- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.281
ben bunun tam ne oldugunu bilmiyorum 1 defa cok eskiden 6-7 yil kadar önce bir kist olmustu icinde kan pihtilari varmis kistin o zamanlar. simdiki ici bos normal yumurta gibi sadece daha büyük. cikolata kisti galiba ici öyle kanla dolu olunca oluyor. bu defakiler normal kist galiba.Çikolata mı canım kistin bende de var ondan
sen ne yaptin gecirmek icin canim ?Çikolata mı canım kistin bende de var ondan
Saol canım benim inşallah Hayırlısı olsunhayirli olsun canim. her igneyi olanla birlikte bende heycanlaniyorum ve her müjde geldiginde cok seviniyorum. insallah sende verirsin bize güzel haberi yakinda.
Soğan kürü, civanperçemi, askan pençesi falan bi sürü şey yaptım ama fayda etmedi büyüyo git gide ama dr gebeliğe engel değil dedi, klomen olmadı menogon yaptık bu ay, bu da olmazsa film çektircem inş gerek kalmaz bu kistle hamile kalan çok arkadaşım var ama işte yapışıklık yapma ihtimali de olduğundan korkutuyo birazsen ne yaptin gecirmek icin canim ?
Hiçbişeye bakmadan yapıldıgittigim doktorlardan birisi söylemisti hormonlara göre yapiliyormus catlatma ignesi.
1 tane yumurta varsa kanda östeojene bakiliyor 200 ün üstündeyse yapiliyor
2 tane yumurta varsa 400 üzerinde olmaliymis yani yumurta basina en az 200 olmaliymis deger catlatma ignesinin ise yarayabilmesi icin
merhaba cok güzel insallah hayirlisi olsun canim. igneyi yaptiktan sonra 14. gün daha iyi olur deniliyor ama sabretmesi cok zor 11. günden baslarak hergün test yapabilirsin koyulasma varsa bebek olma ihtimali yüksek ama siliklesiyorsada üzülmeye gerek yok daha cok erken siliklestikten sonra tekrar koyu olabiliyor. aynisi kan icinde gecerli.Merhabalar. Nasilsiniz ben bugun kontrolde oldum 3yumurtamda catlamiw bakalim hayirlisi inwAllah 1temmuz igne olmuwdum en erken ne zaman test yapa bilirim?
yapisiklikmi ? benim bilgim yok canim sadece birisi anlatmisti 9 yil cocugu olmamis sonrasinda oglu olmus hemen arkasindan tekrar hamile kalmis kis varmis ondada ayni anda ve doktora kontrole geliyormus kist icin. insallah seninkisi kendiliginden gecer. yeni yumurta olusurmu kist varken ? bende olmuyordu o yüzden sasirdimSoğan kürü, civanperçemi, askan pençesi falan bi sürü şey yaptım ama fayda etmedi büyüyo git gide ama dr gebeliğe engel değil dedi, klomen olmadı menogon yaptık bu ay, bu da olmazsa film çektircem inş gerek kalmaz bu kistle hamile kalan çok arkadaşım var ama işte yapışıklık yapma ihtimali de olduğundan korkutuyo biraz
ilk önceleri bendede hic birseye bakmamislardi devlette zaten hicbirseye bakmiyorlar yumurta 17 oldumu catlatma ignesi veriyorlar. özelde doktorlardan birisi yaptirmisti öyle hormona göre. cok cabuk yükseliyor o hormon. o zamanlar pazartesi yumurta 17 mm di igne vercek sandim vermedi kanda baktir hormona carsamba tekrar gel o zamanda bakip öyle dedi icimden bir sesde cok gecikti gibime geliyordu pazartesi 129 birseydi sanirim hormon. carsambada yumurta 20 olmus hormonda 274 olmus.Hiçbişeye bakmadan yapıldı ☹
Çikolata kisti evreleri var canım eğer alınması gerekecek boyuttaysa ameliyat gerekir, bu kist olan kişilerde rahim içi yapışıklık olma ihtimali olabiliyormuş, benim kistim için önemsiz dedi doktorum ufak ve gebeliğe engel değil dedi yine de çabalar sonuçsuz kalırsa filmle bakılcak soruna ama çok takmıyorum kuzenim arkadaşlarım komşum hepsinde bu kist var çocukları da oldu hemen, nasip bakalımyapisiklikmi ? benim bilgim yok canim sadece birisi anlatmisti 9 yil cocugu olmamis sonrasinda oglu olmus hemen arkasindan tekrar hamile kalmis kis varmis ondada ayni anda ve doktora kontrole geliyormus kist icin. insallah seninkisi kendiliginden gecer. yeni yumurta olusurmu kist varken ? bende olmuyordu o yüzden sasirdim
Ben simdide arada test yapiyorummerhaba cok güzel insallah hayirlisi olsun canim. igneyi yaptiktan sonra 14. gün daha iyi olur deniliyor ama sabretmesi cok zor 11. günden baslarak hergün test yapabilirsin koyulasma varsa bebek olma ihtimali yüksek ama siliklesiyorsada üzülmeye gerek yok daha cok erken siliklestikten sonra tekrar koyu olabiliyor. aynisi kan icinde gecerli.
Yok canım bebiş regli oldum .scanim ne yaptin tekrar kan verdinmi ?
hmm bilmiyordum canim benimki o zamanlar 7 falandi galiba doktorda dedi 8 olursa ameliyat olman gerekir dedi. bende ne aptallik verdigi ilaci bile icmemistim ama cok sükür kendiliginden gitmis kist o zamanlar. allahim nasip ettiyse hicbirsey engel olamaz yeterki ol desinÇikolata kisti evreleri var canım eğer alınması gerekecek boyuttaysa ameliyat gerekir, bu kist olan kişilerde rahim içi yapışıklık olma ihtimali olabiliyormuş, benim kistim için önemsiz dedi doktorum ufak ve gebeliğe engel değil dedi yine de çabalar sonuçsuz kalırsa filmle bakılcak soruna ama çok takmıyorum kuzenim arkadaşlarım komşum hepsinde bu kist var çocukları da oldu hemen, nasip bakalım
:) sabredemiyor insan evet.. karsilastir testlerin hepsini. ben bi poset biriktirmistim en sonkindeBen simdide arada test yapiyorumbakalim hayirlisi inwAllah
hayirlisi olsun canim insallah birdahakisineYok canım bebiş regli oldum .s
mrb canim. insallah tüp bebege gerek kalmasin. ben kistin gitmesini bekliyorum bayramdan sonra denedecegiz insallahmeraba kızlar nssılsnz. bende bu regl de son aşılamamı yptrp. tüp bebeğe geçicem ege unv. de. sizde durumlar nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?