- 22 Mayıs 2019
- 42
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.901
Pozitifle gel insallah güzel haberini bekliyoruzBende öyle düşünüyodum sizlere bi sormak istedim tesekkur ederim
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinPozitifle gel insallah güzel haberini bekliyoruz
AmiiinAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canm ultrason görüntüsü ve horman tahliliyle anlaşılıyor pcocanim dr sende pco oldugunu nasil tespit etti ? bende olabilir dedi ama pek bakmadi birseye. nasil teshis ediliyor bu neye göre ?
Tabiki canım senin hayatın senin kararların sadece ben iyiliğin için konuştum umarım herşey dilediğin gibi olurdediklerini tekrar tekrar okuyorum canim ben kendimde cok düsündüm bunlari. yinede herseye ragmen allah nasip ederse istiyorum bir cocugumuzun olmasini. simdi ayrildam ondan sonra sanmiyorum ama biriyle evlenip yeniden cocuk icin ugrassak kimbilir o zamana kac yasima gelcem o zaman hic olmaz. esimle olsun ayrilsada ben cocugumla hayatimiza devam ederiz ikimiz.
bende öyleydim cok fazla stres yaptim hicbirsey olmadiEvet şu 6 gün 6 ay gibi geçti çok stres yapıyorum bu ayda olmcak
bende bakmadilar galiba yok o zaman pcoCanm ultrason görüntüsü ve horman tahliliyle anlaşılıyor pco
Olmazsada uzulmicem alıştım artık . İlk ovitrelle iğnem o yüzden biraz heycanliyim.bende öyleydim cok fazla stres yaptim hicbirsey olmadi
tesekkür ederim canim sagol insan cok zaman icinde farkedemiyor disardan baska birisi bakip gördügünü söylemesi lazim daha objektif bir sekilde degerlendirmek icin. insallah ama umudum yok bu defa sirf öylesine bos gecmesin diye denemeye basladim ilaclarla kürlerleTabiki canım senin hayatın senin kararların sadece ben iyiliğin için konuştum umarım herşey dilediğin gibi olur
evet ilklerde daha cok heycan oluyorOlmazsada uzulmicem alıştım artık . İlk ovitrelle iğnem o yüzden biraz heycanliyim.
Olmazsa aşılama yaptiricam bi kac ay ara verip . Yoruldum artıkevet ilklerde daha cok heycan oluyor
Bencede bu da iyi bişey pazartesiyr kadar idrar testlerine devamamin canim insallah. ayni olmasida iyi en azindan siliklesmemis
Bende öyle zor geldim ki 11.güne. Az sabır canım inşallah sonu güzel olacakYa insallah insallah kaybolmaz çizgin koyulaşır .. bende bekliyorum 6. Günündeyim zaman geccmiyo ya
stres ve heycan yapinca olmuyor galiba. ben ilkinde cok heycan yapmistim hicbirsey olmadi ikincisinde biraz daha rahattim kimyasal oldu simdi ücüncüsünde yine cok asiri heycan yaptim yine hicbirsey olmadi. simdide 4. ye deniyoruz yani insallah yumurtalar büyürse 4. catlatma ignesini yapcaz ama bu defa rahatim cünkü nasilsa olmayacakOlmazsa aşılama yaptiricam bi kac ay ara verip . Yoruldum artık
canim ben yaptim bitti olmadi adet var suan bende. ben hergün test yaptim daha catlatma ignesi yapmadan önce basladim ovulasyon testine catlatma ignesi yapincada hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ara sirada erken gebelik testi yaptim öyle hergün yaptim ama hicbirsey cikmadi bosuna stres ve heycan oluyor bu defa catlatma ignesini yaptiktan sonda beklicem igneden sonra 3-4 hafta icinde adet olmazsam yaparim anca. ada direkt dr a giderimBencede bu da iyi bişey pazartesiyr kadar idrar testlerine devamsen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
bende cok hissediyorum yoruldugumu canimOlmazsa aşılama yaptiricam bi kac ay ara verip . Yoruldum artık
Ya oda moda olmuş . Takip kalan çok var tabiki takmamak daha iyi ama su takma diyenlere gıcık oluyorumbende cok hissediyorum yoruldugumu canimdr bana cok stres yapiyorsun heycan yapiyorsun o da etkiliyor dedi. ciftlerin cogu tam vazgectiklerinde hamile kaliyorlarmis öyle dedi dr. insan gercekten bi zaman sonra vazgeciyor yoruldugu icin vazgecincede heves kalmiyo o da kötü
İnsallah canim benimBende öyle zor geldim ki 11.güne. Az sabır canım inşallah sonu güzel olacak
cok zorki takmamak. hem hamile kalmak icin ugrasiyorsun hem insanin aklimdan nasil ciksin tamamen. cok zor. ben kendime oyalanacak birseyler bulmaya calisacagim düsünmemek icin. tamamen takmamak imkansiz ama en azindan kendimize stres yapmamaya calismaliyiz oldugu kadar iste. insallah allahim nasip etmistir bizede anne olmayi en yakin zamanda.Ya oda moda olmuş . Takip kalan çok var tabiki takmamak daha iyi ama su takma diyenlere gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?