Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son soru :) kusura bakma muayenesi ne kdr bide muayene de takipde dahil mi hepsi ayrı ücret mi

Son soru :) kusura bakma muayenesi ne kdr bide muayene de takipde dahil mi hepsi ayrı ücret mi
180 canm tabi dahil. Ayri ucret alan ticari disunen bi doktorn bebek gibi bi amaci yok bnce cogu yer ayri ucrt almiyo alanlar varms duymstum bnde. Istnbuldamisn canim snde:) hakknda hayirlisi olsun

180 canm tabi dahil. Ayri ucret alan ticari disunen bi doktorn bebek gibi bi amaci yok bnce cogu yer ayri ucrt almiyo alanlar varms duymstum bnde. Istnbuldamisn canim snde:) hakknda hayirlisi olsun
Amin evet Küçükçekmece de oturuyorum senin içinde hayırlısı olsun 9 ay sonra bebeğin kucağında olur inşallah

Valla suan biri gelse sunu ic regl olucaksin dese çöp bile yerim okadar yani..

Canım, civanperçemi içtin mi?? o gerçekten çok etkili. ayrıca belli ki çok stres yapmışsın ve kafaya takmışsın. acaba psikolojik destek mi alsan? eminim çok faydası dokunur. psikologa gidip hamile kalan bir arkadaşım var. stresten olmuyormuş.

Evet canim bende dusündum aynisini .şuan tarlusal kullaniyorum.regli olunca rahim filmi cekilicem ondada problem cikmazsa demekki psikolojik cunkü esimin degerleride benimde degerlerim normal.

Islem arti ilac 8 bin oldu dondurmada +900 bugn odedik canim yuvarla 10 de hadi yani bi jel var sabah aksam kullancam onunda kutusu 90 veya 100 sanirm

canım, çok geçmiş olsun.. dualarımız seninle, umarım her şey yolunda gider ve ikizlerini kucağına alırsın sağlıkla..
bahçeci tıp merkezinde de ilaçlar dahil 10.000 tl imiş.. üç aşağı beş yukarı aynı tutarlar herhalde. aşılamanın maliyeti ne kadardır hanımlar? bilginiz var mı?

Canim aşılama fiyati cok degisken eger klonenle yumurtalar buyuyecekse sadece aşılama bedeli 750_1500 arasi.ama igneyle yumurtalar büyüyecekse örnegin benim doktorum gobalf ile asilama yapicaz dedi kutusu 500tl sanirim 1.5kutu gidiyor arti asilama 750 bana tek asilama maliteti 1500tl geliyor

Ben bu ay Gonolf iğne aldım canım yanında başka ilaçlar da vardı 300 tl ödedim yani gidip sadece bi eczaneye sormayın aradaki fiyat farkını görünce yazayim dedim

Bugün reglinin kacinci günü cumartesi cagirmasi yanlis bence cunku 13mm 14mm olan yumurta 2gunde 18mm olabiliyor.gec kalmis olma da
Bugün 13. Gün kuzum cumartesi 17.Gün oluyor dedim ben geç olmazmi diye olmaz olmaz gününe değil büyüklüğüne bakıyoruz dedi geçen ay bu günde 16 mm idi bugün 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…