- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.341
Yok.kuzum iğne vurulmadimcanim ilkinde ben birsey göremedim ama rengini degistirdiginde baya belli oluyor catlatma ignesi falanda yapmadin. insallah katlanarak cogalsin bebeginin salgiladigi
Adetin birinci gününden itibaren 16. Gün. Adet bitti tabiki yumurtayı bekliyoruzadetin kacinci günündesin simdi canim ? benimde rahim en sonki denememizde cok ince kalmistidoktor bir ilac falan birseyde vermedi ben endiselendim sordum vermesi icin ama gerek yok bekle dedi
iĞNE OLDUN MU CANIM SEN?Nasil sabrediyosunuz? Bende bat 19temmuz ama bugun yine test yaptim yine silik cizgi cikti ama kendime soz verdim yapmiyicam daha
İnşallah ilk ayda hamile kalırsın canım.Kızlar nasıl gidiyor tedavi.. bugün yine muayene oldum pko yum normelde çok büyüme olmamış henüz. Rahimde ince 5.5
Rahim için estferom verdi ona başladım çarşamba yine kontrol ins buyur bu sefer
Asilama ilk olucak buarada
Kesinlikle çok takıyoruz...aminnn. hayirlisi olsun canim. cok taktigimiz icinde olmuyor gibi geliyor bana. düsünmemeyi basarabilsek :) insallah yumurtalarin gerektigi gibi olusmustur.
ben de de iyi gidiyor Allah'a şükürson günlerde kimseden haber cikmadi canim malesef.. senin nasil gidiyor ?
Burada belli 2.çizgi canım baya silik ama gitgide koyulaşıyor mu önceki testine göre.Bu şekilde daha net degilmi peki @AloeeVeraa Eki Görüntüle 2286830
Çok hafifi var gibi benm beş gün geçti yaptım tam net çıktıKızlar günaydın dun sabah test yaptim ve böyle cikti 5 günüm geçti ama ilk idrar ile yapamadim ama hiç bisey yiyip icmedim sonraki idrar hemen geldi test elime ulaşana kadr onla yaptım @AloeeVeraa @Umutumut82 @Ocean Eki Görüntüle 2286803 Eki Görüntüle 2286803
Böyle daha netBu şekilde daha net degilmi peki @AloeeVeraa Eki Görüntüle 2286830
Kuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsaÇok hafifi var gibi benm beş gün geçti yaptım tam net çıktı
Demi balim ay inşallah ya ilk 5 6 dk da cikti ama zorla görülüyor bide malum ilk idrarla yapamadim belki ondanBöyle daha net
Tatlim bu ilk testim daha yaapmadimBurada belli 2.çizgi canım baya silik ama gitgide koyulaşıyor mu önceki testine göre.
allah razi olsun bende her dua ettigimde en cok bu sitedeki bekleyenleri aniyorum. insallah artik daha fazla beklemeden kavusursun evladina istanbul ve bursada. esim olmadigi zamanlarda bursada daha cokAllahyan umut kesilmez Bn her namazımda isteyen herkes için rabbime dua ediyorum bnım iki bitti 3 olucak ama çoK zor rabbim daa fazla aratmasın inş nerde otıruyordunuz
sen nerde oturuyorsun canim ?Allahyan umut kesilmez Bn her namazımda isteyen herkes için rabbime dua ediyorum bnım iki bitti 3 olucak ama çoK zor rabbim daa fazla aratmasın inş nerde otıruyordunuz
cok iyi insallah artsin degerinde acik acik görürüz 2. cizgiyi :)Yok.kuzum iğne vurulmadim
insallah yumurtada olusur rahimde kalinlasmis olur yarin randevundaAdetin birinci gününden itibaren 16. Gün. Adet bitti tabiki yumurtayı bekliyoruz
Hayırlısı tatlım
Yarın randevum var bende merak ediyorum
canim sende acilama olmustu degilmi ? asilamayi yumurtaya göre yapiyorlar diye biliyorum gec döllenme nasil oluyor onda ? yani rahime gelip yerlesmesimi gecikiyor ? insallah hersey olmasi gerektigi gibi ve sagliklidir sendeKuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsa
Kuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsa
Benim on haftam oldu evet belli ediyorum canım inşallah vardırKuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsa
İstanbulda cnmsen nerde oturuyorsun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?