- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.941
Canım bende 58 kiloyum banada ver diyolar anlamadım ben nice kiloluları görüyorum çok rahat hamile kalabilen benim iğneden sonra 11.günüm 14 ü bekliyorum test içincanim 57 kiloda bile daha kilomu ver diyorlar ?
Hayırlı sonuç alırsın inş canım nerde görüştüğün merkezMerhaba,
Uzun zaman oldu girmiyorum nasılsınız? Umarım yeni gebelikler vardır gebe olanların da sağlıkla devam ediyordur
Biz eşimle tüp bebek merkezine gitme kararı aldık 19 Haziran da ilk görüşmeye gideceğiz umarım hayırlısı olur
Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba ben de uzun süredir girmiyorum açıkacı, en son amh testi yaptırdım ve olması gerekenden yüksek çıktı, tam olarak pko mışım. Sen yaptırdın mı o testi bilmiyorum ama şiddetle öneririm. Allah yardımcın olsun zor bir süreç, bende ank da çok iyi diye duyduğum ve arkadaşımın de tüp bebek sürecinini yapan 2 lerin doktoru ile görüştüm, hemen geleme biraz kilo ver dedi. Ki 57 kg ım :)
İlk görüşmeye gidicem Altunizade Bahçeci Umut Cem BeyeHayırlı sonuç alırsın inş canım nerde görüştüğün merkez
Aslın da ben ilk tedaviye başladığım da hormon testlerim normal çıkmıştı, nisan da yeniledim testleri lh fsh tan yüksel çıktı, 21. Gün yumurtalmış mıyım die test yapıldı o da yerlerde sonuç. En son amh o da yumurta rezervi için yapıldı. Düşük rezerv erken menopoz nedeni. Ben çok daha zayıftım işte. 47 lerden geldim bu kiloya. Klomenle de 54 ten 59 a çıktı, onlar etkiliyormuş.benim yaptırdığım labratuvarın aralığı üst değer 7.75 di benim 9.75 çıktı57 kg ya kilo ver mi dedi ben klomen ve otrivelle ile 62 kilodan 87 kiloya çıktım şimdi ramazanda 82'lere anca düştüm :)) amh yaptırmadım sanırım kan tahlilim var ama orada amh adına bişe göremedim tsh var. Kaç çıktı ki senin?
Benim de 8 ay oldu işte yok bişeyBende de pko var canım 1.5 yıl oldu hiç gebeliğim oluşmadı
Eski kilona oranla diyorlar işte, işleri kolaylaştırıyormuş ve bana bunu diyen 2. Doktorcanim 57 kiloda bile daha kilomu ver diyorlar ?
bende anlamadim evet dedigin gibi aynen. ay insallah artik güzel bir haber duyalim su topikte canim insallah o haberi veren sen olCanım bende 58 kiloyum banada ver diyolar anlamadım ben nice kiloluları görüyorum çok rahat hamile kalabilen benim iğneden sonra 11.günüm 14 ü bekliyorum test için
bir belirtin birsey varmi farkettinmi kendinde bir degisiklik canimCanım bende 58 kiloyum banada ver diyolar anlamadım ben nice kiloluları görüyorum çok rahat hamile kalabilen benim iğneden sonra 11.günüm 14 ü bekliyorum test için
insallah allahim emeklerinizi vesile etsin kavusalim artik bebeklerimizeEski kilona oranla diyorlar işte, işleri kolaylaştırıyormuş ve bana bunu diyen 2. Doktor
Yok canım hiç bi belirtim aynı ben yanibir belirtin birsey varmi farkettinmi kendinde bir degisiklik canim
canim igneden sonra daha gec olabiliyor bende 18-19-21 gün adet olmustuMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü test yaptım negatif çıktıreglde olmadım. Böyle olup pozitif çıkan var mı? Yoksa kist mi oldu? Ama doktor yumurtlarımın çatladığını söylemişti anlamadım. Adetimde düzenlidir. Bugün olmam gerekiyordu
Canım femara zaten kendi başına çok etkili bi ilaç keşke kullanmasaydın kürkarindan baktimar bendede iki taraftada birer tane 3-3,5 cm lik olmuscok gec kalinmis adetin daha 6.-7. günü bu kadar büyük nasil oldu o kür herhalde büyüttü böyle ama catlamamis catlatmak icinde cok gec herhalde. yarin tekrar gidip alttan baktiracagim insallah bu yanilmistir ya normal acilde baktirdim. normal dogum uzmanina baktiracagim insallah catlatmak icin yeteri büyüklükte bulabiliriz.
daha olmadi birdahaki denememde hergün yumurta kontrolüne gitmem gerekiyor yoksa böyle kaciriyoruz hep. dr beni daha erken diye geri gönderiyo ama adetin 6. günü 30 mm olmus(
Merhaba canım bu ara herkes kabuğuna çekildi Allah yardımcın olsun umarım ilk ve son denemen olur sonuç alırsın ikizlerin olur :) bi kerede bitirirsin :)Merhaba,
Uzun zaman oldu girmiyorum nasılsınız? Umarım yeni gebelikler vardır gebe olanların da sağlıkla devam ediyordur
Biz eşimle tüp bebek merkezine gitme kararı aldık 19 Haziran da ilk görüşmeye gideceğiz umarım hayırlısı olur
Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallahMerhaba canım bu ara herkes kabuğuna çekildi Allah yardımcın olsun umarım ilk ve son denemen olur sonuç alırsın ikizlerin olur :) bi kerede bitirirsin :)
canim ilk femara kullandigimda 14. günde 20 mm lik yumurta olmustu. o yüzden yani kürle birlikte en az bi 8 günü bulur diyordum.Canım femara zaten kendi başına çok etkili bi ilaç keşke kullanmasaydın kür
birde kürün bu kadar etkili olacagini hic tahmin etmemistim ben hic beklemiyordum. birdahaki denememde belki sadece kür kullanirim hap kullanmam bu kadar etkiliyse. ama hergün yumurta kontrolüne gitmeliyimCanım femara zaten kendi başına çok etkili bi ilaç keşke kullanmasaydın kür
Aynen canım kontrole gidersin herşeyi garantiye almış olursunbirde kürün bu kadar etkili olacagini hic tahmin etmemistim ben hic beklemiyordum. birdahaki denememde belki sadece kür kullanirim hap kullanmam bu kadar etkiliyse. ama hergün yumurta kontrolüne gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?