Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin kacinci günündesin simdi canim ? benimde rahim en sonki denememizde cok ince kalmisti doktor bir ilac falan birseyde vermedi ben endiselendim sordum vermesi icin ama gerek yok bekle dedi
Adetin birinci gününden itibaren 16. Gün. Adet bitti tabiki yumurtayı bekliyoruz
Hayırlısı tatlım
Yarın randevum var bende merak ediyorum

Çok hafifi var gibi benm beş gün geçti yaptım tam net çıktı
Kuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsa

Allahyan umut kesilmez Bn her namazımda isteyen herkes için rabbime dua ediyorum bnım iki bitti 3 olucak ama çoK zor rabbim daa fazla aratmasın inş nerde otıruyordunuz
allah razi olsun bende her dua ettigimde en cok bu sitedeki bekleyenleri aniyorum. insallah artik daha fazla beklemeden kavusursun evladina istanbul ve bursada. esim olmadigi zamanlarda bursada daha cok

Kuzum ben geç dollenmeden şüpheleniyorum adetlerim malum 3 gün erken 5 gün geç ve geliyor ya onda an kaç haftalk oldun sen ha bide görünüyor demi cizgi azda olsa
canim sende acilama olmustu degilmi ? asilamayi yumurtaya göre yapiyorlar diye biliyorum gec döllenme nasil oluyor onda ? yani rahime gelip yerlesmesimi gecikiyor ? insallah hersey olmasi gerektigi gibi ve sagliklidir sende

Benim on haftam oldu evet belli ediyorum canım inşallah vardır

Arkadaşlar bu ovıritelle catlatma ıgnesı recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…