- 29 Mayıs 2019
- 180
- 145
- 18
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.981
Aynen öyle bide ben ailemden uzaktayım yalnızım arkadasım falan yok dışarıda çıkmıyorum kimse olmayinca hafta sonu eşimle cikiyoruz o kadar evde vaktin gecmiyo elişi falan yapıyorum ama yok oda sıkıyo bi vakitten sonra ayni dediğin gibi saniyeler bile gecmiyobeklemek cok zor heleki ilk günler saniyeler bile gecmiyor gibi hissediyor insan
Merhaab bende izmçrdeyim whatsap ğzerinden mesajlassak asılama için bizim binovilasyon grubumuz var izmirdeyim bende bilgi veririz birbirmize ne dersinizbende izmirdeyim kiz neresinde otryosun gerçi ben daha 2 3 ay oldu tasinali izmire istanbuldaydim daha önce dün doktorum bana 2 3 bin arasi tutar asilama dedi
lar whatsapda grup kursak izmirlillerhmm duymadm. ben ege ünv. profa ücrerlı gıdıorm cnm
KızlarKız
lar whatsapda grup kursak izmirliller
ben igneden sonraki 18-20-21 günler filan adet oldum. herkezde farklidir. igneden sonraki 16. gündesin test yaptinmi ? idrar testinde cikmasa bile kan testinde belli olur bi baktir istersen canimMerhaba kızlar, lütfenbana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim yumurtalarim kendi haline hep geç oluştular o yüzden menogona basladik, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim?? ?, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek? Su an 15 gun geçtii
bende senin gibiyim calisirken yine vakit geciyordu simdi cocuk olayi icin biraktim stres olmadin diye ama insan kendine bi meskale bulamiyor. evde kafayi yiyecek oluyor insan beklerken. ama ben simdi stres yapmayacagim birdahali denememizde. en azindan stres yapmamayi denicem :)Aynen öyle bide ben ailemden uzaktayım yalnızım arkadasım falan yok dışarıda çıkmıyorum kimse olmayinca hafta sonu eşimle cikiyoruz o kadar evde vaktin gecmiyo elişi falan yapıyorum ama yok oda sıkıyo bi vakitten sonra ayni dediğin gibi saniyeler bile gecmiyobi meşgalem olsa en azından 1 gün unutsam
Merhaba kızlar, lütfenbana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim yumurtalarim kendi haline hep geç oluştular o yüzden menogona basladik, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim?? ?, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek? Su an 15 gun geçtii
aminnnİnnnsallah canim tek istegim bu insallah ♥♥
Bende her ay yapmicam diyorum ama olmuyobende senin gibiyim calisirken yine vakit geciyordu simdi cocuk olayi icin biraktim stres olmadin diye ama insan kendine bi meskale bulamiyor. evde kafayi yiyecek oluyor insan beklerken. ama ben simdi stres yapmayacagim birdahali denememizde. en azindan stres yapmamayi denicem :)
bu defa bende biraz oldu. umursamadim disariya ciktim gezdim yoksa hep evdeydim ama evin etrafinda birlac tur atmak bile iyi geliyor. ama bu defada yumurtalsr cok cabuk büyümüs farketmedik kacirdik kücükleri vardi yanlarinda insallah onlar büyür ve catlar birkac güne ve degerlendiririz. yoksa artik ne zaman denk gelirseBende her ay yapmicam diyorum ama olmuyo
Önümüzdeki ayda bu iğneyi kullanmak istemiyorum çok kötü yan etkileri varbu defa bende biraz oldu. umursamadim disariya ciktim gezdim yoksa hep evdeydim ama evin etrafinda birlac tur atmak bile iyi geliyor. ama bu defada yumurtalsr cok cabuk büyümüs farketmedik kacirdik kücükleri vardi yanlarinda insallah onlar büyür ve catlar birkac güne ve degerlendiririz. yoksa artik ne zaman denk gelirse
Önümüzdeki ayda bu iğneyi kullanmak istemiyorum çok kötü yan etkileri varbende durmam daha evde takıp kulaklıklarımı cikicam valla . Ay ne zor zamanlar yarabbim .
