Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gönlünce olsun herşey kaç transfer yapıldı nasıl geçti iki gün sonra aşılamam var korkuyorum nasıl geçti senin ağrın falan var mı

Bazilari 3 tane falan transfer yapiyormus.öyle bir secim hakki varmi acaba.
3 e gerek yok ki o oncedendi zaten takip edip iyi kalitede olanlari gonderiyorlar. 1 veya 2 duyuyorum genlde. 1 olcakti benim 2 istiyoruz 2 olsun sans olsun dedim seni mi kircam dedi doktorum:)) biri tutmayabiliyo ya ondan korktm biri olmasa biri olur napalm. Devlette 35 yas altina 1 hak veriyolar sanirim yeni bisi cikms benim doktor halletti vala:))

senin devlet desteklimi cnm

Canım gönlünce olsun herşey kaç transfer yapıldı nasıl geçti iki gün sonra aşılamam var korkuyorum nasıl geçti senin ağrın falan var mı
2 tane canim sagolasn. Transfer ayni asilama gibi farki yok sadece amelythane ortamnda yapiliyo ve hic kaldrmiyorlar seni okadr. Asilama basit canim 2 dkda bitiyot hic korkma sadece takilam alet canimi acikmsti bide o gun karin agrilarim olmstu yatip dinlenmstm hic zorlugu yok inss tutarrrr canim

Allah razi olsun cnm haber veririm tabi darisi basiniza insallah kuzum

Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnm
Merhaba Esra Hnaım sizin negatif kanda mı çıktı idrar testinde mi

Yoksa aynı doktor dan mi bahsediyoruz canım :)

Merhaba. Canım rabbim emeklerinin boşa çıkarmasın inşallah doktor hastane kim. ACaba bilgi verirsen bende araştırmak isterim
Amin canm ins cumlemizn emekleri bisa gtmesin. Medicana canim duzgun bey. 18 yildir o hastanedyms isyerndn de ona dogm yapan cok memnun kalan vrdi. Acayp moral vern enerjik ve cok pratk bi doktor cok sevdm ben zorlu bi yol icine sinmeli insann yer onemli degl devlettede cok iyileri vardir elbet ama benm sgkm yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…