Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beklemek cok zor heleki ilk günler saniyeler bile gecmiyor gibi hissediyor insan
Aynen öyle bide ben ailemden uzaktayım yalnızım arkadasım falan yok dışarıda çıkmıyorum kimse olmayinca hafta sonu eşimle cikiyoruz o kadar evde vaktin gecmiyo elişi falan yapıyorum ama yok oda sıkıyo bi vakitten sonra ayni dediğin gibi saniyeler bile gecmiyo bi meşgalem olsa en azından 1 gün unutsam

bende izmirdeyim kiz neresinde otryosun gerçi ben daha 2 3 ay oldu tasinali izmire istanbuldaydim daha önce dün doktorum bana 2 3 bin arasi tutar asilama dedi
Merhaab bende izmçrdeyim whatsap ğzerinden mesajlassak asılama için bizim binovilasyon grubumuz var izmirdeyim bende bilgi veririz birbirmize ne dersiniz

ben igneden sonraki 18-20-21 günler filan adet oldum. herkezde farklidir. igneden sonraki 16. gündesin test yaptinmi ? idrar testinde cikmasa bile kan testinde belli olur bi baktir istersen canim

bende senin gibiyim calisirken yine vakit geciyordu simdi cocuk olayi icin biraktim stres olmadin diye ama insan kendine bi meskale bulamiyor. evde kafayi yiyecek oluyor insan beklerken. ama ben simdi stres yapmayacagim birdahali denememizde. en azindan stres yapmamayi denicem :)

canim bend

canim benimde adetler düzensiz. bebek denemesi icin yumurtalari kontrol ettiriyorum cok gec olusuyorlardi. birtane kür denedim ondanmi bilmiyorum cok cabuk cok fazla büyüdüler. istersen sende dene bakalim böyle deneye deneye ögreniyoruz

kizlar benim sag tarafta dün 51 mm lik kist vardi. yaninda dr dedi birkac tane kücük varmis en büyügü 10 mm mis sol tarafimdada 31-33 lük vardi ama dün yok olmus herhalde catladi o. onun disinda yine birkac tane kücük varmis yanlarinda. en büyügüde 12 mm mis.

simdi bu sartlar altinda acaba o 12 mm lik olan büyürmü 2-3 güne ve catlatabilirmiyiz acaba ?

Bende her ay yapmicam diyorum ama olmuyo

Bende her ay yapmicam diyorum ama olmuyo
bu defa bende biraz oldu. umursamadim disariya ciktim gezdim yoksa hep evdeydim ama evin etrafinda birlac tur atmak bile iyi geliyor. ama bu defada yumurtalsr cok cabuk büyümüs farketmedik kacirdik kücükleri vardi yanlarinda insallah onlar büyür ve catlar birkac güne ve degerlendiririz. yoksa artik ne zaman denk gelirse

Önümüzdeki ayda bu iğneyi kullanmak istemiyorum çok kötü yan etkileri var bende durmam daha evde takıp kulaklıklarımı cikicam valla . Ay ne zor zamanlar yarabbim .

Önümüzdeki ayda bu iğneyi kullanmak istemiyorum çok kötü yan etkileri var bende durmam daha evde takıp kulaklıklarımı cikicam valla . Ay ne zor zamanlar yarabbim .

insallah bunlari cektigimize degecek saglikli hayirli evlatlar verir allahim bizlere.

ovitrelle bende iyiydi yan etki yapmadi. choriomon igne vardi o yan etki yapmisti ilkti ama ovitrelle cok sükür iyi geldi simdiye kadar

ben igneden sonraki 18-20-21 günler filan adet oldum. herkezde farklidir. igneden sonraki 16. gündesin test yaptinmi ? idrar testinde cikmasa bile kan testinde belli olur bi baktir istersen canim
Daha bisey yapmaya cesaret edemedim ki... peki denerim ozaman bi test yaparim , tesekkur ederim cevapladiginiz icin

Canım hangi kuru kulladığını detaylı yaza bilir misin bana? Cok tesekkur ederim onceden , Allah razı olsun

Canım hangi kuru kulladığını detaylı yaza bilir misin bana? Cok tesekkur ederim onceden , Allah razı olsun
bal cörekotu tarcin kullandim icine polende koydum cörekotu cekilmis aldim. bal da saf bal olmasi gerekiyomus onuda hepsini aktardan aldim. balin icine demir kasik girmeyecekmis ben porselen ve tahta kasik kullandim. hepsini göz karari karistirdim macun gibi olacak sekilde bol bol koydum hepsinden. tadida cok güzeldi bence bazilari aci filan yazmis ama ben severek yedim. sabah ve aksamlari ac karnina yiyebildigim kadar yedim bir tabak baya aliyordu 4-5 yemek kasigi olmustur herhalde. birde hayit aldim ondanda yine göz karari bir tutam koydum bardaga üzerine kaynar su koydum bekledim cekmesini 10 dakika filan sonra süzdüm sadece cay kaldi bitkileri aldim üzerinden. birde biraz tat yapsin diye bir tatli kadigi bal karistirdim icin öyle ictim cay gibi. 2-3 günde yumurtalari 30 ve 36 mm büyütmüs bende sasirdim. birdahakine daha az yiyecegim o kürden.

onun disinda femarada kullandim ama kürsüz femara kullandigimda yumurta yine baya gec gelismisti bence bu kürden dolayi böyle oldu.

birdaha denedigimde kürden daha az yiyip doktora hergün kontrole gitmeyi düsünüyorum catlatma vaktini kacirmamal icin. 30-33 mm civari yumurta kendiliginden catlamis bende birisi.

simdilik aklima gelen bunlar daha sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin canim allahim insallah vesile eder bunlari

Canım Allah senden bin kere razı olsun, insaAllah tez bir zamanda sen de hayirli bir haber alirsin eger hamile olamadiysan daha cok sagol bidaha

Canım Allah senden bin kere razı olsun, insaAllah tez bir zamanda sen de hayirli bir haber alirsin eger hamile olamadiysan daha cok sagol bidaha
aminnn. malesef canim daha hamile degilim. sendende allah razi olsun. son bir defa daha denicem bendeki kücük yumurtalar büyürse ve esimin vakti olursa gelirse o zamana insallah. yoksa birdaha ne zaman deneriz bilmiyorum cok yoruldum artik. en azindan yumurtayi daha hizli büyütmenin yöntemini buldum simdi birde catlatmayi ve birliktelin zamanlarini ayarlamaliyim insallah olacak

İnsaAllah canım sakın pes etme derim Allah tan ümit kesilmez ki sen sadece duzenli olarak ultrasona girmelisin ki yumurtalarinin boyutunu bilesin bide bisey daha soyliyim yumurtayi cok buyutmek kalitesini etkileyebilir diyorlar, o yüzden bu süreçte doktorunla iletişimde ol ki belki sana uygun boyuta geldigi zaman catlatma ignesi verip uygun iliski gunlerini soyleyecektir bol sabır ve şans diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…