Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sonuç alırsın inş canım nerde görüştüğün merkez

Bende de pko var canım 1.5 yıl oldu hiç gebeliğim oluşmadı

Aslın da ben ilk tedaviye başladığım da hormon testlerim normal çıkmıştı, nisan da yeniledim testleri lh fsh tan yüksel çıktı, 21. Gün yumurtalmış mıyım die test yapıldı o da yerlerde sonuç. En son amh o da yumurta rezervi için yapıldı. Düşük rezerv erken menopoz nedeni. Ben çok daha zayıftım işte. 47 lerden geldim bu kiloya. Klomenle de 54 ten 59 a çıktı, onlar etkiliyormuş.benim yaptırdığım labratuvarın aralığı üst değer 7.75 di benim 9.75 çıktı

Canım bende 58 kiloyum banada ver diyolar anlamadım ben nice kiloluları görüyorum çok rahat hamile kalabilen benim iğneden sonra 11.günüm 14 ü bekliyorum test için
bende anlamadim evet dedigin gibi aynen. ay insallah artik güzel bir haber duyalim su topikte canim insallah o haberi veren sen ol

Merhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü test yaptım negatif çıktı reglde olmadım. Böyle olup pozitif çıkan var mı? Yoksa kist mi oldu? Ama doktor yumurtlarımın çatladığını söylemişti anlamadım. Adetimde düzenlidir. Bugün olmam gerekiyordu

canim igneden sonra daha gec olabiliyor bende 18-19-21 gün adet olmustu

karindan baktimar bendede iki taraftada birer tane 3-3,5 cm lik olmus cok gec kalinmis adetin daha 6.-7. günü bu kadar büyük nasil oldu o kür herhalde büyüttü böyle ama catlamamis catlatmak icinde cok gec herhalde. yarin tekrar gidip alttan baktiracagim insallah bu yanilmistir ya normal acilde baktirdim. normal dogum uzmanina baktiracagim insallah catlatmak icin yeteri büyüklükte bulabiliriz.
daha olmadi birdahaki denememde hergün yumurta kontrolüne gitmem gerekiyor yoksa böyle kaciriyoruz hep. dr beni daha erken diye geri gönderiyo ama adetin 6. günü 30 mm olmus (

Canım femara zaten kendi başına çok etkili bi ilaç keşke kullanmasaydın kür

Merhaba canım bu ara herkes kabuğuna çekildi Allah yardımcın olsun umarım ilk ve son denemen olur sonuç alırsın ikizlerin olur :) bi kerede bitirirsin :)

Merhaba canım bu ara herkes kabuğuna çekildi Allah yardımcın olsun umarım ilk ve son denemen olur sonuç alırsın ikizlerin olur :) bi kerede bitirirsin :)
Amin inşallah Allah isteyen bildiğimiz bilmediğimiz kim varsa nasip etsin

canim ilk femara kullandigimda 14. günde 20 mm lik yumurta olmustu. o yüzden yani kürle birlikte en az bi 8 günü bulur diyordum.
normal devlet hastanesindeki acildeki dr bakti karindan ultrasondan. yarin kadin dogum uzmanina gidip baktirmak istiyorum. birkac sayfadi baska yerlerde okudum yumurta kendiliginden catladigi aralik 18-36 mm yaziyordu. birisi hatta 35 mm lik kendiliginden catlayan yumurtayla hamile kalmis. belki kendiliginden catlar. catlatma ignesi yapsam yumurtayi dahada büyütüp kist yaparmi yoksa catlatirmi bilmiyorum.

birde kürün bu kadar etkili olacagini hic tahmin etmemistim ben hic beklemiyordum. birdahaki denememde belki sadece kür kullanirim hap kullanmam bu kadar etkiliyse. ama hergün yumurta kontrolüne gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…