Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
insallah birdahaki denemeye olumlu olur canim. igneye ragmen catlamayabiliyor yumurta. bazi doktorlar 1-2 gün arayla birdaha igne veriyormus toplaminda 3-4 igne yaptiriyorlarmis acaba catlamadigi icinmi ?

çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamadı ☹
şok olduk doktorla.
bu ay doğum kontrol kullanıyorum
22 temmuzdan sonra çörekotu kürü deneyeceğim
cörekotu kürünü dikkatli kullan canim bende denedim onu cok cabuk büyütüyor yumurtalari ve kist yapabiliyor. en gec 2 günde bir doktora baktir yumurta büyüklügünü zamani kacirmamak icin ve cok fazla yeme ben fazla yedim birde nasilsa gec yumurta olusuyor diye doktorda en erken 14. gün gel demisti cok fazla büyümüstü yumurta. adetin 4-5. günleri falandi daha yeniydi yumurtalar büyümüs kocaman kist olmustu nasil o kadar cabuk oldu bende anlayamadim.

gittigim doktorlardan birisi söylemisti hormonlara göre yapiliyormus catlatma ignesi.

1 tane yumurta varsa kanda östeojene bakiliyor 200 ün üstündeyse yapiliyor

2 tane yumurta varsa 400 üzerinde olmaliymis yani yumurta basina en az 200 olmaliymis deger catlatma ignesinin ise yarayabilmesi icin

Kızlar herkese Rabbim hayırlı evlatları doğurmayı nasip etsin
Ben cumartesi tekrar kontrole gidiyorum
Sonra catlatma ignesi ins
Bugün sormadım ama 1 yumurta büyümüş
Siz ne durumdasiniz
hayirlisi olsun canlm insallah bu son yumurta takibin olur ondan sonra bebek kontrollerine gidersin

Bende çarşamba günü vuruldum iğnemi, 3 yumum vardı inşallah tutar beklemedeyim sizinle

daha cok yeni seninkisi ilk günler en zoru ya saniyeler gecmiyor insallah bekledigimize deger
Biraz umutsuzum ondan pek sallamıyorum artık ya dua ediyorum tabiki ama işte biraz da saldım, saçımla falan uğraşıyorum bu ara acayip kafamı dağıtıyo başka şeylerle uğraşmak lazımmış gerçekten de İnşaşlah dediğiniz gibi olur rabbim hepimize ikizler üçüzler nasip etsin

kizlar birde ben birsey farkettim sizinle paylasmak istedim. yumurta catlama zamanini denk getirmek cok zor oluyor kendimde cok gözlemliyorum ben gecen defadan sonra fark ettim. yumurta yeteri büyüklüge ulasinca cinsel istek artiyor. yani zaten dogada olmasi gereken kendiliginden oluyor. bende galiba sorun yumurta kendiliginden catlamamasi büyüp kist olmustu galiba en son. sizde kendinizde takip ederseniz paylasin merak ettim ben bidahakinede dikkat edecegim kendimde. insan stresden zaten pek birsey hatirlamiyor sonrasindan düsünüyor hep

aminnn canim. en iyisini yapiyorsun takmayinca oluyor genelde. son gittigim doktorlarda dedi ciftler hep tam vazgectigi zaman oluyor gebe kaliyorlar demislerdi insallah sende kavusursun artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…