- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.141
Alttaki bugün mü
Evet cnmAlttaki bugün mü
Bugün akşam yarın i değerlendirin isterseniz yumurta pik yapmışEvet cnm
Teşekkürler cnmBugün akşam yarın i değerlendirin isterseniz yumurta pik yapmış
Catlatma ignesinin 12 gunu beta hcg 2,6 cıktı negatif biliyorum adetime 4 gün varken yaptım testi yükselme ihtimali kaç sizceBana uyar kuzum belki de yeni topik uğur getirir ve kör talihimizi kırıp sırayla hamile kalırız burda
14. Günü tekrar yap canımCatlatma ignesinin 12 gunu beta hcg 2,6 cıktı negatif biliyorum adetime 4 gün varken yaptım testi yükselme ihtimali kaç sizce
Bence yükselme ihtimali var canım. Çok kötü bi değer değil, yani 12.güne iğnenin o kadar bile etkisi kalmaz. Ama beklemek gerekicek mecburen. İnşallah değerin yükselir ve bebeğin seninledirCatlatma ignesinin 12 gunu beta hcg 2,6 cıktı negatif biliyorum adetime 4 gün varken yaptım testi yükselme ihtimali kaç sizce
Mrb arkadaşım bende 45.gün adet oldum Dr a gittim 5cm Lik nurtopu gibi bir kisti olmuştu, 1adetimin ilk günü soğan kürü yaptım 5.gün kontrolde kist 4 cm olmuştu İnş daha da küçülürkizlar banada tecrübesi olanlar yardimci olabilirmi ? doktora gittim bugün adetin 45. günü hala adet olmadim kist varmis. doktor birsey yapma bekle dedi kendilginden kistin gitmesini beklesem cok uzun sürecek esimle bayramdan sonra denemek istiyoruz tekrar.
ben simdi 1 hafta dogum kontrol hapi kullansam biraktiktan sonra adet olursa insallah sonra tekrar dogum kontrol hapini kullanmaya devam ederim insallah kist kücülür ve bayramdan sonraya yumurtalar hazir olur. böyle düsündüm ama ne yapsam bilemedim.
kisti olup adet olmayanlar ne yaptiniz ? nasil kisti gecirdiniz ? tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
merhaba canim sagol. ben adet olmadim hic belirtide yok ne yapacagim bilmiyorum. böyle sogan yada maydonoz kürü yapsam adet olurmuyum bilmiyorum. dogum kontrol hapida kücültüyormus kisti. dr adet söktürücü vermedi bekledi dedi o daha iyi olurdu tabi adet olup oluncada dogum kontrol hapiyla devam etmekMrb arkadaşım bende 45.gün adet oldum Dr a gittim 5cm Lik nurtopu gibi bir kisti olmuştu, 1adetimin ilk günü soğan kürü yaptım 5.gün kontrolde kist 4 cm olmuştu İnş daha da küçülür
12. gün icin baya yüksek cikmis canim insallah dahada yükselir tekrar kan ver canim. baska bir belirti varmi ?Catlatma ignesinin 12 gunu beta hcg 2,6 cıktı negatif biliyorum adetime 4 gün varken yaptım testi yükselme ihtimali kaç sizce
benim olmuştu kistkizlar banada tecrübesi olanlar yardimci olabilirmi ? doktora gittim bugün adetin 45. günü hala adet olmadim kist varmis. doktor birsey yapma bekle dedi kendilginden kistin gitmesini beklesem cok uzun sürecek esimle bayramdan sonra denemek istiyoruz tekrar.
ben simdi 1 hafta dogum kontrol hapi kullansam biraktiktan sonra adet olursa insallah sonra tekrar dogum kontrol hapini kullanmaya devam ederim insallah kist kücülür ve bayramdan sonraya yumurtalar hazir olur. böyle düsündüm ama ne yapsam bilemedim.
kisti olup adet olmayanlar ne yaptiniz ? nasil kisti gecirdiniz ? tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Yok sadec e gogusumde ağrı var ama psikolojimde olabilir mi diye düşünüyorum afettim gecikirse gidip vericem canım insallah12. gün icin baya yüksek cikmis canim insallah dahada yükselir tekrar kan ver canim. baska bir belirti varmi ?
Ay amin canım benim amin inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsinBence yükselme ihtimali var canım. Çok kötü bi değer değil, yani 12.güne iğnenin o kadar bile etkisi kalmaz. Ama beklemek gerekicek mecburen. İnşallah değerin yükselir ve bebeğin seninledir
Ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadım su an tekrardan catlatma ıgnesı denıycem belirtilere gelınce benım ıgneden sonra başlayan belirtiler hep devam etti yoğun akıntı vucut ısısı yogun gaz ara ara bel ağrısı ve batmalar adete son 10 gun kala cok yogun gögüğ agrısı terlemeler ama ne yazık ki kaybettim bebeğimiAy amin canım benim amin inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ben 2 gebeliği ilaçsız oldu ama ikiside düşük oldu biri 8 haftalik en sonki 2018 kasımda 5 haftalik dusuk yaptım aralıktan belli çocuk düşünüyorum ama nasıl bu kelimende 3 ayimBen 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadım su an tekrardan catlatma ıgnesı denıycem belirtilere gelınce benım ıgneden sonra başlayan belirtiler hep devam etti yoğun akıntı vucut ısısı yogun gaz ara ara bel ağrısı ve batmalar adete son 10 gun kala cok yogun gögüğ agrısı terlemeler ama ne yazık ki kaybettim bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?