- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.361
Ay inşallah kuzum.insalalh artar bakalim yarın bidaha yapicammcok iyi insallah artsin degerinde acik acik görürüz 2. cizgiyi :)
Yok tatlım ben asilama olmadim tedavide degilim sadece hayit tohumu kullandim ışte 5 gün geciktim hatta o yüzden geç dollenmedir diyorum çünkü pek düzenli değil adetlerimcanim sende acilama olmustu degilmi ? asilamayi yumurtaya göre yapiyorlar diye biliyorum gec döllenme nasil oluyor onda ? yani rahime gelip yerlesmesimi gecikiyor ? insallah hersey olmasi gerektigi gibi ve sagliklidir sende
Ooo masalalh buyutmussun görünüyor inşallah vardır inşallah cnmBenim on haftam oldu evet belli ediyorum canım inşallah vardır
İnşallah ilk ayda hamile kalırsın canım.
Amin kızlar teşekkür ederim sizde güzel haberleri alın insinsallah yumurtada olusur rahimde kalinlasmis olur yarin randevunda
Öyle diyorlar ama bu yolla o kadar çok doğum yapan insan varki o yüzden ben çok fazla irdelemiyorum.Arkadaşlar bu ovıritelle catlatma ıgnesı recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu
Tekrar test yap canım kesin olsunOoo masalalh buyutmussun görünüyor inşallah vardır inşallah cnm
Yarın sabah ilk iş artikTekrar test yap canım kesin olsun
Yarın sabah ilk iş artik
Yarın sabah ilk iş artik
Aynen yap canımYarın sabah ilk iş artik
Evet 1temmuz igne oldumiĞNE OLDUN MU CANIM SEN?
Kızlar günaydın dun sabah test yaptim ve böyle cikti 5 günüm geçti ama ilk idrar ile yapamadim ama hiç bisey yiyip icmedim sonraki idrar hemen geldi test elime ulaşana kadr onla yaptım @AloeeVeraaUmutumut82 @Ocean Eki Görüntüle 2286803 Eki Görüntüle 2286803
Inşallah canim inşallah olmuştur yarın tekrarliycam testi hemen belirmesi yani telefonda rahat görülüyor elinde zor görüyorum ama gorunuyo sonuctaCanim cizgi var gibi eger hemen belirdiyse gec döllenme olabilir.insallah bu ay bebisin gelmistir
İnşallah hiç çocuğun var mı kaç yıllık evlisinInşallah canim inşallah olmuştur yarın tekrarliycam testi hemen belirmesi yani telefonda rahat görülüyor elinde zor görüyorum ama gorunuyo sonucta
Yok canım 5 yıllık evliyim 3 yıl olacak çocuk istiyoruz olmuyor ışteİnşallah hiç çocuğun var mı kaç yıllık evlisin
Anladım canım hayırlısıÖyle diyorlar ama bu yolla o kadar çok doğum yapan insan varki o yüzden ben çok fazla irdelemiyorum.
gecmis olsun canim dogal yolla ve yardimsiz normal hamile kalinca düsük riski düsüyor yoksa hertürlü disardan müdehale edilen gebeliklerde malesef daha yüksek risk. allah nasip ettimi birsey olmaz insallah bunlar sadece vesileArkadaşlar bu ovıritelle catlatma ıgnesı recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu
cok merak ettim canim yapinca haber ver hadi insallah belirginlesir cizgi cok ugrastin sendeAy inşallah kuzum.insalalh artar bakalim yarın bidaha yapicamm
insallah öyledir o zaman canim. ben cörek otu kürü birde ara sira hayit ictim cok cabuk büyüdü yumurtalar ve kist olustu ama bende bembeyazdi testler sende cok azcik belli oluyorYok tatlım ben asilama olmadim tedavide degilim sadece hayit tohumu kullandim ışte 5 gün geciktim hatta o yüzden geç dollenmedir diyorum çünkü pek düzenli değil adetlerim
aminn. catlatma igneside biraz rahimi büyütüyormus birde klomende büyütüyormus ama femara ince birakabiliyormus yanlis hatirlamiyorsam. ne zaman gideceksin dr a canim ?Amin kızlar teşekkür ederim sizde güzel haberleri alın ins
Bekliyoruz bakalım bir yandan sabırsızlık oluyor insanda merak ediyorum her dk sanki
Yarın catlatma ignesi yazar umarım
Yumurtalarım da ağrı yok şuan büyüdüğünü hissetmiyorum ama rahimde karın bölgem de hafif ağrı oluyor çok az anlamış degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?