Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ne güzel kendiliğinden gitmiş kistin şanslısın valla keşke benimkide gitse küçük de olsa büyüme ihtimaline karşı atılsa keşke vücudumdan, nasip bakalım inşallah çabalarımızın sonucunu alırız bu ay

Amin canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın aşılama denedin mi hic
amin canim. yok denemedik. klomen femara ovitrelle gynositol vitamin ve cörek otu kürleriyle denedik. doktor dedi bir defa daha deneyelim olmazsa asilama yapariz dedi ama esimi hastaneye doktora götüremiyorumki hic sevmez. insallah gerek kalmaz

insallah canlm insallah seninkiside kendiliginden gider

hamile kalinacagi zamanda yani birliktelik olduktan sonra bekleme süresinde acaba denize havuza veya kaplicaya girersek sorun olurmu kizlar ? bayramdan sonra esimle denemek istiyoruz tekrar ama bir yerlerede gidelim diyoruz o sürede nasil olacak bilmiyorum tehlikeli olacaksa gitmeyiz

birsey daha soracaktim ben suan dogum kontrol hapini kullaniyorum bayramdan sonra vaktimiz olacagi icin o zamana ayarlamaya calisacagim yumurtalari. hapi ne zaman birakayim bilmiyorum. birde bayramda yolculuklar olacak ondan öncemi sonrami biraksam hapi karar veremedim.

Doktorlar yumurta büyüklüğüne göre kan değerini aşağı yukarı tahmin ediyorlar o yüzden yapmıyorlar canım. Benim dr 1 yıldır tanıyorum. Baktı 21 m olmuş yumurta hemen iğneyi yaptırdı.

Amin ınşallah kalmaz canım supriz gelir mucizen

ay cok heycanli ya böyle nasil sabredebiliyorsun canim :) belirti birsey hissediyormusun peki?
Onamı yormalıyım bilmiyorum ama göğüslerim sızlıyor, ve kasık ağrılarım var, belim ağrıyor yani bunlar hem gebelik belirtisi hemde regl belirtisi olduğu için çokta belirtiler var diyemiyorum. Biraz daha sabrediyim diyorum. Zmansız testler üzüyor insanı kendime söz verdim çünkü. İnşallah ben ve tüm arkadaşlar hamile kalmışızdır. Heyecanlıyım ama sabretmek istiyorum..

insallah canim amin. o zaman allah yardimcin olsun :) bende bir defa kimyasal olmustu her gebelik farklidir mutlaka bakalim birdahakinde farkedebilecekmiyim belirtileri. baya belli ediyor kendini cünkü.

bitkisel birseyler ne kadar etki edecek nasilsa birsey olmaz diye düsünmüstüm ama cok etkisi oluyormus o yüzden denemek istiyorum bilginit tecrübeniz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…