Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çikolata mı canım kistin bende de var ondan
ben bunun tam ne oldugunu bilmiyorum 1 defa cok eskiden 6-7 yil kadar önce bir kist olmustu icinde kan pihtilari varmis kistin o zamanlar. simdiki ici bos normal yumurta gibi sadece daha büyük. cikolata kisti galiba ici öyle kanla dolu olunca oluyor. bu defakiler normal kist galiba.

buralara ilk girdigim zamanlar kizlar kist olusmadi diye seviniyorlardi adet olduklari icin seviniyorlardi simdi onlari daha iyi anliyorum tecrübe kazaniyor insan buraya

Merhabalar. Nasilsiniz ben bugun kontrolde oldum 3yumurtamda catlamiw bakalim hayirlisi inwAllah 1temmuz igne olmuwdum en erken ne zaman test yapa bilirim?

sen ne yaptin gecirmek icin canim ?
Soğan kürü, civanperçemi, askan pençesi falan bi sürü şey yaptım ama fayda etmedi büyüyo git gide ama dr gebeliğe engel değil dedi, klomen olmadı menogon yaptık bu ay, bu da olmazsa film çektircem inş gerek kalmaz bu kistle hamile kalan çok arkadaşım var ama işte yapışıklık yapma ihtimali de olduğundan korkutuyo biraz

Hiçbişeye bakmadan yapıldı

Merhabalar. Nasilsiniz ben bugun kontrolde oldum 3yumurtamda catlamiw bakalim hayirlisi inwAllah 1temmuz igne olmuwdum en erken ne zaman test yapa bilirim?
merhaba cok güzel insallah hayirlisi olsun canim. igneyi yaptiktan sonra 14. gün daha iyi olur deniliyor ama sabretmesi cok zor 11. günden baslarak hergün test yapabilirsin koyulasma varsa bebek olma ihtimali yüksek ama siliklesiyorsada üzülmeye gerek yok daha cok erken siliklestikten sonra tekrar koyu olabiliyor. aynisi kan icinde gecerli.

yapisiklikmi ? benim bilgim yok canim sadece birisi anlatmisti 9 yil cocugu olmamis sonrasinda oglu olmus hemen arkasindan tekrar hamile kalmis kis varmis ondada ayni anda ve doktora kontrole geliyormus kist icin. insallah seninkisi kendiliginden gecer. yeni yumurta olusurmu kist varken ? bende olmuyordu o yüzden sasirdim

Hiçbişeye bakmadan yapıldı ☹
ilk önceleri bendede hic birseye bakmamislardi devlette zaten hicbirseye bakmiyorlar yumurta 17 oldumu catlatma ignesi veriyorlar. özelde doktorlardan birisi yaptirmisti öyle hormona göre. cok cabuk yükseliyor o hormon. o zamanlar pazartesi yumurta 17 mm di igne vercek sandim vermedi kanda baktir hormona carsamba tekrar gel o zamanda bakip öyle dedi icimden bir sesde cok gecikti gibime geliyordu pazartesi 129 birseydi sanirim hormon. carsambada yumurta 20 olmus hormonda 274 olmus.

Çikolata kisti evreleri var canım eğer alınması gerekecek boyuttaysa ameliyat gerekir, bu kist olan kişilerde rahim içi yapışıklık olma ihtimali olabiliyormuş, benim kistim için önemsiz dedi doktorum ufak ve gebeliğe engel değil dedi yine de çabalar sonuçsuz kalırsa filmle bakılcak soruna ama çok takmıyorum kuzenim arkadaşlarım komşum hepsinde bu kist var çocukları da oldu hemen, nasip bakalım

Ben simdide arada test yapiyorum bakalim hayirlisi inwAllah

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve pko luyum 8 aydır çocuğum olmuyor klomen tedavisi oldum ama gelişmedi yumurtaliklarim doktorum menogon iğnesi yapalım dedi yarın baslicam inşallah kullanan varmı etkili olurmu bilgi verirmisiniz

meraba kızlar nssılsnz. bende bu regl de son aşılamamı yptrp. tüp bebeğe geçicem ege unv. de. sizde durumlar nasl

hmm bilmiyordum canim benimki o zamanlar 7 falandi galiba doktorda dedi 8 olursa ameliyat olman gerekir dedi. bende ne aptallik verdigi ilaci bile icmemistim ama cok sükür kendiliginden gitmis kist o zamanlar. allahim nasip ettiyse hicbirsey engel olamaz yeterki ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…