- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.061
Sağol canım amin darısı isteyen herkese insallahtebrik ederim canim gözün aydin allah tamamina erdirsin insallah
cok aminnSağol canım amin darısı isteyen herkese insallah
Kusura bakmayın görmemişim mesajı,geç oldu biraz. Hamile değilim maalesef. Bu ay tekrar deniyoruz bu gün çatlatma iğnemi oldum hayırlısıHamile misiniz
Olsun sorun degil . Hayirlisiyla olur bu sefer inşaallahKusura bakmayın görmemişim mesajı,geç oldu biraz. Hamile değilim maalesef. Bu ay tekrar deniyoruz bu gün çatlatma iğnemi oldum hayırlısı
Ne guzel cok sevindim o günleri bende görürüm inşaallahKızlar dün hastaneye gittim kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gitcem inşallah Allah isteye n herkese verir
İnşallah canmNe guzel cok sevindim o günleri bende görürüm inşaallah
aminn. allah tamamina erdirsin canim simdi o 10 gün gecmezde :)Kızlar dün hastaneye gittim kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gitcem inşallah Allah isteye n herkese verir
Aynen geçmez vallaaminn. allah tamamina erdirsin canim simdi o 10 gün gecmezde :)
Canim belirti hissettin mi hic paylasir misinDün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışınıda duydum Allah'a şükür 7 haftalık Allah isteyen herkese versin
yok canım midem agrıyodu hem de çok karnım şişiyodu başka bişe yoktu sende hamilelik var mı canmCanim belirti hissettin mi hic paylasir misin
Gözün aydın canım çok şükür en önemlisi kalp atışı onu duymuşsun şükürDün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışınıda duydum Allah'a şükür 7 haftalık Allah isteyen herkese versin
Yok canim benimde adete bir hafta var hic belirtim yok ondan sordum,dua et banadayok canım midem agrıyodu hem de çok karnım şişiyodu başka bişe yoktu sende hamilelik var mı canm
Canım yarındayap koyulaşma varsa vardır inşallahKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11.günü hcg sonucu bu şekilde sizce gebelik var mıdır yardımcı olur musunuz
yarın sabahı iple çekiyorum :)) umarım daha koyu olur cevap için teşekkürlerCanım yarındayap koyulaşma varsa vardır inşallah
amin canim cok güzel insallah hep böyle saglikli olmasi gerektigi gibi ilerlerDün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışınıda duydum Allah'a şükür 7 haftalık Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?