- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.261
Inşallah tutar bu sefer canım Allah gönlüne göre versinBen daha olmadım ma muhtemelen 5 ve 8 temmuz arası olur ilk catlatma ıgnesı denediğim zaman 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcak
Daha dogrusu inşallah bu sefer yasar şu an tutar mı dıye korkmuyorum da yasar mı dıye korkuyorumInşallah tutar bu sefer canım Allah gönlüne göre versin
Herşeyi Allah'tan dile canım en doğrusunu o bilir dilerim Allah'tan kucağına alırsın inşallahDaha dogrusu inşallah bu sefer yasar şu an tutar mı dıye korkmuyorum da yasar mı dıye korkuyorum
İnşâllah tek veren o zaten alan da o veren de inşallah en hayırlısını en dogru zamanda verır inşallahHerşeyi Allah'tan dile canım en doğrusunu o bilir dilerim Allah'tan kucağına alırsın inşallah
Aminnnm canım aminnn inşallah haber verirsin banadaİnşâllah tek veren o zaten alan da o veren de inşallah en hayırlısını en dogru zamanda verır inşallah
çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
cörekotu kürünü dikkatli kullan canim bende denedim onu cok cabuk büyütüyor yumurtalari ve kist yapabiliyor. en gec 2 günde bir doktora baktir yumurta büyüklügünü zamani kacirmamak icin ve cok fazla yeme ben fazla yedim birde nasilsa gec yumurta olusuyor diye doktorda en erken 14. gün gel demisti cok fazla büyümüstü yumurta. adetin 4-5. günleri falandi daha yeniydi yumurtalar büyümüs kocaman kist olmustu nasil o kadar cabuk oldu bende anlayamadim.çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
canim ne yaptin tekrar kan verdinmi ?Ee herkesin bi umudu var kapılmamak için yapıyor insanlar.. küçümsel tarzla neden konuşuyorsun herkezin ne yaşadığını bilemezsiniz herkesin duygusu düşüncesi farklı bir umuttur diye yapıyoruz
gittigim doktorlardan birisi söylemisti hormonlara göre yapiliyormus catlatma ignesi.Aa bende de oldu ya işte 3 yumurtanın 3 üde çatlamadı ben sogan suyu içtim eridi 10 gunde. Doktorumu değiştirdim sanırım çatlatma ignesinin zamanı cok onemli imiş her gun kontrol gerekirmiş klomenden sonra boyutları falan. Bana da bi ilaç verdi diger doktorum kullanma dedi.ayrıca eridikten sonra o kistlwer bu seferde solda oluşmuş onlar da çatlamamış. Hemde 2 tane. Doktor uzuldu keşke takibe gelseydin dedi. Bende ara vermek istedim bir ay dedim. Cünkü üzülmüştüm baya. Şimdi de adet olmayı bekliyorum olmam lazım ama gelmio 4 gun gecti takvime göre ama bu ilaç benim dengemi bozduğu için adetimde gec oluyo bebege falan yormuyorum
hayirlisi olsun canlm insallah bu son yumurta takibin olur ondan sonra bebek kontrollerine gidersinKızlar herkese Rabbim hayırlı evlatları doğurmayı nasip etsin
Ben cumartesi tekrar kontrole gidiyorum
Sonra catlatma ignesi ins
Bugün sormadım ama 1 yumurta büyümüş
Siz ne durumdasiniz
.. ve aminnnn hepimize insallahKızlar herkese Rabbim hayırlı evlatları doğurmayı nasip etsin
Ben cumartesi tekrar kontrole gidiyorum
Sonra catlatma ignesi ins
Bugün sormadım ama 1 yumurta büyümüş
Siz ne durumdasiniz
hayirli olsun canim. her igneyi olanla birlikte bende heycanlaniyorum ve her müjde geldiginde cok seviniyorum. insallah sende verirsin bize güzel haberi yakinda.Bennn 25 haziranda oldum iğneyi :)
sanada hayirli olsun canim insallah en az 2 tanesi tutar :) bu kadar ugrasiyoruz insallah hayirli saglikli evlatlara kavusursun.Bende çarşamba günü vuruldum iğnemi, 3 yumum vardı inşallah tutar beklemedeyim sizinle
daha cok yeni seninkisi ilk günler en zoru ya saniyeler gecmiyor insallah bekledigimize degerBende çarşamba günü vuruldum iğnemi, 3 yumum vardı inşallah tutar beklemedeyim sizinle
Biraz umutsuzum ondan pek sallamıyorum artık ya dua ediyorum tabiki ama işte biraz da saldım, saçımla falan uğraşıyorum bu ara acayip kafamı dağıtıyo başka şeylerle uğraşmak lazımmış gerçekten dedaha cok yeni seninkisi ilk günler en zoru ya saniyeler gecmiyor insallah bekledigimize deger
Çikolata mı canım kistin bende de var ondanbende dogum kontrol hapini kullanmaya basladim insallah kistler giderde birdahaki aya bizde deneyebiliriz
aminnn canim. en iyisini yapiyorsun takmayinca oluyor genelde. son gittigim doktorlarda dedi ciftler hep tam vazgectigi zaman oluyor gebe kaliyorlar demislerdi insallah sende kavusursun artik.Biraz umutsuzum ondan pek sallamıyorum artık ya dua ediyorum tabiki ama işte biraz da saldım, saçımla falan uğraşıyorum bu ara acayip kafamı dağıtıyo başka şeylerle uğraşmak lazımmış gerçekten deİnşaşlah dediğiniz gibi olur rabbim hepimize ikizler üçüzler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?