Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim yumurta gelistirici ve catlatan ilaclar kullaninca ve doktor yardimiyla hamile kalinca düsük riski yüksek oluyor malesef. normal yoldan hamilelik daha saglikli oluyor. igneden hemen sonra igne etkisiyle olan belirtiler sonradan bebegin salgiladigi hormonlar artinca ondan devam etmistir o deger düsene kadar

Dün konuştum doktorumla aydınlattı benı yıne de sag ol

gecmis olsun canim allah birdaha göstermesin bu acilari. doktorlar arastirdimi neden düsük oldugunu ? böyle cok olunca ya genetik sorun oluyor yada daha yüksek ihtimalle pihtilasma sorunu oluyor insallah ikiside yoktur ve sonraki bebegine kavusursun saglikli bir sekilde

Ya canım benim gebelık zaten rısklıydı benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı kese 10 mm ise kanama alanı 14 mm di doktor rısklı ama bir sey de olmama ihtimali var demişti sebeb bu muydu BIlmıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef

Bırde canm bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu zaten degerlerın ıyı oldugu ay bende catlatma ıgnesı olayım hemen cabuk tutsun dedım tuttu da ama maalesef yasamadı

evet canim nasibi o kadarmis. bende cok üzülmüstü daha görmemistim bile. bir sonraki icin ugrasiyoruz insallah vakti gelmistirde kavusuruz evlatlarimiza

iste vakti gelmediyse olmuyor. insallah birdaha kendiliginden olur hic ugrastirmadan ve saglikla tamamlanir

Çok geçmiş olsun canım ama yok gebelik adette 1 gun var yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…