- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.281
kadın isterse yapar. :* allah hepimizin emeğinin karşılığını verir.Ayy hadi insallah kardes gelir .sizlerden bari guzel haberler gelsin.bende 2 ay arada bitkisel kürler yapicam ve şu an 85kg yum diyet ve spora basladim 2 ayda 10kg vermeyi hedefliyorum.
Son soru :) kusura bakma muayenesi ne kdr bide muayene de takipde dahil mi hepsi ayrı ücret miAmin canm ins cumlemizn emekleri bisa gtmesin. Medicana canim duzgun bey. 18 yildir o hastanedyms isyerndn de ona dogm yapan cok memnun kalan vrdi. Acayp moral vern enerjik ve cok pratk bi doktor cok sevdm ben zorlu bi yol icine sinmeli insann yer onemli degl devlettede cok iyileri vardir elbet ama benm sgkm yoktu
180 canm tabi dahil. Ayri ucret alan ticari disunen bi doktorn bebek gibi bi amaci yok bnce cogu yer ayri ucrt almiyo alanlar varms duymstum bnde. Istnbuldamisn canim snde:) hakknda hayirlisi olsunSon soru :) kusura bakma muayenesi ne kdr bide muayene de takipde dahil mi hepsi ayrı ücret mi
amin canim insallahSagol guzelim herkes ozelliklede sizler gibi evlat hasretiyle yananlar en cok anneligi hakedenler tez zamanda rabbim güldürsun yüzlerinizi
Amin evet Küçükçekmece de oturuyorum senin içinde hayırlısı olsun 9 ay sonra bebeğin kucağında olur inşallah180 canm tabi dahil. Ayri ucret alan ticari disunen bi doktorn bebek gibi bi amaci yok bnce cogu yer ayri ucrt almiyo alanlar varms duymstum bnde. Istnbuldamisn canim snde:) hakknda hayirlisi olsun
Ayrı hastanede olabilir canım benim ki medical park doktor serdar koç.Hadi ya tatlim bak tanisiriz da neguzel:) sen bska hastanedn bahsediyosn medicanaysa bahcelievlerdeki orda en iyi benm gttgm doktor ay neguzel olur
Valla suan biri gelse sunu ic regl olucaksin dese çöp bile yerim okadar yani..
Canım, civanperçemi içtin mi?? o gerçekten çok etkili. ayrıca belli ki çok stres yapmışsın ve kafaya takmışsın. acaba psikolojik destek mi alsan? eminim çok faydası dokunur. psikologa gidip hamile kalan bir arkadaşım var. stresten olmuyormuş.
KIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim hiranur3419 neiraida
KIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim hiranur3419 neiraida
kadın isterse yapar. :* allah hepimizin emeğinin karşılığını verir.
Islem arti ilac 8 bin oldu dondurmada +900 bugn odedik canim yuvarla 10 de hadi yanibi jel var sabah aksam kullancam onunda kutusu 90 veya 100 sanirm
canım, çok geçmiş olsun.. dualarımız seninle, umarım her şey yolunda gider ve ikizlerini kucağına alırsın sağlıkla..
bahçeci tıp merkezinde de ilaçlar dahil 10.000 tl imiş.. üç aşağı beş yukarı aynı tutarlar herhalde. aşılamanın maliyeti ne kadardır hanımlar? bilginiz var mı?
Canım moralini bozma stres yapma inşallah buyur diğer kontrolde doktorunun istediği büyüklüğü gelmiş olacaktır inşallah. Kendini sıcak tutmaya çalış dikkat etKIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim hiranur3419 neiraida
Ben bu ay Gonolf iğne aldım canım yanında başka ilaçlar da vardı 300 tl ödedim yani gidip sadece bi eczaneye sormayın aradaki fiyat farkını görünce yazayim dedimCanim aşılama fiyati cok degisken eger klonenle yumurtalar buyuyecekse sadece aşılama bedeli 750_1500 arasi.ama igneyle yumurtalar büyüyecekse örnegin benim doktorum gobalf ile asilama yapicaz dedi kutusu 500tl sanirim 1.5kutu gidiyor arti asilama 750 bana tek asilama maliteti 1500tl geliyor
Inşallah büyürler kuzum ya modum düştü vallaCanım moralini bozma stres yapma inşallah buyur diğer kontrolde doktorunun istediği büyüklüğü gelmiş olacaktır inşallah. Kendini sıcak tutmaya çalış dikkat et
Bugün 13. Gün kuzum cumartesi 17.Gün oluyor dedim ben geç olmazmi diye olmaz olmaz gününe değil büyüklüğüne bakıyoruz dedi geçen ay bu günde 16 mm idi bugün 13Bugün reglinin kacinci günü cumartesi cagirmasi yanlis bence cunku 13mm 14mm olan yumurta 2gunde 18mm olabiliyor.gec kalmis olma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?