- 29 Haziran 2019
- 109
- 39
- 18
- 27
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.301
Amin canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın aşılama denedin mi hicmrb canim. insallah tüp bebege gerek kalmasin. ben kistin gitmesini bekliyorum bayramdan sonra denedecegiz insallah
Aynen canım ne güzel kendiliğinden gitmiş kistin şanslısın valla keşke benimkide gitse küçük de olsa büyüme ihtimaline karşı atılsa keşke vücudumdan, nasip bakalım inşallah çabalarımızın sonucunu alırız bu ayhmm bilmiyordum canim benimki o zamanlar 7 falandi galiba doktorda dedi 8 olursa ameliyat olman gerekir dedi. bende ne aptallik verdigi ilaci bile icmemistim ama cok sükür kendiliginden gitmis kist o zamanlar. allahim nasip ettiyse hicbirsey engel olamaz yeterki ol desin
amin canim. yok denemedik. klomen femara ovitrelle gynositol vitamin ve cörek otu kürleriyle denedik. doktor dedi bir defa daha deneyelim olmazsa asilama yapariz dedi ama esimi hastaneye doktora götüremiyorumki hic sevmez. insallah gerek kalmazAmin canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın aşılama denedin mi hic
insallah canlm insallah seninkiside kendiliginden giderAynen canım ne güzel kendiliğinden gitmiş kistin şanslısın valla keşke benimkide gitse küçük de olsa büyüme ihtimaline karşı atılsa keşke vücudumdan, nasip bakalım inşallah çabalarımızın sonucunu alırız bu ay
son günlerde kimseden haber cikmadi canim malesef.. senin nasil gidiyor ?Hamile olan var mı kızlar
Ben 25 hazşranda iğne oldum bata 3 gün kaldı ama hala test yapmıyorum canım.Merhabalar. Nasilsiniz ben bugun kontrolde oldum 3yumurtamda catlamiw bakalim hayirlisi inwAllah 1temmuz igne olmuwdum en erken ne zaman test yapa bilirim?
ay cok heycanli ya böyle nasil sabredebiliyorsun canim :) belirti birsey hissediyormusun peki?Ben 25 hazşranda iğne oldum bata 3 gün kaldı ama hala test yapmıyorum canım.
Doktorlar yumurta büyüklüğüne göre kan değerini aşağı yukarı tahmin ediyorlar o yüzden yapmıyorlar canım. Benim dr 1 yıldır tanıyorum. Baktı 21 m olmuş yumurta hemen iğneyi yaptırdı.ilk önceleri bendede hic birseye bakmamislardi devlette zaten hicbirseye bakmiyorlar yumurta 17 oldumu catlatma ignesi veriyorlar. özelde doktorlardan birisi yaptirmisti öyle hormona göre. cok cabuk yükseliyor o hormon. o zamanlar pazartesi yumurta 17 mm di igne vercek sandim vermedi kanda baktir hormona carsamba tekrar gel o zamanda bakip öyle dedi icimden bir sesde cok gecikti gibime geliyordu pazartesi 129 birseydi sanirim hormon. carsambada yumurta 20 olmus hormonda 274 olmus.
Amin ınşallah kalmaz canım supriz gelir mucizenamin canim. yok denemedik. klomen femara ovitrelle gynositol vitamin ve cörek otu kürleriyle denedik. doktor dedi bir defa daha deneyelim olmazsa asilama yapariz dedi ama esimi hastaneye doktora götüremiyorumki hic sevmez. insallah gerek kalmaz
Onamı yormalıyım bilmiyorum ama göğüslerim sızlıyor, ve kasık ağrılarım var, belim ağrıyor yani bunlar hem gebelik belirtisi hemde regl belirtisi olduğu için çokta belirtiler var diyemiyorum. Biraz daha sabrediyim diyorum. Zmansız testler üzüyor insanı kendime söz verdim çünkü. İnşallah ben ve tüm arkadaşlar hamile kalmışızdır. Heyecanlıyım ama sabretmek istiyorum..ay cok heycanli ya böyle nasil sabredebiliyorsun canim :) belirti birsey hissediyormusun peki?
olabilir canimDoktorlar yumurta büyüklüğüne göre kan değerini aşağı yukarı tahmin ediyorlar o yüzden yapmıyorlar canım. Benim dr 1 yıldır tanıyorum. Baktı 21 m olmuş yumurta hemen iğneyi yaptırdı.
aminnnAmin ınşallah kalmaz canım supriz gelir mucizen
insallah canim amin. o zaman allah yardimcin olsun :) bende bir defa kimyasal olmustu her gebelik farklidir mutlaka bakalim birdahakinde farkedebilecekmiyim belirtileri. baya belli ediyor kendini cünkü.Onamı yormalıyım bilmiyorum ama göğüslerim sızlıyor, ve kasık ağrılarım var, belim ağrıyor yani bunlar hem gebelik belirtisi hemde regl belirtisi olduğu için çokta belirtiler var diyemiyorum. Biraz daha sabrediyim diyorum. Zmansız testler üzüyor insanı kendime söz verdim çünkü. İnşallah ben ve tüm arkadaşlar hamile kalmışızdır. Heyecanlıyım ama sabretmek istiyorum..
Nasil sabrediyosunuz? Bende bat 19temmuz ama bugun yine test yaptim yine silik cizgi cikti ama kendime soz verdim yapmiyicam dahaBen 25 hazşranda iğne oldum bata 3 gün kaldı ama hala test yapmıyorum canım.
Simdilik koyulasmadi ama bakalim artik yapmiyicam ama:) sabredemiyor insan evet.. karsilastir testlerin hepsini. ben bi poset biriktirmistim en sonkindeinsallah koyulastigini görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?