- 29 Haziran 2019
- 109
- 39
- 18
- 27
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.201
Hicbir şey yok canım gebelikler kan pihtilasma hepsi normal çıktı rahim filmide nasip yagecmis olsun canim allah birdaha göstermesin bu acilari. doktorlar arastirdimi neden düsük oldugunu ? böyle cok olunca ya genetik sorun oluyor yada daha yüksek ihtimalle pihtilasma sorunu oluyor insallah ikiside yoktur ve sonraki bebegine kavusursun saglikli bir sekilde
3 gün geçti şuan canımüzerinden kac gün gecti canim kan verdikten sonra ?
evet öyle canim nasip ama cok sükür sorun yokmus birdaha allah göstermesin insallahHicbir şey yok canım gebelikler kan pihtilasma hepsi normal çıktı rahim filmide nasip ya
Bakalım adet olmazsam bir gün geçerse öyle giderim doktorasagol canim. gec döllenmede olabiliyor en güvenilir olan kan testi. hakkimizda hayirlisi olsun
Aynen canım göstermesin çok zor durum Allah kimseye yasatmasinHicbir şey yok canım gebelikler kan pihtilasma hepsi normal çıktı rahim filmide nasip ya
idrar testi yaniltabilir kan verirsen belli olur aslinda ilk verdigin degerfen daha yüksekse vardir yada tamamen yoktur cok düsüktür. hayirlisi canim adet gününden birkac gün sonra en gec belli olur3 gün geçti şuan canım
beklemek en zoru3 gün geçti şuan canım
Igne etkiside olabilir bekliyorum o yüzden canimcanim simdi tekrar ver insallah yükselmistir deger iyi görünüyor
hayirlisi olsun canim sonraki aylar denersiniz yine. bizim o kadar sansimiz bile yok esim isi dolayisiyla yurt disinda sehir disinda. cok az denk getirebiliyoruz yumurta catlama zamanini birde ikimizinde yasi var dahada zorBak
Bakalım adet olmazsam bir gün geçerse öyle giderim doktora
Aynen öyle canim yarın olmam gerekiyor bakalım 1 2 gün geçince yaptırım olmadiidrar testi yaniltabilir kan verirsen belli olur aslinda ilk verdigin degerfen daha yüksekse vardir yada tamamen yoktur cok düsüktür. hayirlisi canim adet gününden birkac gün sonra en gec belli olur
aminnnAynen canım göstermesin çok zor durum Allah kimseye yasatmasin
igneden sonra 11. gündü galiba. evet ignedende olabilirIgne etkiside olabilir bekliyorum o yüzden canim
Allah yardım etsin canım inşallah bir an önce nasip eder Rabbim benim eşimde iş nedeniyle çoğu zaman denk gelmiyor ama getirmeye calisiyoruzhayirlisi olsun canim sonraki aylar denersiniz yine. bizim o kadar sansimiz bile yok esim isi dolayisiyla yurt disinda sehir disinda. cok az denk getirebiliyoruz yumurta catlama zamanini birde ikimizinde yasi var dahada zor
Aynen öyle canim bakalım umut bağlamak istemiyorumigneden sonra 11. gündü galiba. evet ignedende olabilir
tamam canimAynen öyle canim yarın olmam gerekiyor bakalım 1 2 gün geçince yaptırım olmadi
Siz tedavi goruyormusuntamam canim
birtane bi site vardi igne etkisini gecen gün ve kilona göre hesapliyordun burada paylasmistim ordan tahmin etmek icin bakabilirsinIgne etkiside olabilir bekliyorum o yüzden canim
amin canim insallah. vakti geldiyse zaten nasil olursa olsun denk gelirAllah yardım etsin canım inşallah bir an önce nasip eder Rabbim benim eşimde iş nedeniyle çoğu zaman denk gelmiyor ama getirmeye calisiyoruz
Nerde paylaştın canımbirtane bi site vardi igne etkisini gecen gün ve kilona göre hesapliyordun burada paylasmistim ordan tahmin etmek icin bakabilirsin
Orası öylede insan takıyor herşeyi sizde pko varmiamin canim insallah. vakti geldiyse zaten nasil olursa olsun denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?