- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.101
Sağol canım İnan hiç bilmiyorum ne olacak bugün hastaneye gidip kan vereceğim inşallah pozitif olurtransferin hayirli olsun canim insallah tutar. 11. güne göre baya bir belirgin görünüyor cizgi. her bünye farkli ama sansin yüksek bencetest yapmaya devam et insallah dahada koyulasir
13 ve 14.günlerimde yaptım dün de kan verdim bugün öğlen alcam sonucları canım ikiside çok net çıktı ıgnenin etkisi hala varmı bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyor herhaldrkacinci günlerde yaptin bu testleri canim ? önce koyulasip sonradan siliklesmesi iyi degil varsa tutunsun ve yükselsin insallah degerin. insallah kimyasal degildir
Hayırlısı olsun cnm inşallah pozitiftir13 ve 14.günlerimde yaptım dün de kan verdim bugün öğlen alcam sonucları canım ikiside çok net çıktı ıgnenin etkisi hala varmı bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyor herhaldr
Ahhh çok sevindim kaçıncı günündu kan verdigindeKızlaaar 190 çıktı değerim
insallah canim insallahSağol canım İnan hiç bilmiyorum ne olacak bugün hastaneye gidip kan vereceğim inşallah pozitif olur
evet degisiyor, yüksektir insallah senin degerinde canim13 ve 14.günlerimde yaptım dün de kan verdim bugün öğlen alcam sonucları canım ikiside çok net çıktı ıgnenin etkisi hala varmı bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyor herhaldr
gözün aydin canimmm katlanarak devam etsin insallahKızlaaar 190 çıktı değerim
Sağol canım inşallahgözün aydin canimmm katlanarak devam etsin insallah
Sonuç ne canımAhhh çok sevindim kaçıncı günündu kan verdiginde
56 cıktı hamilemiyim böyle kala kaldım Yarın tekrar test vercem korkuyorum artış olmazsa diyeSonuç ne canım
Ay iyi ol inşallah güzelce artar canım Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin56 cıktı hamilemiyim böyle kala kaldım Yarın tekrar test vercem korkuyorum artış olmazsa diye
Inşallah bana az geldi 14.günde insanlar 150 falan çıkıyor benimde 14tuAy iyi ol inşallah güzelce artar canım Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
5.gün embriyosu 8.günümAhhh çok sevindim kaçıncı günündu kan verdiginde
canim sen galiba 10. gün vermistin 1.30 cikmisti. 14. günde 56 cok iyi hamilesin insallah degerin dahada yükselir katlanarak56 cıktı hamilemiyim böyle kala kaldım Yarın tekrar test vercem korkuyorum artış olmazsa diye
canim cok daha düsük degeri olanlari bile yükselebiliyor allah masallah sana nasip etmis insallah sag saglim kucagina almayida nasip etsinInşallah bana az geldi 14.günde insanlar 150 falan çıkıyor benimde 14tu
Çok sevindim kist olmadığına bir de onla uğraşmak zorunda kalmazsınBende bugün geldim doktordan kist yok yumurta çatlamis geç döllenme olabilir haftaya cumaya tekrar kan ver dedi yoksa adet söktür
Kan verdin miÇok sevindim kist olmadığına bir de onla uğraşmak zorunda kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?