Amin canimminsallah bunlari cektigimize degecek saglikli hayirli evlatlar verir allahim bizlere.
ovitrelle bende iyiydi yan etki yapmadi. choriomon igne vardi o yan etki yapmisti ilkti ama ovitrelle cok sükür iyi geldi simdiye kadar
Daha bisey yapmaya cesaret edemedim ki... peki denerim ozaman bi test yaparim , tesekkur ederim cevapladiginiz icinben igneden sonraki 18-20-21 günler filan adet oldum. herkezde farklidir. igneden sonraki 16. gündesin test yaptinmi ? idrar testinde cikmasa bile kan testinde belli olur bi baktir istersen canim
Canım hangi kuru kulladığını detaylı yaza bilir misin bana? Cok tesekkur ederim onceden , Allah razı olsuncanim bend
canim benimde adetler düzensiz. bebek denemesi icin yumurtalari kontrol ettiriyorum cok gec olusuyorlardi. birtane kür denedim ondanmi bilmiyorum cok cabuk cok fazla büyüdüler. istersen sende dene bakalim böyle deneye deneye ögreniyoruz
bal cörekotu tarcin kullandim icine polende koydum cörekotu cekilmis aldim. bal da saf bal olmasi gerekiyomus onuda hepsini aktardan aldim. balin icine demir kasik girmeyecekmis ben porselen ve tahta kasik kullandim. hepsini göz karari karistirdim macun gibi olacak sekilde bol bol koydum hepsinden. tadida cok güzeldi bence bazilari aci filan yazmis ama ben severek yedim. sabah ve aksamlari ac karnina yiyebildigim kadar yedim bir tabak baya aliyordu 4-5 yemek kasigi olmustur herhalde. birde hayit aldim ondanda yine göz karari bir tutam koydum bardaga üzerine kaynar su koydum bekledim cekmesini 10 dakika filan sonra süzdüm sadece cay kaldi bitkileri aldim üzerinden. birde biraz tat yapsin diye bir tatli kadigi bal karistirdim icin öyle ictim cay gibi. 2-3 günde yumurtalari 30 ve 36 mm büyütmüs bende sasirdim. birdahakine daha az yiyecegim o kürden.Canım hangi kuru kulladığını detaylı yaza bilir misin bana? Cok tesekkur ederim onceden , Allah razı olsun
Canım Allah senden bin kere razı olsun, insaAllah tez bir zamanda sen de hayirli bir haber alirsin eger hamile olamadiysan dahabal cörekotu tarcin kullandim icine polende koydum cörekotu cekilmis aldim. bal da saf bal olmasi gerekiyomus onuda hepsini aktardan aldim. balin icine demir kasik girmeyecekmis ben porselen ve tahta kasik kullandim. hepsini göz karari karistirdim macun gibi olacak sekilde bol bol koydum hepsinden. tadida cok güzeldi bence bazilari aci filan yazmis ama ben severek yedim. sabah ve aksamlari ac karnina yiyebildigim kadar yedim bir tabak baya aliyordu 4-5 yemek kasigi olmustur herhalde. birde hayit aldim ondanda yine göz karari bir tutam koydum bardaga üzerine kaynar su koydum bekledim cekmesini 10 dakika filan sonra süzdüm sadece cay kaldi bitkileri aldim üzerinden. birde biraz tat yapsin diye bir tatli kadigi bal karistirdim icin öyle ictim cay gibi. 2-3 günde yumurtalari 30 ve 36 mm büyütmüs bende sasirdim. birdahakine daha az yiyecegim o kürden.
onun disinda femarada kullandim ama kürsüz femara kullandigimda yumurta yine baya gec gelismisti bence bu kürden dolayi böyle oldu.
birdaha denedigimde kürden daha az yiyip doktora hergün kontrole gitmeyi düsünüyorum catlatma vaktini kacirmamal icin. 30-33 mm civari yumurta kendiliginden catlamis bende birisi.
simdilik aklima gelen bunlar daha sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin canim allahim insallah vesile eder bunlari
aminnn. malesef canim daha hamile degilim. sendende allah razi olsun. son bir defa daha denicem bendeki kücük yumurtalar büyürse ve esimin vakti olursa gelirse o zamana insallah. yoksa birdaha ne zaman deneriz bilmiyorum cok yoruldum artik. en azindan yumurtayi daha hizli büyütmenin yöntemini buldum simdi birde catlatmayi ve birliktelin zamanlarini ayarlamaliyim insallah olacakCanım Allah senden bin kere razı olsun, insaAllah tez bir zamanda sen de hayirli bir haber alirsin eger hamile olamadiysan dahacok sagol bidaha
İnsaAllah canım sakın pes etme derim Allah tan ümit kesilmez kiaminnn. malesef canim daha hamile degilim. sendende allah razi olsun. son bir defa daha denicem bendeki kücük yumurtalar büyürse ve esimin vakti olursa gelirse o zamana insallah. yoksa birdaha ne zaman deneriz bilmiyorum cok yoruldum artik. en azindan yumurtayi daha hizli büyütmenin yöntemini buldum simdi birde catlatmayi ve birliktelin zamanlarini ayarlamaliyim insallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?