Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm ama bana tedavi vermedi bu ay sana vermiş bende mı gitsem acaba verirmiki ikinci gittiğinde mi verdi sana da mı verdi doğum kontrol hapı

canim dr sende pco oldugunu nasil tespit etti ? bende olabilir dedi ama pek bakmadi birseye. nasil teshis ediliyor bu neye göre ?
Cnm ben süt hormonu yüzünden defalarca gittim tesbiti kimse yapmadı en son bı doktora gittim o baktı normal ultrasonda sonra alttan baktı pco dedi sonra gittiğim diğer doktorlara söyledim baktılar evet pco dediler

tesekkür ederim canim. bazen bende öyle düsünüyorum sonra yine farkli düsünüyorum bilmiyorum esimin sorun cikartacagini sanmiyorum cocuk olsa sonra ayrilik filan olsa sorun cikartmaz bence. cocugunu görmeye tabiki hakki var istediginde görür. dediginde haklisin kendine güveni yok ve bence piskolojisi normal degil. aklim cok karisik. daha sabrediyorum nereye kadar dayanirim bende bilmiyorum sevdigim icin katlaniyorum sorun cikartmiyorum. sevmedigim birisi bana böyle yapsa bir saniye durmam yaninda. hayirlisi olsun bakalim.
ne güzel insallah basarili bir sekilde bitirirsin üniversiteyi ve psikolog olursun canim.

İnşallah cnm ama bana tedavi vermedi bu ay sana vermiş bende mı gitsem acaba verirmiki ikinci gittiğinde mi verdi sana da mı verdi doğum kontrol hapı
evet dogum kontrol hapi kullan kist gitsin adet düzene otursun 6-7 ay bekle dedi bana. ben sabirsizim o kadar bekleyememki yani en azindan elim kolum bagli hicbirsey yapmadan bekleyemem. baska dr a gittim durumu anlattim böyle devam ediyoruz simdi. zaten kistten dolayi tedavi vermemisti öbürü ama kist zaten adet olunca gidiyor normal kisttense bendekide normaldi. kist gittigine görede tedavi icin bir sakinca yok bencede. zaten umudum yok benimde öylesine deniyorum. cünkü hicbirsey yapmadan öyle bos bos duramadim ben. bal cörek otu tarcin kürüde yapiyorum. tadindsn korkmustum daha yapmadan önce kimileri aci oluyo yutamadim tiksindim filan demislerdi ben cok begendim tadini.

Cnm ben süt hormonu yüzünden defalarca gittim tesbiti kimse yapmadı en son bı doktora gittim o baktı normal ultrasonda sonra alttan baktı pco dedi sonra gittiğim diğer doktorlara söyledim baktılar evet pco dediler
hmm bana bir dr pco olabilir dedi baska dr a dedim öbür dr öyle dedi diye öylemi sizcede dedim o da yok pco degil dedi anlamadim bende sadece bir tanesi pco olabilir dedi

dediklerini tekrar tekrar okuyorum canim ben kendimde cok düsündüm bunlari. yinede herseye ragmen allah nasip ederse istiyorum bir cocugumuzun olmasini. simdi ayrildam ondan sonra sanmiyorum ama biriyle evlenip yeniden cocuk icin ugrassak kimbilir o zamana kac yasima gelcem o zaman hic olmaz. esimle olsun ayrilsada ben cocugumla hayatimiza devam ederiz ikimiz.

canim sen ne zaman adet olacaksin ? adet olma tarihin gectimi ? adet olamiyorsan adet söktürücü alabilirsin eczaneden galiba recetesiz satiliyomus onlar dr bana eczaneden gidip alabilirsin öyle demisti recete yazmamisti. adet olunca 3. günü dr a git baksin kücülmüsmü diye adet bittigindede git o zamana insallah birsey kalmamis olur. ben pazartesi tekrar baktirmaya gidecegim insallah yeni yumurtalar olusur. bu defa 1 den fazla yumurta olusursa kürdendir diye tahmin ediyorum

adetken femara kullaninca adetiniz azalip bittimi sizinde hemen ? normalde adetim cok uzun sürerdi cok da kan vardi femarayi kullanmaya baslayinca birden azaldi suan birkac damla kaldi sadece

Hanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?

Eklentiler

• CC4B9B50-A11A-4ECD-8DFD-5F6B2211704E.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
Hanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?
mrb canim igne etkisi olabilir bendede 11. gün hala daha igneden cikti. ilerdeki günlerde de test yap birbiriyle karsilastir koyulasma varsa insallah, igneden degildir.

Ya insallah insallah kaybolmaz çizgin koyulaşır .. bende bekliyorum 6. Günündeyim zaman geccmiyo ya

Arkadaşlar ben sizlere bi soru sorcam.
Şimdi ben mart klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum iki kere. Mart ve nisanda adetlerim günü gününe geldi hasta oldum. Ama şimdi biz ara verelim dedik ramazanda. Simdi adetim o iki aya göre 6 gün gecikti. Normalde adetlerim düzensiz benim. Acaba yine düzensize mi girdi. Ve şu da var ben ramazanın basında bi sağlık sebebiyle kan verdim gebelik yok dedi dr üstünden 10 gün filan geçti. Test yapsam mi? Yoksa beklemeli miyim?

İğneden dolayı adetiniz gününde gelmiş olabilir . Ama yinede gecikme söz konusu test yapın derim . İdrar testinde çıkar diye düşünüyorum

İğneden dolayı adetiniz gününde gelmiş olabilir . Ama yinede gecikme söz konusu test yapın derim . İdrar testinde çıkar diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyodum sizlere bi sormak istedim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…