- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.881
İnşallah cnm ama bana tedavi vermedi bu ay sana vermiş bende mı gitsem acaba verirmiki ikinci gittiğinde mi verdi sana da mı verdi doğum kontrol hapıbüyük degiller sendekilerde ve normal kist herhalde onlar kendiliginden gidiyor. ben merak ettigim icin gittim dr a kontrole pazartesi öglen 3 cm di adet cogaldi carsamba aksam 1 cm di kist gidiyor hemen insallah seninkilerde adet olunca hemen giderler 1-2 güne
Cnm ben süt hormonu yüzünden defalarca gittim tesbiti kimse yapmadı en son bı doktora gittim o baktı normal ultrasonda sonra alttan baktı pco dedi sonra gittiğim diğer doktorlara söyledim baktılar evet pco dedilercanim dr sende pco oldugunu nasil tespit etti ? bende olabilir dedi ama pek bakmadi birseye. nasil teshis ediliyor bu neye göre ?
tesekkür ederim canim. bazen bende öyle düsünüyorum sonra yine farkli düsünüyorum bilmiyorumCanım yanlış düşünüyorsun ben psikoloji okudum yüksek lisans yapıyorum şu an Allah izin verirse psikolog olacağım ve seni çok iyi anlıyorum onun gibi kimseyi sevemeyeceğini düşünüyorsun ama aldatmayan erkek vardır aksine aldatanların kendilerine özgüveni olmadığı için bu şekilde tamamlamaya çalışırlar kendilerini kendini bu şekilde inandırmaya çalışıp mutlu olmaya çalışıyorsun aldatan erkek yoktur aldatanlar sevmeyi bilmiyordur çocuğun olduğunda Allah gönlüne göre versin bir ömür bağlı kalacaksın bunu unutma ben seni düşündüğüm için söylüyorum hepsi bu
evet dogum kontrol hapi kullan kist gitsin adet düzene otursun 6-7 ay bekle dedi bana. ben sabirsizim o kadar bekleyememki yani en azindan elim kolum bagli hicbirsey yapmadan bekleyemem. baska dr a gittim durumu anlattim böyle devam ediyoruz simdi. zaten kistten dolayi tedavi vermemisti öbürü ama kist zaten adet olunca gidiyor normal kisttense bendekide normaldi. kist gittigine görede tedavi icin bir sakinca yok bencede. zaten umudum yok benimde öylesine deniyorum. cünkü hicbirsey yapmadan öyle bos bos duramadim ben. bal cörek otu tarcin kürüde yapiyorum. tadindsn korkmustum daha yapmadan önce kimileri aci oluyo yutamadim tiksindim filan demislerdi ben cok begendim tadini.İnşallah cnm ama bana tedavi vermedi bu ay sana vermiş bende mı gitsem acaba verirmiki ikinci gittiğinde mi verdi sana da mı verdi doğum kontrol hapı
hmm bana bir dr pco olabilir dedi baska dr a dedim öbür dr öyle dedi diye öylemi sizcede dedim o da yok pco degil dedi anlamadim bende sadece bir tanesi pco olabilir dediCnm ben süt hormonu yüzünden defalarca gittim tesbiti kimse yapmadı en son bı doktora gittim o baktı normal ultrasonda sonra alttan baktı pco dedi sonra gittiğim diğer doktorlara söyledim baktılar evet pco dediler
dediklerini tekrar tekrar okuyorum canim ben kendimde cok düsündüm bunlari. yinede herseye ragmen allah nasip ederse istiyorum bir cocugumuzun olmasini. simdi ayrildam ondan sonra sanmiyorum ama biriyle evlenip yeniden cocuk icin ugrassak kimbilir o zamana kac yasima gelcem o zaman hic olmaz. esimle olsun ayrilsada ben cocugumla hayatimiza devam ederiz ikimiz.Canım yanlış düşünüyorsun ben psikoloji okudum yüksek lisans yapıyorum şu an Allah izin verirse psikolog olacağım ve seni çok iyi anlıyorum onun gibi kimseyi sevemeyeceğini düşünüyorsun ama aldatmayan erkek vardır aksine aldatanların kendilerine özgüveni olmadığı için bu şekilde tamamlamaya çalışırlar kendilerini kendini bu şekilde inandırmaya çalışıp mutlu olmaya çalışıyorsun aldatan erkek yoktur aldatanlar sevmeyi bilmiyordur çocuğun olduğunda Allah gönlüne göre versin bir ömür bağlı kalacaksın bunu unutma ben seni düşündüğüm için söylüyorum hepsi bu
