Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıyorum şimdi yabancı dil herhalde
evet canim yabanci ilk kutucuga igne ne kadsr yapildiysa o yaziliyo. mesela ovitrelle in icinde 6500 var onu yazcaksin. onun altina kilonu onu. altinada igne yapildiktan sonra gecen gün sayisini en alttada deger araliyi yaziyo yani o renkli mavi kutunun icinde yaziyo degerin 5 in altindaysa ve gebelik testinde positif cikarsa gebelik olma olasiligi cok yüksek

ben dikkat edemiyorum zor geliyor hem saglikli beslenmek cok masrafli oluyor. elimizden geleni yapiyoruz olacak oldumu her sart altinda oluyor cevremde alkol sigara ve fast food sagliksiz sporsuz hayat yasarken hamile kalan cok gördüm
Tabi canım orası öyle bende fast food yememeye özen gosteriyorum daha çok sebze o kadar sağlıklı dediğim o yani

canim bu kesin birsey degil sadece öyle oyalanmak icin yapilan birsey tahmin sadece. sen gün sayisini kan verdigin güne göremi yazdin simdi bugüne göremi ? kani ne zaman verdiysen o güne kadar olan gün sayisini yaz sonuc aldigin gün degim yada bugün degil o da degistiriyor canim

gec döllenme falanda olabilir yani buna cok bagli kalmamak lazim sadece öylesine yaklasik degeri tahmin etmek icin beklemeyide biraz kolaylastiriyo

Ee herkesin bi umudu var kapılmamak için yapıyor insanlar.. küçümsel tarzla neden konuşuyorsun herkezin ne yaşadığını bilemezsiniz herkesin duygusu düşüncesi farklı bir umuttur diye yapıyoruz
Farkındaysanız bende çocuk isteyen bir insanım ve beni tanımıyorsunuz. Sadece sizi kasdetmedim. Benimde test yapıp yapmadığımı bilmiyorsunuz. Çok önyargılısınız. Sizde benim ne yaşadığımı bilemezsiniz...

çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
Aa bende de oldu ya işte 3 yumurtanın 3 üde çatlamadı ben sogan suyu içtim eridi 10 gunde. Doktorumu değiştirdim sanırım çatlatma ignesinin zamanı cok onemli imiş her gun kontrol gerekirmiş klomenden sonra boyutları falan. Bana da bi ilaç verdi diger doktorum kullanma dedi.ayrıca eridikten sonra o kistlwer bu seferde solda oluşmuş onlar da çatlamamış. Hemde 2 tane. Doktor uzuldu keşke takibe gelseydin dedi. Bende ara vermek istedim bir ay dedim. Cünkü üzülmüştüm baya. Şimdi de adet olmayı bekliyorum olmam lazım ama gelmio 4 gun gecti takvime göre ama bu ilaç benim dengemi bozduğu için adetimde gec oluyo bebege falan yormuyorum

Kızlar herkese Rabbim hayırlı evlatları doğurmayı nasip etsin
Ben cumartesi tekrar kontrole gidiyorum
Sonra catlatma ignesi ins
Bugün sormadım ama 1 yumurta büyümüş
Siz ne durumdasiniz

Ben önyargılı değilim siz öyle bir yazmışsınız sanki canımız sıkıldı diye lan vermiyoruz bi umuttur diye veriyoruz.

Bennn 25 haziranda oldum iğneyi :)
Ben daha olmadım ma muhtemelen 5 ve 8 temmuz arası olur ilk catlatma ıgnesı denediğim zaman 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…