Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sende acilama olmustu degilmi ? asilamayi yumurtaya göre yapiyorlar diye biliyorum gec döllenme nasil oluyor onda ? yani rahime gelip yerlesmesimi gecikiyor ? insallah hersey olmasi gerektigi gibi ve sagliklidir sende
Yok tatlım ben asilama olmadim tedavide degilim sadece hayit tohumu kullandim ışte 5 gün geciktim hatta o yüzden geç dollenmedir diyorum çünkü pek düzenli değil adetlerim

İnşallah ilk ayda hamile kalırsın canım.

insallah yumurtada olusur rahimde kalinlasmis olur yarin randevunda
Amin kızlar teşekkür ederim sizde güzel haberleri alın ins
Bekliyoruz bakalım bir yandan sabırsızlık oluyor insanda merak ediyorum her dk sanki
Yarın catlatma ignesi yazar umarım
Yumurtalarım da ağrı yok şuan büyüdüğünü hissetmiyorum ama rahimde karın bölgem de hafif ağrı oluyor çok az anlamış degilim

Öyle diyorlar ama bu yolla o kadar çok doğum yapan insan varki o yüzden ben çok fazla irdelemiyorum.

Canim cizgi var gibi eger hemen belirdiyse gec döllenme olabilir.insallah bu ay bebisin gelmistir
Inşallah canim inşallah olmuştur yarın tekrarliycam testi hemen belirmesi yani telefonda rahat görülüyor elinde zor görüyorum ama gorunuyo sonucta

gecmis olsun canim dogal yolla ve yardimsiz normal hamile kalinca düsük riski düsüyor yoksa hertürlü disardan müdehale edilen gebeliklerde malesef daha yüksek risk. allah nasip ettimi birsey olmaz insallah bunlar sadece vesile

Yok tatlım ben asilama olmadim tedavide degilim sadece hayit tohumu kullandim ışte 5 gün geciktim hatta o yüzden geç dollenmedir diyorum çünkü pek düzenli değil adetlerim
insallah öyledir o zaman canim. ben cörek otu kürü birde ara sira hayit ictim cok cabuk büyüdü yumurtalar ve kist olustu ama bende bembeyazdi testler sende cok azcik belli oluyor

aminn. catlatma igneside biraz rahimi büyütüyormus birde klomende büyütüyormus ama femara ince birakabiliyormus yanlis hatirlamiyorsam. ne zaman gideceksin dr a canim ?

gebelikten önce gereken asilari biliyormusunuz kizlar ? benim asilarimin hepsi tam 2021 de asim var tekrar ama koruma o zamana kadar gebelikte düserse ve koruma kalmazsa zararli olurmu diye endiseleniyorum. birtane daha asi olmam gerekebilir agustos basinda falan. agustos ortasinda denemeyi düsünüyoruz gebelik icin. acaba o yapilan asinin zarari olurmu aradan ne kadar zaman gecmeli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…