- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.041
Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versinMrb. Kizlar uzun süredir hastanedeydim 1 hafta önce taburcu oldum 3 operasyon gecirdim omiriligim yirtilmis beyinde hasar vardi.evde dinleniyorum. Cok sükür daha iyiyim. oğluma kavuştum.Dua edenlerden rabbim razi olsun.
Cocuk mevzusuna 4 ay ara verdik sonra olmasinda sakinca yok dedi doktorum. ama sonrasindada kendi haline birakicam. Rabbim 1 tane nasip etti şükürler olsun.Buraya kayitli mail adresimi aktive etmedigimden üyeligim kısıtlanmisti sadece forumlari okuyabildim msj yazamadim bugün açttirdim. Hepinize iyi bayramlar.
canim ne zamandır sormadım seni nasıl oldun tedavi oldunmu basin için nasilsin şimdiUmutumut82
Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin
Hadi hayırlısı olsunmerhabalaaaaar
ben de dün oldum iğnemiii
amin amin cnm çok gcmis olsun rabbim bidaha yasatmasinKuzum ciktim hastaneden cok sükür iyiyim şuanda 1ay sonra tekrar emar cekilecek iyilesmeye devam ediyorum. Rabbim düsmanima yasatmasin...
hayirli olsun canim ilk günler zaman hic gecmiyor insallah tutmustur seninmerhabalaaaaar
ben de dün oldum iğnemiii
gecmis olsun canim neyin vardi bilmiyorum tez zamanda sifani versin allahim hem bedensel olarak iyles insallah hemde bebegine kavusup manevi olarak mesut olKuzum ciktim hastaneden cok sükür iyiyim şuanda 1ay sonra tekrar emar cekilecek iyilesmeye devam ediyorum. Rabbim düsmanima yasatmasin...
Tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar kan verdim sonuç 997 hamileyim Allah'a şükür
Tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah
Sonunda bir gebe haberi alabildik topicte :)
tatlım gozun aydin nasıl.hamile kaldin neler yaptinKızlar kan verdim sonuç 997 hamileyim Allah'a şükür
Canım ben kürtajdan sonra bir kere adet oldum o zaman da ə cü günü kendim klomen kullandım doktora gitmeden ve Allah'a şükür gebeyimtatlım gozun aydin nasıl.hamile kaldin neler yaptin
Sagol canım Allah isteyen herkese versin inşallahtatlım gozun aydin nasıl.hamile kaldin neler yaptin
Canım tebrik ederim, hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar kan verdim sonuç 997 hamileyim Allah'a şükür
tebrik ederim canim gözün aydin allah tamamina erdirsin insallahKızlar kan verdim sonuç 997 hamileyim Allah'a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?