- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.021
Hamile misinizHanımlar merhaba, yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çatlatma iğnesinin 11.günü sizce iğne etkisi midir?
cok gecmis olsun canimMrb. Kizlar uzun süredir hastanedeydim 1 hafta önce taburcu oldum 3 operasyon gecirdim omiriligim yirtilmis beyinde hasar vardi.evde dinleniyorum. Cok sükür daha iyiyim. oğluma kavuştum.Dua edenlerden rabbim razi olsun.
Cocuk mevzusuna 4 ay ara verdik sonra olmasinda sakinca yok dedi doktorum. ama sonrasindada kendi haline birakicam. Rabbim 1 tane nasip etti şükürler olsun.Buraya kayitli mail adresimi aktive etmedigimden üyeligim kısıtlanmisti sadece forumlari okuyabildim msj yazamadim bugün açttirdim. Hepinize iyi bayramlar.
canim tebrik ederim cok iyi görünüyor testin cok büyük ihtimalle hamilesin insallah kan ver bence hemen iyi sabretmissin adetin 4 gün gecmisKızlar 4 günüm geçti tettim böyle aynı saniyede çıktıEki Görüntüle 2275781
bunu görmemistim canim 2 gün gecince yaptigindan daha koyu sanki 4 gün gecince yaptiginkizlar 2 gnm geçti ve test böyle
cok gecmis olsun canim
Bak canım 4 gün geçen az önce bulanık çektim ondanbunu görmemistim canim 2 gün gecince yaptigindan daha koyu sanki 4 gün gecince yaptigin
Bir iki gün önceki kurudu ondan netbunu görmemistim canim 2 gün gecince yaptigindan daha koyu sanki 4 gün gecince yaptigin
canim ne yaptin noldu kan verdinmi baska test yaptinmi merak ettim ? bayramin mübarek olsunBir iki gün önceki kurudu ondan net
İki tane yaptım ikisi de vardı cuma günü kan vercem şey bin de bayramın mübarek olsun canmcanim ne yaptin noldu kan verdinmi baska test yaptinmi merak ettim ? bayramin mübarek olsun
tatlım hamilemisinAlene kızlar varmı başka güzel.haberi olan canım iki kere test yaptım iki çizgi çıktı cuma günü kan vercem
agol canım inşallah vardır Allah isteyen herkese versin inşallahay masallah hamilesin hadi gözü ydon kuzum
tesekkür ederim canim. cok güzel insallah kanda degerin olmasi gerektigi kadar yüksek cikar ve saglikli bir sekilde devam eder insallah hamileysenİki tane yaptım ikisi de vardı cuma günü kan vercem şey bin de bayramın mübarek olsun canm
tesekkür ederim canim. cok güzel insallah kanda degerin olmasi gerektigi kadar yüksek cikar ve saglikli bir sekilde devam eder insallah hamileysen
İnşallah canımtesekkür ederim canim. cok güzel insallah kanda degerin olmasi gerektigi kadar yüksek cikar ve saglikli bir sekilde devam eder insallah hamileysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?