canim sen ne zaman adet olacaksin ? adet olma tarihin gectimi ? adet olamiyorsan adet söktürücü alabilirsin eczaneden galiba recetesiz satiliyomus onlar dr bana eczaneden gidip alabilirsin öyle demisti recete yazmamisti. adet olunca 3. günü dr a git baksin kücülmüsmü diye adet bittigindede git o zamana insallah birsey kalmamis olur. ben pazartesi tekrar baktirmaya gidecegim insallah yeni yumurtalar olusur. bu defa 1 den fazla yumurta olusursa kürdendir diye tahmin ediyorumİnşallah cnm ama bana tedavi vermedi bu ay sana vermiş bende mı gitsem acaba verirmiki ikinci gittiğinde mi verdi sana da mı verdi doğum kontrol hapı
Acele etme canim,benim gecen ay 13. Gunde bile silik cizgiydi,15.gun adet oldumHanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?
mrb canim igne etkisi olabilir bendede 11. gün hala daha igneden cikti. ilerdeki günlerde de test yap birbiriyle karsilastir koyulasma varsa insallah, igneden degildir.Hanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?
Teşekkürler cevabın için. İşte çok sabırsızlanıyoruz, zaten bu 10 günü zar zor geçirdim. Neyse biraz daha sabır hakkımızda hayırlısı olsunAcele etme canim,benim gecen ay 13. Gunde bile silik cizgiydi,15.gun adet oldumbiraz daha bekle kan testi yaptir
Her gün yapıyorum zaten testimrb canim igne etkisi olabilir bendede 11. gün hala daha igneden cikti. ilerdeki günlerde de test yap birbiriyle karsilastir koyulasma varsa insallah, igneden degildir.
amin canim insallah. ayni olmasida iyi en azindan siliklesmemisHer gün yapıyorum zaten testidünle aynı netlikte bir değişiklik olmamış gibi. İnşallah boşa çıkmaz uğraşlarımız
Ya insallah insallah kaybolmaz çizgin koyulaşır .. bende bekliyorum 6. Günündeyim zaman geccmiyo yaHanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?
ilk günler öyle cok zor ilerliyor ama buraya takilinca iyi geliyor muhabbet ederken daha cabuk geciyor zamab canimYa insallah insallah kaybolmaz çizgin koyulaşır .. bende bekliyorum 6. Günündeyim zaman geccmiyo ya
Evet şu 6 gün 6 ay gibi geçti çok stres yapıyorum bu ayda olmcakilk günler öyle cok zor ilerliyor ama buraya takilinca iyi geliyor muhabbet ederken daha cabuk geciyor zamab canim
İğneden dolayı adetiniz gününde gelmiş olabilir . Ama yinede gecikme söz konusu test yapın derim . İdrar testinde çıkar diye düşünüyorumArkadaşlar ben sizlere bi soru sorcam.
Şimdi ben mart klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum iki kere. Mart ve nisanda adetlerim günü gününe geldi hasta oldum. Ama şimdi biz ara verelim dedik ramazanda. Simdi adetim o iki aya göre 6 gün gecikti. Normalde adetlerim düzensiz benim. Acaba yine düzensize mi girdi. Ve şu da var ben ramazanın basında bi sağlık sebebiyle kan verdim gebelik yok dedi dr üstünden 10 gün filan geçti. Test yapsam mi? Yoksa beklemeli miyim?
Bende öyle düşünüyodum sizlere bi sormak istedim tesekkur ederimİğneden dolayı adetiniz gününde gelmiş olabilir . Ama yinede gecikme söz konusu test yapın derim . İdrar testinde çıkar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?