- 29 Haziran 2019
- 109
- 39
- 18
- 27
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.241
Çok yok aslında bende 165 53 kiloyumcok yok galiba ama yinede vermeye calisiyorum. 163 gibi boy kiloda 65 falan zayiflamaya caliiyorum
evet canim yabanci ilk kutucuga igne ne kadsr yapildiysa o yaziliyo. mesela ovitrelle in icinde 6500 var onu yazcaksin. onun altina kilonu onu. altinada igne yapildiktan sonra gecen gün sayisini en alttada deger araliyi yaziyo yani o renkli mavi kutunun icinde yaziyo degerin 5 in altindaysa ve gebelik testinde positif cikarsa gebelik olma olasiligi cok yüksekBakıyorum şimdi yabancı dil herhalde
insallah senin kadar olabilsem bende :) cok yok ama yinede var iste bence. gencken böylemiydik biz :))Çok yok aslında bende 165 53 kiloyum
Tabi canım orası öyle bende fast food yememeye özen gosteriyorum daha çok sebze o kadar sağlıklı dediğim o yaniben dikkat edemiyorum zor geliyor hem saglikli beslenmek cok masrafli oluyor. elimizden geleni yapiyoruz olacak oldumu her sart altinda oluyor cevremde alkol sigara ve fast food sagliksiz sporsuz hayat yasarken hamile kalan cok gördüm
Öyle cıktı ama iğne vurulduğum günü saymadım 20 haziranda vuruldum 1 temmuzda test yaptıminsallah senin kadar olabilsem bende :) cok yok ama yinede var iste bence. gencken böylemiydik biz :))
vuruldugun günü saymiyosun canim. bak en altta deger yaziyo 4 ve 1 arasi. eger kan testinde 4 den yüksek cikarsa gebelin olma ihtimali cok yüksekÖyle cıktı ama iğne vurulduğum günü saymadım 20 haziranda vuruldum 1 temmuzda test yaptım
Benim 2,6 çıkmıştı canım negatif demekkivuruldugun günü saymiyosun canim. bak en altta deger yaziyo 4 ve 1 arasi. eger kan testinde 4 den yüksek cikarsa gebelin olma ihtimali cok yüksek
çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadıKuzum varmı bişey
Yükselebilir neden yükselmesin ki, ahhh bu testleri erken yapmalar yokmu...Catlatma ignesinin 12 gunu beta hcg 2,6 cıktı negatif biliyorum adetime 4 gün varken yaptım testi yükselme ihtimali kaç sizce
Ee herkesin bi umudu var kapılmamak için yapıyor insanlar.. küçümsel tarzla neden konuşuyorsun herkezin ne yaşadığını bilemezsiniz herkesin duygusu düşüncesi farklı bir umuttur diye yapıyoruzYükselebilir neden yükselmesin ki, ahhh bu testleri erken yapmalar yokmu...
Farkındaysanız bende çocuk isteyen bir insanım ve beni tanımıyorsunuz. Sadece sizi kasdetmedim. Benimde test yapıp yapmadığımı bilmiyorsunuz. Çok önyargılısınız. Sizde benim ne yaşadığımı bilemezsiniz...Ee herkesin bi umudu var kapılmamak için yapıyor insanlar.. küçümsel tarzla neden konuşuyorsun herkezin ne yaşadığını bilemezsiniz herkesin duygusu düşüncesi farklı bir umuttur diye yapıyoruz
Aa bende de oldu ya işte 3 yumurtanın 3 üde çatlamadı ben sogan suyu içtim eridi 10 gunde. Doktorumu değiştirdim sanırım çatlatma ignesinin zamanı cok onemli imiş her gun kontrol gerekirmiş klomenden sonra boyutları falan. Bana da bi ilaç verdi diger doktorum kullanma dedi.ayrıca eridikten sonra o kistlwer bu seferde solda oluşmuş onlar da çatlamamış. Hemde 2 tane. Doktor uzuldu keşke takibe gelseydin dedi. Bende ara vermek istedim bir ay dedim. Cünkü üzülmüştüm baya. Şimdi de adet olmayı bekliyorum olmam lazım ama gelmio 4 gun gecti takvime göre ama bu ilaç benim dengemi bozduğu için adetimde gec oluyo bebege falan yormuyorumçatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
Ben önyargılı değilim siz öyle bir yazmışsınız sanki canımız sıkıldı diye lan vermiyoruz bi umuttur diye veriyoruz.Farkındaysanız bende çocuk isteyen bir insanım ve beni tanımıyorsunuz. Sadece sizi kasdetmedim. Benimde test yapıp yapmadığımı bilmiyorsunuz. Çok önyargılısınız. Sizde benim ne yaşadığımı bilemezsiniz...
Bennn 25 haziranda oldum iğneyi :)Evet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
@AleooVeraa
@Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
@Esrasvn
@snglrf
@neiraida
@Serap-_-
Ben daha olmadım ma muhtemelen 5 ve 8 temmuz arası olur ilk catlatma ıgnesı denediğim zaman 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcakBennn 25 haziranda oldum iğneyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?