Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah . Ya aklımdan çıkardım diyenlere inanmıyorum. Hem korunmayip hem aklından çıkması mümkün değil illaki aklının bi kösesinde o kaliyo . Sadece çok kafa yordugumuz zaman kendimizi hemen başka ise vermek lazım oyalanmak lazim buna inanıyorum oturup saatlerce düşünmesek buralara çok girmesek araştırmasak olucak aslında :)

:) evet canim tamamen cikmaz zaten ama cok fazla düsünmemeye calismaliyiz. bana iyi geliyor böyle girip okumak buralari. sadece kendimi cok kaptirip kendime stres yapmamaya calisiyorum. böyle iyi insan oyalaniyor vakit geciyor en azindan. bir denemede ben demistim hic girmeyecegim bu defa bu siteye diye ama yine bise olmadi girmek daha iyi geliyor bence. birbirimize destek oluyoruz burda normal hayatta görmedigimiz destegi görüyoru

Evet orası öyle bende hamile kalan olunca çok mutlu oluyorum umut ediyorum ama gel gör her ay fossss

Yaşın kaç canım testlerin yapıldı mı bir sorunun yok inşallah

yumurta catladiktan en gec kac saat sonra iliski olmali bir fikri olan varmi ? cok fazla yazilar var bu konuda okudukca dahada cok karisiyorum

Merhaba,

Uzun zaman oldu girmiyorum nasılsınız? Umarım yeni gebelikler vardır gebe olanların da sağlıkla devam ediyordur

Biz eşimle tüp bebek merkezine gitme kararı aldık 19 Haziran da ilk görüşmeye gideceğiz umarım hayırlısı olur

Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ben de uzun süredir girmiyorum açıkacı, en son amh testi yaptırdım ve olması gerekenden yüksek çıktı, tam olarak pko mışım. Sen yaptırdın mı o testi bilmiyorum ama şiddetle öneririm. Allah yardımcın olsun zor bir süreç, bende ank da çok iyi diye duyduğum ve arkadaşımın de tüp bebek sürecinini yapan 2 lerin doktoru ile görüştüm, hemen geleme biraz kilo ver dedi. Ki 57 kg ım :)

57 kg ya kilo ver mi dedi ben klomen ve otrivelle ile 62 kilodan 87 kiloya çıktım şimdi ramazanda 82'lere anca düştüm :)) amh yaptırmadım sanırım kan tahlilim var ama orada amh adına bişe göremedim tsh var. Kaç çıktı ki senin?

amin hayirlisi olsun canim

canim 57 kiloda bile daha kilomu ver diyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…