- 7 Mayıs 2016
- 1.114
- 801
- 123
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.321
sen bilirsin canim sabredebilirsen daha iyi tabi bosu bosuna para vermezsin testlere. disariya cik gez veya el isi örgü falan ör bir hobi edin kendine insan kisa kisa da olsa unutuyor :))W
Simdilik koyulasmadi ama bakalim artik yapmiyicam ama
adetin kacinci günündesin simdi canim ? benimde rahim en sonki denememizde cok ince kalmistiKızlar nasıl gidiyor tedavi.. bugün yine muayene oldum pko yum normelde çok büyüme olmamış henüz. Rahimde ince 5.5
Rahim için estferom verdi ona başladım çarşamba yine kontrol ins buyur bu sefer
Asilama ilk olucak buarada
aminnn. hayirlisi olsun canim. cok taktigimiz icinde olmuyor gibi geliyor bana. düsünmemeyi basarabilsek :) insallah yumurtalarin gerektigi gibi olusmustur.Kızlar mrb bizde 3 seneye girdik dün itibarıyle bnde hiçbir sıkıntı yok eşimde de sadece morfolojik %2 çıktı tüp bebek için gittiğimizde bize doğal yolla deneyın olucak dediler ama malesef olmadı bu ay femera kullanmaya başladım cumartesi kontrolum var sonra da çatlatma iğnesi olucam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş çok çok çok zor
İnş kuzum bnım takmamak elde değil kiaminnn. hayirlisi olsun canim. cok taktigimiz icinde olmuyor gibi geliyor bana. düsünmemeyi basarabilsek :) insallah yumurtalarin gerektigi gibi olusmustur.
Benim aşılamam 4 Temmuz Perşembe günüydü. Bugün 5. günümdeyim heyecanla bekliyorumBenim 2,6 çıkmıştı canım negatif demekki
evet gercekten cok zor. eslerimiz biraz yardimci olsa daha kolay olurduİnş kuzum bnım takmamak elde değil ki
Bnım eşim çok şükür yardımcı da oluyor ama olmayınca olmıyor kuzumevet gercekten cok zor. eslerimiz biraz yardimci olsa daha kolay olurdu
Pek net bi çizgi görünmüyo canım ama olma ihtimali yüksek, adet baya gecikmiş. İnşallah vardır artık. Bi kan ver istersen, kanda çıkar rahatlıklaKızlar günaydın dun sabah test yaptim ve böyle cikti 5 günüm geçti ama ilk idrar ile yapamadim ama hiç bisey yiyip icmedim sonraki idrar hemen geldi test elime ulaşana kadr onla yaptım A AloeeVeraaUmutumut82 Ocean Eki Görüntüle 2286803 Eki Görüntüle 2286803
Kan adete 2 gün kala vermistim 0.02 cikmisti canm yarın verebilirim bi aksilik olmassaPek net bi çizgi görünmüyo canım ama olma ihtimali yüksek, adet baya gecikmiş. İnşallah vardır artık. Bi kan ver istersen, kanda çıkar rahatlıkla
sanlisin masallah. benim isim cok zor hayirlisi olsun artikBnım eşim çok şükür yardımcı da oluyor ama olmayınca olmıyor kuzum
Amin cnm... Sen kaç yıllık evlisin kısa bi özet gecer isin sizde bı sorun var mısanlisin masallah. benim isim cok zor hayirlisi olsun artik
Bu şekilde biraz daha iyi görünüyo canım belli belirsiz bi çizgi var. İnşallah bu bebişin habercisidir
Inşallah canmBu şekilde biraz daha iyi görünüyo canım belli belirsiz bi çizgi var. İnşallah bu bebişin habercisidir
11 yili gecti bir sorun yok görünmüyor yumurtalar gec olusuyordu bi ara sonra catlamadi kistler olustu ara ara yoruldugum icin ben pek ugrasmadim. düzgün bir doktorada denk gelmedim öyle gidiyor simdilikAmin cnm... Sen kaç yıllık evlisin kısa bi özet gecer isin sizde bı sorun var mı
canim ilkinde ben birsey göremedim ama rengini degistirdiginde baya belli oluyor catlatma ignesi falanda yapmadin. insallah katlanarak cogalsin bebeginin salgiladigiInşallah canm
Allahyan umut kesilmez Bn her namazımda isteyen herkes için rabbime dua ediyorum bnım iki bitti 3 olucak ama çoK zor rabbim daa fazla aratmasın inş nerde otıruyordunuz11 yili gecti bir sorun yok görünmüyor yumurtalar gec olusuyordu bi ara sonra catlamadi kistler olustu ara ara yoruldugum icin ben pek ugrasmadim. düzgün bir doktorada denk gelmedim öyle gidiyor simdilikburayida yeni buldum gecen sene ekimde cocuk icin daha cok ugrasmaya basladigimizda o zamandir buradan bilgi ediniyorum cok faydasini gördüm allah razi olsun vesile olanlardan. insallah birgün bende buraya güzel haber verebilirim. yasimizda gecti artik o yüzden pek de umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?