- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.181
hayirli olsun canim insallah o yumurtalardan hayirli saglikli evlatlara kavusursunBende dün akşam yaptım iğnemi yarın sabah toplama var
İnslalaah şekerim tarnsfer bir aya olucak dondurulcakmiş ohss riskim var benim riske atmamak için rahim dinlendirme olucak bakalım hayırlısıhayirli olsun canim insallah o yumurtalardan hayirli saglikli evlatlara kavusursun
canim yumurta gelistirici ve catlatan ilaclar kullaninca ve doktor yardimiyla hamile kalinca düsük riski yüksek oluyor malesef. normal yoldan hamilelik daha saglikli oluyor. igneden hemen sonra igne etkisiyle olan belirtiler sonradan bebegin salgiladigi hormonlar artinca ondan devam etmistir o deger düsene kadarBen 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadım su an tekrardan catlatma ıgnesı denıycem belirtilere gelınce benım ıgneden sonra başlayan belirtiler hep devam etti yoğun akıntı vucut ısısı yogun gaz ara ara bel ağrısı ve batmalar adete son 10 gun kala cok yogun gögüğ agrısı terlemeler ama ne yazık ki kaybettim bebeğimi
Dün konuştum doktorumla aydınlattı benı yıne de sag olcanim cok üzüldüm gecmis olsun allah birdaha yasatmasin.
catlatma ignesini doktor yumurta kontrolü yaptiktan sonra veriyor daha önce yumurta takibi yapildiysa ona göre igneyi verdiyse igneden sonra hamilelik olmus olmasi gerekiyor tahminimce. cünkü yumurta olmadan gebelik olmaz. doktorun muayene ettigi ve igneyi yapmani söyledigi gün arasinda uzun zaman varsa yumurta son baktiginda büyüktüyse kendiliginden catlamis olabilir belki.
hamileligi farkli hesapliyo doktorlar. adetinin ilk günü hamileliginin ilk günüymüs gibi hedapliyorlar yani daha hamile degilken bile sanki 2 haftalik hamileymissin gibi. igneden 22 gün sonraysa yumurtan kac günde gelistiysa ona göre hesaplaniyo yaklasik 5 haftalik hamile oluyorsun
gecmis olsun canim allah birdaha göstermesin bu acilari. doktorlar arastirdimi neden düsük oldugunu ? böyle cok olunca ya genetik sorun oluyor yada daha yüksek ihtimalle pihtilasma sorunu oluyor insallah ikiside yoktur ve sonraki bebegine kavusursun saglikli bir sekildeÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ben 2 gebeliği ilaçsız oldu ama ikiside düşük oldu biri 8 haftalik en sonki 2018 kasımda 5 haftalik dusuk yaptım aralıktan belli çocuk düşünüyorum ama nasıl bu kelimende 3 ayim
Ya canım benim gebelık zaten rısklıydı benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı kese 10 mm ise kanama alanı 14 mm di doktor rısklı ama bir sey de olmama ihtimali var demişti sebeb bu muydu BIlmıyorum ama yapacak bir şey yok maalesefcanim yumurta gelistirici ve catlatan ilaclar kullaninca ve doktor yardimiyla hamile kalinca düsük riski yüksek oluyor malesef. normal yoldan hamilelik daha saglikli oluyor. igneden hemen sonra igne etkisiyle olan belirtiler sonradan bebegin salgiladigi hormonlar artinca ondan devam etmistir o deger düsene kadar
üzerinden kac gün gecti canim kan verdikten sonra ?Yok canım adette 4 gun varken verdim
simdi igneden sonraki kacinci gün ? tekrar verince yükseldiyse vardir insallahYok canım adette 4 gun varken verdim
Bırde canm bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu zaten degerlerın ıyı oldugu ay bende catlatma ıgnesı olayım hemen cabuk tutsun dedım tuttu da ama maalesef yasamadıcanim yumurta gelistirici ve catlatan ilaclar kullaninca ve doktor yardimiyla hamile kalinca düsük riski yüksek oluyor malesef. normal yoldan hamilelik daha saglikli oluyor. igneden hemen sonra igne etkisiyle olan belirtiler sonradan bebegin salgiladigi hormonlar artinca ondan devam etmistir o deger düsene kadar
kusura bakma fazla vaktim olmuyor gec gördüm mesajiniDün konuştum doktorumla aydınlattı benı yıne de sag ol
Önemli değil canımkusura bakma fazla vaktim olmuyor gec gördüm mesajini
evet canim nasibi o kadarmis. bende cok üzülmüstü daha görmemistim bile. bir sonraki icin ugrasiyoruz insallah vakti gelmistirde kavusuruz evlatlarimizaYa canım benim gebelık zaten rısklıydı benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı kese 10 mm ise kanama alanı 14 mm di doktor rısklı ama bir sey de olmama ihtimali var demişti sebeb bu muydu BIlmıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef
iste vakti gelmediyse olmuyor. insallah birdaha kendiliginden olur hic ugrastirmadan ve saglikla tamamlanirBırde canm bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu zaten degerlerın ıyı oldugu ay bende catlatma ıgnesı olayım hemen cabuk tutsun dedım tuttu da ama maalesef yasamadı
İnşâllah canımevet canim nasibi o kadarmis. bende cok üzülmüstü daha görmemistim bile. bir sonraki icin ugrasiyoruz insallah vakti gelmistirde kavusuruz evlatlarimiza
Kuzum varmı bişeymerhabalaaaaar
ben de dün oldum iğnemiii
İnşâllahiste vakti gelmediyse olmuyor. insallah birdaha kendiliginden olur hic ugrastirmadan ve saglikla tamamlanir
canim simdi tekrar ver insallah yükselmistir deger iyi görünüyorCatlatma iğnesini 20 haziranda vuruldum 1 temmuzda kan verdim değer 2,,6 cıktı sizce geç dollenmemi yoksa iğne etkisimi
Çok geçmiş olsun canım ama yok gebelik adette 1 gun var yaptım negatifbizede haber ver canim insallah olumlu sonu alirsin. benim fazla tecrübem yok sadece kimyasal gecirdim. o zaman fazla birsey anlayamadim ben ama sonradan düsününce bircok belirti varmis aslinda. simdi tekrar hamile kalinca insallah hemen farkederim diye tahmin ediyorum.
insallah canim insallah. bir ay disarda beklesin bebekler ondan sonra anneleriyle birlikte beklerlerİnslalaah şekerim tarnsfer bir aya olucak dondurulcakmiş ohss riskim var benim riske atmamak için rahim dinlendirme olucak bakalım hayırlısı
sagol canim. gec döllenmede olabiliyor en güvenilir olan kan testi. hakkimizda hayirlisi olsunÇok geçmiş olsun canım ama yok gebelik adette 1 gun var yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?