- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.221
evet canim cok kaptirmamak gerekiyor sonrasinda daha cok üzülüyor insan. sadece tam kesin olana kadar daha dikkat etmek gerekiyor yedigine ictigine agir kaldirmamaya falanAynen öyle canim bakalım umut bağlamak istemiyorum
suan kist var dogum kontrol hapina basladim dün. sonra yine klomen ve catlatma ignesi deneyecegiz bayramdan sonra insallahSiz tedavi goruyormusun
bu topikte canim ama cok geri sayfalarda kaldi tekrar bulup göndereyim linkiniNerde paylaştın canım
Aynen öyle canim ben normalde yememe içmeme dikkat ediyorum herşeye ama nasip Allah en çok sevdiğin şeyle sınarmışevet canim cok kaptirmamak gerekiyor sonrasinda daha cok üzülüyor insan. sadece tam kesin olana kadar daha dikkat etmek gerekiyor yedigine ictigine agir kaldirmamaya falan
evet aynen. bilmiyorumki bende anlamadim sadece birtane doktor pko olabilir dedi baska doktorlar yok öyle birsey diyor. yok gibi sanki cogunlugu yok dedi sadece bir kiside olabilir dediO
Orası öylede insan takıyor herşeyi sizde pko varmi
Sana zahmet canımbu topikte canim ama cok geri sayfalarda kaldi tekrar bulup göndereyim linkini
evet olsun yinede allah neyi nasip ettiyse onu yasamaya raziyim. emanet nasip ederse hayirlisiyla iyi yetistirip büyütmeye dikkat ederim nasip etmediysede sabrini versin allahim insallahAynen öyle canim ben normalde yememe içmeme dikkat ediyorum herşeye ama nasip Allah en çok sevdiğin şeyle sınarmış
Hormonlar felan guzelmi mesela benim hormonlar gayet iyi ama utrasonda pko gorunuyorevet aynen. bilmiyorumki bende anlamadim sadece birtane doktor pko olabilir dedi baska doktorlar yok öyle birsey diyor. yok gibi sanki cogunlugu yok dedi sadece bir kiside olabilir dedi
ben fazla dikkat etmiyorum normalde. sadece iste böyle ugrastigimiz zamanlarda dikkat ediyorumAynen öyle canim ben normalde yememe içmeme dikkat ediyorum herşeye ama nasip Allah en çok sevdiğin şeyle sınarmış
Amin amin inşallah en önemli çevre ve eşevet olsun yinede allah neyi nasip ettiyse onu yasamaya raziyim. emanet nasip ederse hayirlisiyla iyi yetistirip büyütmeye dikkat ederim nasip etmediysede sabrini versin allahim insallah
buraya yazmaktan bakamadim simdi bayayim sonra devam okuyayimSana zahmet canım
Anladım canım dikkat et yinede ben normalde sağlıklı beslediğim için çok zorlanmıyorumben fazla dikkat etmiyorum normalde. sadece iste böyle ugrastigimiz zamanlarda dikkat ediyorum
özellikle pko icin hormonlara bakilmadi. tiroit az calisiyo bende hap kullaniyorum baska biseye bakilmadiHormonlar felan guzelmi mesela benim hormonlar gayet iyi ama utrasonda pko gorunuyor
buraya yazmaktan bakamadim simdi bayayim sonra devam okuyayimestagfurullah ne zahmeti birilerine faydam olursa ne mutlu bana
evet hayirlisi olsun ben elimden geleni yapacagimAmin amin inşallah en önemli çevre ve eş
Triodtte etkili canım nasip kısmet sen dikkat et kilo varsa ver oda etkiliyorözellikle pko icin hormonlara bakilmadi. tiroit az calisiyo bende hap kullaniyorum baska biseye bakilmadi
Bakıyorum şimdi yabancı dil herhaldeHCG-Abbau-Rechner
Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde.www.wunschkinder.net
ben dikkat edemiyorum zor geliyor hem saglikli beslenmek cok masrafli oluyor. elimizden geleni yapiyoruz olacak oldumu her sart altinda oluyor cevremde alkol sigara ve fast food sagliksiz sporsuz hayat yasarken hamile kalan cok gördümAnladım canım dikkat et yinede ben normalde sağlıklı beslediğim için çok zorlanmıyorum
cok yok galiba ama yinede vermeye calisiyorum. 163 gibi boy kiloda 65 falan zayiflamaya caliiyorumTriodtte etkili canım nasip kısmet sen dikkat et kilo varsa ver oda etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?