Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canim sagol. ilk igne yumurta 18 mm ken yapildi birsey olmadi ikincisi 17 mm ken yapildi kimyasal gebelik oldu ücüncüsüde 20 mm ken yapildi bu defa dr kandaki hormona göre yapti igneyi ve hicbirsey olmadi. nasil ilerlicez bilmiyorum bencede sanki kücükken daha iyi gibiydi yumurta. esimlede birliktelik cok az oluyor. sürekli disarda baska yerlerde hem isi dolayisiyla hemde kendiside gidiyor. ayda 1-2 defa ya oluyor ya olmuyor birliktelik. bakalim allahim nasip ettiyse zaten bir defayi bile vesile edip verir insallah bebegimizi. devletteki doktorlar bakmiyor ilgilenmiyor beni adetin 16. gün cagiriyor. bende adetin 6. günü bile yumurta cok büyümüs. hep farkli doktorlar. özele gitsem onada para yetismiyor. 15 günlük muayene süreci icin 150 lira ödüyorum o süre icersindede ilk basta 2 defa gidiyorum sonra gerek kalmiyor bekleme sürecinde zaten birsey yapmiyorlar. doktor masrafi ilac igne derken bütün para oraya gidiyor heryerden kisiyorum zaten sirf bebegimiz olsun diye bu ise yatirim yapiyorum birsey olmuyor

Ah canıımm, ne problemlerin varmış senin , Allah yardımcın olsun , tez zamanda yuzun gulsun dua edicem senin icin, esin tabi buyuk bi faktor o olmazsa nasil olucak ki, ama yine Allah tan ümit kesilmez sagliginda ciddi bir problem yok bence oyle anladim o yüzden dogru duzgun denk gelirse olucak bu is

amin canim insallah. allah razi olsun bellimi olur belki senin duan vesile olur insallah insallah allahim denk getirir birlikteligi ve yumurta catlamasini ve saglikli bebegimizi

Merhaba bisey sormak istiyorum mayis basinda asilama yaptidim ama turmadi bu ay normal denemek istiyorum sorum su elim catlatma ignesi var bu ayda olmazsa tekrar asilama yaptirmayi dusunuyorum 1 aydan fazla buzdolabinda dururmu igne yoksa bozulurmu

Kızlar bisey sorucam . İğneyi yaptıralı 12 gün oldu . Göbekten yaptırdım ilk 2 gün acıdı sadece iğne yerim geçti sonra . Dünden beri yere eğilince sanki ur varmış gibi şişlik var göbeğimde hissediyorum agri sizi yok ama her egildigimde kendini hissettiriyo.. taş gibi sanki tam anlatamıyorum sertlik var sürekli . Böyle bisey yasayan oldu mu . Kist olsa hissedermiyim böyle...

Merhaba bisey sormak istiyorum mayis basinda asilama yaptidim ama turmadi bu ay normal denemek istiyorum sorum su elim catlatma ignesi var bu ayda olmazsa tekrar asilama yaptirmayi dusunuyorum 1 aydan fazla buzdolabinda dururmu igne yoksa bozulurmu

canim ignenin kutusunun üzerinde son kullanma tarihi yaziyor icindeki kagittada kac derecede saklanmasi gerektigi yaziyo +4 derecemiydi yada 25 dercenin altindamiydi hatirlamiyorum.

bende almistim olmamisti yumurtalar gelismedi birdahaki denemede kullandim ben aldigim eczaneye rica etmistim siz saklaniz olurmu diye onlar sakladi benim icin ben sonra kullanmadan birkac dakika önce aldim onlardan tekrar

canim bende kistler vardi ben hicbirsey hissetmedim. belki biraz gaz yapmistir ignenin yan etkisi ?

Tesekkur ederim ustunde 2020 son kullanma tarihi kullanmadan once tekrar dr sorarim olmazsa

meraba cnm naslsn
canim merhaba hayirli kandiller. hasta oldum biraz grip biraz nezle gibi birsey insallah daha kötü olmadan düzelirim. yumurtalar ne durumda bilmiyorum dr a gidiyorum bakmiyor daha erken diye geri gönderiyor ultrasonla en fazla 30 saniye bakmak bu kadarmi zor anlamiyorum. esim bu geceyi degerlendirmek istiyor bende mübarek gün acaba olurmu bilmiyorum. esim bu gece diyor insallah bu mucizeler yasanan mübarek gecenin bu hayirli gecenin hatrina allahim bize bir evlat nasip eder. bugün birliktelik olacak insallah olursa. catlatma ignesinide ne zaman yapayim bilmiyorum hic aslinda umudum yok ama hicbirsey yapmamaktansa denemek istedim.

sen nasilsin canim ? senin durumun ne suanda ?

bende iyim kuzum. bayramda gelecek regl. deneyeceğim 3. aşılamayı sonrası tüp bebek. aslında eşimle de sıkıntılar vsr ama napcm bimiorm

bende iyim kuzum. bayramda gelecek regl. deneyeceğim 3. aşılamayı sonrası tüp bebek. aslında eşimle de sıkıntılar vsr ama napcm bimiorm
canim insallah asilaman tutar gerek kalmasin tüp bebege. onun yerine o masrafi bebek alisverisine harcamayi nasip etsin allahim sizlere insallah. allah isteyince onun icin hicbir imkansizlik yok ol demesi yeter ne kadar sikinti olursa olur rabbim verecegi zaman engel tanimaz insallah sizin icin vakit gelmistir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…