Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki canım senin hayatın senin kararların sadece ben iyiliğin için konuştum umarım herşey dilediğin gibi olur

Tabiki canım senin hayatın senin kararların sadece ben iyiliğin için konuştum umarım herşey dilediğin gibi olur
tesekkür ederim canim sagol insan cok zaman icinde farkedemiyor disardan baska birisi bakip gördügünü söylemesi lazim daha objektif bir sekilde degerlendirmek icin. insallah ama umudum yok bu defa sirf öylesine bos gecmesin diye denemeye basladim ilaclarla kürlerle

Olmazsa aşılama yaptiricam bi kac ay ara verip . Yoruldum artık
stres ve heycan yapinca olmuyor galiba. ben ilkinde cok heycan yapmistim hicbirsey olmadi ikincisinde biraz daha rahattim kimyasal oldu simdi ücüncüsünde yine cok asiri heycan yaptim yine hicbirsey olmadi. simdide 4. ye deniyoruz yani insallah yumurtalar büyürse 4. catlatma ignesini yapcaz ama bu defa rahatim cünkü nasilsa olmayacak ben sadece kendimi oyalamak icin tekrar denemek istedim dr bana dogum kontrol hapiyla bekle dedi ben bekleyemedim yarim sene

Bencede bu da iyi bişey pazartesiyr kadar idrar testlerine devam sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
canim ben yaptim bitti olmadi adet var suan bende. ben hergün test yaptim daha catlatma ignesi yapmadan önce basladim ovulasyon testine catlatma ignesi yapincada hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ara sirada erken gebelik testi yaptim öyle hergün yaptim ama hicbirsey cikmadi bosuna stres ve heycan oluyor bu defa catlatma ignesini yaptiktan sonda beklicem igneden sonra 3-4 hafta icinde adet olmazsam yaparim anca. ada direkt dr a giderim

bu kürlerdenmi bilmiyorum karisti benim düzen sanki. adet olmustum bitmek üzere gibiydi hatta bitti sandim birden cogaldi yine. hayit bitkisi aldim ondan cay yapip iciyorum sabahlari yemekten yarim saat önce birde bal cörekotu tarcin polen karisimini her sabah ve aksam ac karnina yemekten yarim saat önce kullaniyorum. acaba onlarmi böyle birsey yapti ?

Olmazsa aşılama yaptiricam bi kac ay ara verip . Yoruldum artık
bende cok hissediyorum yoruldugumu canim dr bana cok stres yapiyorsun heycan yapiyorsun o da etkiliyor dedi. ciftlerin cogu tam vazgectiklerinde hamile kaliyorlarmis öyle dedi dr. insan gercekten bi zaman sonra vazgeciyor yoruldugu icin vazgecincede heves kalmiyo o da kötü

Ya oda moda olmuş . Takip kalan çok var tabiki takmamak daha iyi ama su takma diyenlere gıcık oluyorum

Ya oda moda olmuş . Takip kalan çok var tabiki takmamak daha iyi ama su takma diyenlere gıcık oluyorum
cok zorki takmamak. hem hamile kalmak icin ugrasiyorsun hem insanin aklimdan nasil ciksin tamamen. cok zor. ben kendime oyalanacak birseyler bulmaya calisacagim düsünmemek icin. tamamen takmamak imkansiz ama en azindan kendimize stres yapmamaya calismaliyiz oldugu kadar iste. insallah allahim nasip etmistir bizede anne olmayi en yakin zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…