- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.961
doktorlar gerek yok diyor geri gönderiyor bakmiyor erken diye. en erken 14. gün gel diyorlar. benim yumurta catlamis olsaydi adetin belki 2-3. günü catlayacakti herhalde adetin daha 6. günü biri 30 birde 35 büyüklügünde olduguna göre.Aynen canım kontrole gidersin herşeyi garantiye almış olursun
insallah canimKızlar benim de iki günüm kaldı adetime inşallah hamileyimdir
insallah kist degildir bende adet zamani 1-2 damla kahverengi geliyor birkacgün böyle devam ediyor o zaman kist olmustu bir defasinda lekelenmeye dikkat etmedim adet olmadim o zaman anladim kist oldugunu.Merhaba kizlar,adetime 5 gun var 2 gundur kahverengi lekelenme yasiyorum,ilk gun yogundu simdi peceteye sildikce az geliyor,catlatma ignesinin etkisi olabilir mi,insallah kist olmamistir
Kimse cevap vermemişKızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz . Ovitrelle iğnemi yaptırdığım günü de sayarsak bugun 11. Günüm dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir
merhaba hosgeldin canim. 11. gün igneden olabilir daha. sonraki günlerde yapmaya devam et testleri insallah ikinci cizgi koyulasir.Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz . Ovitrelle iğnemi yaptırdığım günü de sayarsak bugun 11. Günüm dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir
Teşekkür ederim canım bisey daha sorucam iğneyi vurulduğumuz günü sayiyomuyuzmerhaba hosgeldin canim. 11. gün igneden olabilir daha. sonraki günlerde yapmaya devam et testleri insallah ikinci cizgi koyulasir.
canim onu herkez farkli hesapliyirda mesela diyelim bugün biraz önce aksam saat 20 de igneyi vurdun ya yarin aksam saat 20 de 1 gün dolmus oluyor ben öyle sayiyordum yani vurdugun günü degil ondan sonraki günden itibaren sayiliyor bildigim kadariyla.Teşekkür ederim canım bisey daha sorucam iğneyi vurulduğumuz günü sayiyomuyuz
bazi kisilerde daha 13.-14. güne kadar bile silik cizgi cikabiliyormus testte. sen hergün yapiyorsan ve cizgi koyulasiyorsa bebektendir insallah.Teşekkür ederim canım bisey daha sorucam iğneyi vurulduğumuz günü sayiyomuyuz
2 gündür yapıyorum . Yarin biraz koyulasirsa umitlencem. İğneyi vurulduğum günüde sayarsam 11. Gün bugun .bazi kisilerde daha 13.-14. güne kadar bile silik cizgi cikabiliyormus testte. sen hergün yapiyorsan ve cizgi koyulasiyorsa bebektendir insallah.
Canım inşallah vardır Bebiş her bünye farklı iğnenin etkisi vücutta kalabiliyor 14. Gün tekrarla o zaman belli olurKızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz . Ovitrelle iğnemi yaptırdığım günü de sayarsak bugun 11. Günüm dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir
İnsallah canımm . Zaman geçmiyo bekleyip gorucemCanım inşallah vardır Bebiş her bünye farklı iğnenin etkisi vücutta kalabiliyor 14. Gün tekrarla o zaman belli olur
insallah canim igne günüyle birlikte 11. gün daha cok erken. test komple beyazlasip ondan sonra tekrar pozitif oluyor gebelin oldugunda cok kiside öyleydi2 gündür yapıyorum . Yarin biraz koyulasirsa umitlencem. İğneyi vurulduğum günüde sayarsam 11. Gün bugun .
14. Güne kadar yapicam test insallah koyulaşır teşekkür ederim canım
Yarin büyük ihtimal bendede bisey kalmaz bugun çok silikti çünküinsallah canim igne günüyle birlikte 11. gün daha cok erken. test komple beyazlasip ondan sonra tekrar pozitif oluyor gebelin oldugunda cok kiside öyleydi
insallah ondan sonraki günler tekrar belli eder kendini bebeginYarin büyük ihtimal bendede bisey kalmaz bugun çok silikti çünkü
beklemek cok zor heleki ilk günler saniyeler bile gecmiyor gibi hissediyor insanİnsallah canımm . Zaman geçmiyo bekleyip gorucem
İnnnsallah canim tek istegim bu insallahinsallah ondan sonraki günler tekrar belli eder kendini bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?