- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.261
Inss bitanemm
cnm dualarim seninle. iyi olacak ins. tek seferde tutack
Canım gönlünce olsun herşey kaç transfer yapıldı nasıl geçti iki gün sonra aşılamam var korkuyorum nasıl geçti senin ağrın falan var mıKizlar hepinizin yorumlarini okudum tek tek yazamiyorm dualariniz icin allah razi olsun iyiki varsiniz. Hepiniz icin bende dua ediyorum hep herkes evladins kavussun biranonce. Hersey iyi gcti bende iyim doktor cok basarili ve kolay oldu hersey super ben pozirifim sende ole olacaksn olmamasi icn bi nedn yok elimizden geleni yaptik biz dedi bakalim:))
3 e gerek yok ki o oncedendi zaten takip edip iyi kalitede olanlari gonderiyorlar. 1 veya 2 duyuyorum genlde. 1 olcakti benim 2 istiyoruz 2 olsun sans olsun dedim seni mi kircam dedi doktorum:)) biri tutmayabiliyo ya ondan korktm biri olmasa biri olur napalm. Devlette 35 yas altina 1 hak veriyolar sanirim yeni bisi cikms benim doktor halletti vala:))Bazilari 3 tane falan transfer yapiyormus.öyle bir secim hakki varmi acaba.
senin devlet desteklimi cnm3 e gerek yok ki o oncedendi zaten takip edip iyi kalitede olanlari gonderiyorlar. 1 veya 2 duyuyorum genlde. 1 olcakti benim 2 istiyoruz 2 olsun sans olsun dedim seni mi kircam dedi doktorum:)) biri tutmayabiliyo ya ondan korktm biri olmasa biri olur napalm. Devlette 35 yas altina 1 hak veriyolar sanirim yeni bisi cikms benim doktor halletti vala:))
2 tane canim sagolasn. Transfer ayni asilama gibi farki yok sadece amelythane ortamnda yapiliyo ve hic kaldrmiyorlar seni okadr. Asilama basit canim 2 dkda bitiyot hic korkma sadece takilam alet canimi acikmsti bide o gun karin agrilarim olmstu yatip dinlenmstm hic zorlugu yok inss tutarrrr canimCanım gönlünce olsun herşey kaç transfer yapıldı nasıl geçti iki gün sonra aşılamam var korkuyorum nasıl geçti senin ağrın falan var mı
Yok canim 3 yili bklemedim biz odediksenin devlet desteklimi cnm
tamam cnm. kac tl toplamdaYok canim 3 yili bklemedim biz odedik
Merhaba. Canım rabbim emeklerinin boşa çıkarmasın inşallah doktor hastane kim. ACaba bilgi verirsen bende araştırmak isterimYok canim 3 yili bklemedim biz odedik
Merhaba Esra Hnaım sizin negatif kanda mı çıktı idrar testinde miAllah razi olsun cnm haber veririm tabi darisi basiniza insallah kuzum
Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnm
Yoksa aynı doktor dan mi bahsediyoruz canım :)Buyuk hastsnelere gittim hep ne iyi doktor dediler gttm sarmadi beni. Buda iyi bi hastane zaten de. Instgrm onemli benmkinede ole bakmstm once:) meslegine asik doktorm bebek sevdalisi. Cok profsyonel hrkse tvsiye ediyorm. Tavsiye uzerine gttik bzde. Ilk demesinde oldu tanidigimizin. Kocaman daire gibi alani var heryer bebek fotolaryla dolu ortamda super. Zor bi yolculuk icine sindikten sora kolay doktor rahatlatiyor cnku. Ikiz mantkli banada ole yaptilar biri tutmayabiliyorms cnku canim sende ole dusunursun
Ali Osman koyuncu Süha Sönmez tatlım bunlardan biri mi acabaYoksa aynı doktor dan mi bahsediyoruz canım :)
Aynen sabah doktoru aradim doktor tarlusal verdi zaten reglim 19 gün gecikmede balon gibi şiştim.doktor 6 gün tarlusali kullan sonraki 10gün icinde regl olucaksin eeee 5 günde regl süresi sonra rahim filmi en az 1 ay ara derken daha tedavinin baslamasina 2 ay var dedi.yıkıldım tabiki ben.beyfendi pişmiş kelle gibi sırıtıyor aman ne acelesi var diye .tabi ayda 3 4 kere alttan muayene olup kutu kutu ilaci icen benim
valla elektrik süpürgesinin demiriyle dalasim geldi.[/QUOTE
Ahhhh ondan bende de var acelemiz YÖK ne acelemiz var ya bizim daha hiç çocuğumuz yok yaşı olmuş 36 ne acelemiz var dio
Yok canım serdar koc dediğim doktorAli Osman koyuncu Süha Sönmez tatlım bunlardan biri mi acaba
Hımm doktor arıyorum bendeYok canım serdar koc dediğim doktor
Islem arti ilac 8 bin oldu dondurmada +900 bugn odedik canim yuvarla 10 de hadi yanitamam cnm. kac tl toplamda
Amin canm ins cumlemizn emekleri bisa gtmesin. Medicana canim duzgun bey. 18 yildir o hastanedyms isyerndn de ona dogm yapan cok memnun kalan vrdi. Acayp moral vern enerjik ve cok pratk bi doktor cok sevdm ben zorlu bi yol icine sinmeli insann yer onemli degl devlettede cok iyileri vardir elbet ama benm sgkm yoktuMerhaba. Canım rabbim emeklerinin boşa çıkarmasın inşallah doktor hastane kim. ACaba bilgi verirsen bende araştırmak isterim
Hadi ya tatlim bak tanisiriz da neguzel:) sen bska hastanedn bahsediyosn medicanaysa bahcelievlerdeki orda en iyi benm gttgm doktor ay neguzel olurYoksa aynı doktor dan mi bahsediyoruz canım :)
olsun cnm. yeterki bebek olsn da gerisi muhim degilIslem arti ilac 8 bin oldu dondurmada +900 bugn odedik canim yuvarla 10 de hadi yanibi jel var sabah aksam kullancam onunda kutusu 90 veya 100 sanirm
Aynen canm olsn da gozu gormuyo insan ki care olsa keske Allahin taktiri tabiki biyerde en kral yerlerde ne paralar dokuluyor nasipte yoksa olmuyo elimzdn geleni yapip duadan baska caremz yokolsun cnm. yeterki bebek olsn da gerisi muhim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?