Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım kontrole gidersin herşeyi garantiye almış olursun
doktorlar gerek yok diyor geri gönderiyor bakmiyor erken diye. en erken 14. gün gel diyorlar. benim yumurta catlamis olsaydi adetin belki 2-3. günü catlayacakti herhalde adetin daha 6. günü biri 30 birde 35 büyüklügünde olduguna göre.
birdahakine özele gidecegim insallah o zaman parasinida verdigim icin doktor bakmak zorunda birde erkenden büyüyor diyince insallah hergün gelmeme kizmazlar ve muayene ederler.
en sonunda bu doktorlara ilaclara verecegim parayi biriktirip kendim bir ultrason aleti alacagim kendim bakarim her an yumurtalarima zamaninida hic kacirmam sirf 30 saniyelik bir muayene ve 10 saniyelik dr la konusmak icin saatlerce hatta günlerce bekliyorum

Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz . Ovitrelle iğnemi yaptırdığım günü de sayarsak bugun 11. Günüm dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir

Merhaba kizlar,adetime 5 gun var 2 gundur kahverengi lekelenme yasiyorum,ilk gun yogundu simdi peceteye sildikce az geliyor,catlatma ignesinin etkisi olabilir mi,insallah kist olmamistir
insallah kist degildir bende adet zamani 1-2 damla kahverengi geliyor birkacgün böyle devam ediyor o zaman kist olmustu bir defasinda lekelenmeye dikkat etmedim adet olmadim o zaman anladim kist oldugunu.

Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz . Ovitrelle iğnemi yaptırdığım günü de sayarsak bugun 11. Günüm dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir
merhaba hosgeldin canim. 11. gün igneden olabilir daha. sonraki günlerde yapmaya devam et testleri insallah ikinci cizgi koyulasir.

Teşekkür ederim canım bisey daha sorucam iğneyi vurulduğumuz günü sayiyomuyuz
canim onu herkez farkli hesapliyirda mesela diyelim bugün biraz önce aksam saat 20 de igneyi vurdun ya yarin aksam saat 20 de 1 gün dolmus oluyor ben öyle sayiyordum yani vurdugun günü degil ondan sonraki günden itibaren sayiliyor bildigim kadariyla.

bazi kisilerde daha 13.-14. güne kadar bile silik cizgi cikabiliyormus testte. sen hergün yapiyorsan ve cizgi koyulasiyorsa bebektendir insallah.
2 gündür yapıyorum . Yarin biraz koyulasirsa umitlencem. İğneyi vurulduğum günüde sayarsam 11. Gün bugun .
14. Güne kadar yapicam test insallah koyulaşır teşekkür ederim canım

Canım inşallah vardır Bebiş her bünye farklı iğnenin etkisi vücutta kalabiliyor 14. Gün tekrarla o zaman belli olur

2 gündür yapıyorum . Yarin biraz koyulasirsa umitlencem. İğneyi vurulduğum günüde sayarsam 11. Gün bugun .
14. Güne kadar yapicam test insallah koyulaşır teşekkür ederim canım
insallah canim igne günüyle birlikte 11. gün daha cok erken. test komple beyazlasip ondan sonra tekrar pozitif oluyor gebelin oldugunda cok kiside öyleydi

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim yumurtalarim kendi haline hep geç oluştular o yüzden menogona basladik, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim???, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek? Su an 15 gun geçtii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…