- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.121
Verdim bugün tekrar yarin alcam sonucu ama dun duramayıp acile gittik 107 cıktı bir gün önce de 56 ydiKan verdin mi
Güzel ilerliyor işte Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinVerdim bugün tekrar yarin alcam sonucu ama dun duramayıp acile gittik 107 cıktı bir gün önce de 56 ydi
Amin isteyen herkese nasip etsin allahimGüzel ilerliyor işte Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Senin ilk mi canım bu çatlatma iğnesiAmin isteyen herkese nasip etsin allahim
SÜPER İKİYE KATLAMIŞ MAŞALLAH...Verdim bugün tekrar yarin alcam sonucu ama dun duramayıp acile gittik 107 cıktı bir gün önce de 56 ydi
Ilk evet bir tane yumurtam vardı allah ne büykSenin ilk mi canım bu çatlatma iğnesi
masallah canim allah tamamina erdirsin insallahVerdim bugün tekrar yarin alcam sonucu ama dun duramayıp acile gittik 107 cıktı bir gün önce de 56 ydi
aminnn insallah bayramdan sonra denicez tekrar. sen nasilsin canim nasil gidiyor ?Hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın olmayanlara da Allah en kısa zamanda bebiş versin
İyiyim canım sagol sen ne yapıyon nasılsınaminnn insallah bayramdan sonra denicez tekrar. sen nasilsin canim nasil gidiyor ?
iyiyim bende nolsun adet olmayi bekliyorum 40 gün oldu kist bitsin denemek istiyoruz tekrar. gebelik nasil gidiyor bulantilar basladimi ?s
İyiyim canım sagol sen ne yapıyon nasılsın
Fazla yok bulantm ama çok halsizlik variyiyim bende nolsun adet olmayi bekliyorum 40 gün oldu kist bitsin denemek istiyoruz tekrar. gebelik nasil gidiyor bulantilar basladimi ?
İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsınson denemeyi yapamadik biz bayramdan önce. kist olusmustu. gitmisti kist hala adet olmadim kist olustu herhalde yinesali randevum var doktora gidecegim insallah temmuzda biter kistler de agustosda bayramdan sonra deneriz tekrar
allah yardimcin olsun canim insallah rahat gecirirsin gebeliginiFazla yok bulantm ama çok halsizlik var
amin canim sagol insallahİnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın
Amin inşallah canımallah yardimcin olsun canim insallah rahat gecirirsin gebeligini
canim genelde adet 14-19. günler arasi oluyor igneden sonra gebelik veya kist olusmadiysa. bende cok zaman 18. günde adet oldu. insallah sende olmaz ve hamilesindir15
Gün hala adet olmadım
16.gunim gebelik testim negatif inşallah pazartesi olmaazsamm hastaneye gideceğim sancilarim var ama gelen giden yokcanim genelde adet 14-19. günler arasi oluyor igneden sonra gebelik veya kist olusmadiysa. bende cok zaman 18. günde adet oldu. insallah sende olmaz ve hamilesindir
hic bilmiyorum bende canim bazen gec döllenmede olabiliyo ama insan hissediyor oldugu zaman. hakkimizda hayirlisi olsun.16.gunim gebelik testim negatif inşallah pazartesi olmaazsamm hastaneye gideceğim sancilarim var ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?