Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasıl gidiyor tedavi.. bugün yine muayene oldum pko yum normelde çok büyüme olmamış henüz. Rahimde ince 5.5
Rahim için estferom verdi ona başladım çarşamba yine kontrol ins buyur bu sefer
Asilama ilk olucak buarada

Kızlar mrb bizde 3 seneye girdik dün itibarıyle bnde hiçbir sıkıntı yok eşimde de sadece morfolojik %2 çıktı tüp bebek için gittiğimizde bize doğal yolla deneyın olucak dediler ama malesef olmadı bu ay femera kullanmaya başladım cumartesi kontrolum var sonra da çatlatma iğnesi olucam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş çok çok çok zor

adetin kacinci günündesin simdi canim ? benimde rahim en sonki denememizde cok ince kalmisti doktor bir ilac falan birseyde vermedi ben endiselendim sordum vermesi icin ama gerek yok bekle dedi

aminnn. hayirlisi olsun canim. cok taktigimiz icinde olmuyor gibi geliyor bana. düsünmemeyi basarabilsek :) insallah yumurtalarin gerektigi gibi olusmustur.

Amin cnm... Sen kaç yıllık evlisin kısa bi özet gecer isin sizde bı sorun var mı
11 yili gecti bir sorun yok görünmüyor yumurtalar gec olusuyordu bi ara sonra catlamadi kistler olustu ara ara yoruldugum icin ben pek ugrasmadim. düzgün bir doktorada denk gelmedim öyle gidiyor simdilik burayida yeni buldum gecen sene ekimde cocuk icin daha cok ugrasmaya basladigimizda o zamandir buradan bilgi ediniyorum cok faydasini gördüm allah razi olsun vesile olanlardan. insallah birgün bende buraya güzel haber verebilirim. yasimizda gecti artik o yüzden pek de umudum yok

Allahyan umut kesilmez Bn her namazımda isteyen herkes için rabbime dua ediyorum bnım iki bitti 3 olucak ama çoK zor rabbim daa fazla aratmasın inş nerde otıruyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…