Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimkide cok rahat. uzulme dio bana olur acelemiz yok dio. cok rahat cok canimi skio

Aynen sabah doktoru aradim doktor tarlusal verdi zaten reglim 19 gün gecikmede balon gibi şiştim.doktor 6 gün tarlusali kullan sonraki 10gün icinde regl olucaksin eeee 5 günde regl süresi sonra rahim filmi en az 1 ay ara derken daha tedavinin baslamasina 2 ay var dedi.yıkıldım tabiki ben.beyfendi pişmiş kelle gibi sırıtıyor aman ne acelesi var diye .tabi ayda 3 4 kere alttan muayene olup kutu kutu ilaci icen benim
valla elektrik süpürgesinin demiriyle dalasim geldi.

cinnet nasıl geçiyorlar diyorum. aha böyle oluyor. :) yalnız değilim

Senin tedavin ne durumda canim
bat 12 kasım. bu ay birşey kullanmadım ilaç. 5 gün sogansuyu.bal tarçın çörekotu. yumurtlamaya yakın btç bırakıp sabah akşam 1sb havuc suyu.( 2 tane anca yiyordum. 10 taneden anca çıkıyor ) dr çatlamış dedi. değerlendirdik. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı.

Ayy hadi insallah kardes gelir .sizlerden bari guzel haberler gelsin.bende 2 ay arada bitkisel kürler yapicam ve şu an 85kg yum diyet ve spora basladim 2 ayda 10kg vermeyi hedefliyorum.

Reactions: 10N
Inss kuzum sagolasn okuyorm aynen dikat edicm beslenmeme. 3 saat yatirdilar odada hastanede zatn. Ilk asama onemliyms bakalm hayrlisi

Morasigi kuzucuum buraya girdiğinde bize de bilgilendirme yap hemen. Seni çok merak ediyorum bugün. Nasıl geçti, kaç transfer yapıldı, ne zaman belli olur senin kadar heyecanlıyım valla :)

Inss kuzum sagolasn okuyorm aynen dikat edicm beslenmeme. 3 saat yatirdilar odada hastanede zatn. Ilk asama onemliyms bakalm hayrlisi
Ay aynı anda yazmışız buraya :) hayırlısı olsun tatlım, dinlen hep. Gerçekten çok önemli bi süreç bu

Buyuk hastsnelere gittim hep ne iyi doktor dediler gttm sarmadi beni. Buda iyi bi hastane zaten de. Instgrm onemli benmkinede ole bakmstm once:) meslegine asik doktorm bebek sevdalisi. Cok profsyonel hrkse tvsiye ediyorm. Tavsiye uzerine gttik bzde. Ilk demesinde oldu tanidigimizin. Kocaman daire gibi alani var heryer bebek fotolaryla dolu ortamda super. Zor bi yolculuk icine sindikten sora kolay doktor rahatlatiyor cnku. Ikiz mantkli banada ole yaptilar biri tutmayabiliyorms cnku canim sende ole dusunursun

ayni durumdayiz. bugun kayinvalide ariadi esimi. daha bebek yokmu dio. oda herjes isine baksin deyip kapatti

Kizlar hepinizin yorumlarini okudum tek tek yazamiyorm dualariniz icin allah razi olsun iyiki varsiniz. Hepiniz icin bende dua ediyorum hep herkes evladins kavussun biranonce. Hersey iyi gcti bende iyim doktor cok basarili ve kolay oldu hersey super ben pozirifim sende ole olacaksn olmamasi icn bi nedn yok elimizden geleni yaptik biz dedi bakalim:))

m
cnm dualarim seninle. iyi olacak ins. tek seferde tutack

ayni durumdayiz. bugun kayinvalide ariadi esimi. daha bebek yokmu dio. oda herjes isine baksin deyip kapatti

Iyyyyyy esin iyi yapmiş....benimkide arada patavatsizlik yapar bende keskin bir cevap veririm oyle bir bozarimki bir daha o konuda konusmayi birak konusuldugu yerde bile durmaz.kac yillik evlisin canim

Bazilari 3 tane falan transfer yapiyormus.öyle bir secim hakki varmi acaba.

Iyyyyyy esin iyi yapmiş....benimkide arada patavatsizlik yapar bende keskin bir cevap veririm oyle bir bozarimki bir daha o konuda konusmayi birak konusuldugu yerde bile durmaz.kac yillik evlisin canim
bende 3. yildayiz cnm. bizim cok iyi degil kaynanayla aramiz. bende bozar atarim. bana bisi diemio. ogluna dio herhkde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…