- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.161
Sag ol canm bnm inş Allahım böyle bir acıyı bir daha yasatmaz ama en son yazdıgı ı anlamadımÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ben 2 gebeliği ilaçsız oldu ama ikiside düşük oldu biri 8 haftalik en sonki 2018 kasımda 5 haftalik dusuk yaptım aralıktan belli çocuk düşünüyorum ama nasıl bu kelimende 3 ayim
Anladım acaba sorun ne hormonlarına baktırdın mı pekı eşin de su an bır problem var mıRabbim nasip eder inşalalh canım rahim filmi çektirdim 7 ay oldu hala gebelik elde edemedim
Eşimde sorun yok benin hormonlar felan hepsi iyi sadece polikist over dedi doktor ama hormonlar çok iyi klomen ve catlatma kullandım bu 3 ayım olcak işte 12 günümde beta hcg 2,6 cıktı negatif yaniAnladım acaba sorun ne hormonlarına baktırdın mı pekı eşin de su an bır problem var mı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla bebegıne kavısırsun bu deger adet sonrası deger mıEşimde sorun yok benin hormonlar felan hepsi iyi sadece polikist over dedi doktor ama hormonlar çok iyi klomen ve catlatma kullandım bu 3 ayım olcak işte 12 günümde beta hcg 2,6 cıktı negatif yani
Yok canım adette 4 gun varken verdimAnladım canım hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla bebegıne kavısırsun bu deger adet sonrası deger mı
Belkı erken bır gebelık olabılır ondan dolayı cıkmamış olabılır bence adetten 1 gun sonra tekrarla inşallah ta bebiş vardırYok canım adette 4 gun varken verdim
Amin canım benim inşallah Rabbim sanada nasip etsinBelkı erken bır gebelık olabılır ondan dolayı cıkmamış olabılır bence adetten 1 gun sonra tekrarla inşallah ta bebiş vardır
Catlatma iğnesini 20 haziranda vuruldum 1 temmuzda kan verdim değer 2,,6 cıktı sizce geç dollenmemi yoksa iğne etkisimi
Bence cok erken ben catlatma ıgnesınden 22 gun sonra kan vermiştim 3300 cıkmıştı degr ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım 3 ay önce bence adet tarihin gecsın oyle kan verCatlatma iğnesini 20 haziranda vuruldum 1 temmuzda kan verdim değer 2,,6 cıktı sizce geç dollenmemi yoksa iğne etkisimi
Tamam canim teşekkür ederimBence cok erken ben catlatma ıgnesınden 22 gun sonra kan vermiştim 3300 cıkmıştı degr ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım 3 ay önce bence adet tarihin gecsın oyle kan ver
Ben 20 haziranda vuruldum iğne ve 21 haziranda yumurta çatlamış olsa kan verdiğim zaman 10.gün olmuş olur yumurtlamadan sonra o değer normal mi sizceBence cok erken ben catlatma ıgnesınden 22 gun sonra kan vermiştim 3300 cıkmıştı degr ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım 3 ay önce bence adet tarihin gecsın oyle kan ver
Sağol canımDedıgım gıbı cnm bence cok erken adet tarihin gecsın öyle kan ver en dogru sonuc o zaman cıkar
tesekkür ederim canim. cok iyi. benim mayis 25 i gibi bakilmisti 6 cm lik vardi kist gecende bakildi 3 cm kalmis hicbirsey kullanmamistim. dün dogum kontrol hapina basladim ay sonunda randevu var dr da insallah gider o zamana kadarbenim olmuştu kist
hem de 7 cm
kendiliğinden küçülmesini bekledik herhangi bir ilaç vs kullanmadan
yaklaşık 1,5 ayda kayboldu
bizede haber ver canim insallah olumlu sonu alirsin. benim fazla tecrübem yok sadece kimyasal gecirdim. o zaman fazla birsey anlayamadim ben ama sonradan düsününce bircok belirti varmis aslinda. simdi tekrar hamile kalinca insallah hemen farkederim diye tahmin ediyorum.Yok sadec e gogusumde ağrı var ama psikolojimde olabilir mi diye düşünüyorum afettim gecikirse gidip vericem canım insallah
canim cok üzüldüm gecmis olsun allah birdaha yasatmasin.Arkadaşlar siz bır sorum olacak sımdı 31 ocakta ben adet olmuştum daha sonra adetın 5. Gunu klomene başlamıştım daha sonra 13 subatta catlatma ıgnesı olmuştum adet tarihimdrn 3 gun sonra kan testim 3300 cıkmostı ya 5 haftalıktı neredeyse ama catlatma ıgnesı ile benım hamılelıgı ogrenemem arasında 22 gun var yanı daha 4 haftalık bıle olmayacaktım bu hesapkamaya gore acaba ben o ay catlatma ıgnesınden önce mı hamıle kalmışım ama amaalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı 3 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?