- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.081
canim bundan sonraki günlerdeki yaptigin testlerle karsilastir insallah koyulasma olur o zaman anlasilirKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11.günü hcg sonucu bu şekilde sizce gebelik var mıdır yardımcı olur musunuz
Benimde böyle çıktı cumartesi günü bugün 13 oluyor bir daha denicem ama korkuyorum resmenKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11.günü hcg sonucu bu şekilde sizce gebelik var mıdır yardımcı olur musunuz
Sagol canım inşalah isteyen herkes o sesi duyarGözün aydın canım çok şükür en önemlisi kalp atışı onu duymuşsun şükür
İnşallah sende o günleri görürsünYok canim benimde adete bir hafta var hic belirtim yok ondan sordum,dua et banada
Benimde böyle çıktı cumartesi günü bugün 13 oluyor bir daha denicem ama korkuyorum resmen
Yaptım ya bu sefer daha hızlı ve belirgin çıktı ikinci çizgi ama yine de umutlanmak istemiyorm yarın aile hekimliğine gidip kah vercemTekrar yaptınmı canım testti
Hayıt otu birebirAaa çok üzüldüm... aklında kalmasın ama gitmelisin bence... benim de troid falan baştan aşağı bakıldı.. cinsel perhiz testine bile girdim ama bir şey çıkmadı... işte bu hipofiz hormonlarıma sen hamilesin diomuşvücutta kendini hamile sanıyormuş süt hormonum yüksek çıktı mesela geçen ay ilaç kullandım sütü kesmek için
İkincinin fotosunu atarmsınYaptım ya bu sefer daha hızlı ve belirgin çıktı ikinci çizgi ama yine de umutlanmak istemiyorm yarın aile hekimliğine gidip kah vercem
Üstteki dün yaptığım kurumuş daha netlermiş gibi alttaki az önce yaptım azalıyor herhalde anlamadımİkincinin fotosunu atarmsın
Bende kan kan verdim 14.günüm yarın alcam sonucu10. Gün kan. Değeri 1.30 çıktı bugün kac çıkacak bilmiyorm ama kaset test negatif çıktı
Sağlık ocağı miBende kan kan verdim 14.günüm yarın alcam sonucu
Aile hekimi evet sağlık ocağı yarin öğlen verecekmiş sonucuSağlık ocağı mi
transferin hayirli olsun canim insallah tutar. 11. güne göre baya bir belirgin görünüyor cizgi. her bünye farkli ama sansin yüksek bence
kacinci günlerde yaptin bu testleri canim ? önce koyulasip sonradan siliklesmesi iyi degil varsa tutunsun ve yükselsin insallah degerin. insallah kimyasal degildirÜstteki dün yaptığım kurumuş daha netlermiş gibi alttaki az önce yaptım azalıyor herhalde anlamadım
baya erken kan vermissin canim ilk günler cok zor geciyor ya insan bekleyemiyor. insallah yarin hayirli bir sonuc alirsin10. Gün kan. Değeri 1.30 çıktı bugün kac çıkacak bilmiyorm ama kaset test negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?