- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.301
Insalalh büyürler bi yandan kaynanamin stresi bi yandan eşim gorumcemle kavga etti laflar beni buluyor off offfBenim 3 gunde 9mm buyumustu uzulme sakin .
Insalalh olurlar 3 günde 3 mm büyümüşler günde 1 mm az degilmihiç sıkma canını büyürler mutlaka canım, 17 18 mm olduklarında sorun yok zaten.
Büyürler canım adetin kaçıncı günündesinKIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi @Ilkmelegim @hiranur3419 @neiraida
Amin canm inssAmin evet Küçükçekmece de oturuyorum senin içinde hayırlısı olsun 9 ay sonra bebeğin kucağında olur inşallah
Yok canm ona gtmiyorm kadndogumlari kotuydu baya diger doktorlari iyidi belli ki segstrmsler herks sikayet etmsti erkek doktor yoktu yrni geldi demk ki. Odasnda taklmio bizimki tupbebekmerkezi ona tahsis edlms bikactane orada muayene odasi var orda hep hasta bakiyoAyrı hastanede olabilir canım benim ki medical park doktor serdar koç.
Onun odası da hep bebek fotoğrafları :)
Tatlım bugün 13. Gunu cumartesi 17. Gün olcakBüyürler canım adetin kaçıncı günündesin
Neden tatlim ctesoye kadar 19 lara gelir onlar nevuzel isteKIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi @Ilkmelegim @hiranur3419 @neiraida
Gelir demi ayyy ağzından bal damlıyor inşalalh kuzum yaNeden tatlim ctesoye kadar 19 lara gelir onlar nevuzel istemoralini yuksek tut oncelkle
Kuzum cok sevindim hadi gozunuz aydin. Madem uzun surede etki edicek aslinda bastn baslamk daha mantkli sanki. Ilaclr uzn sureyms gercntn esime bisi yazmalardi 1 yil ic diyodu 1 yilda olurum bide 200 mu neydi fiyati islem yaptiririz da iyi demstim:)) sen bitkisel takviyelere arttiran gidalara devam edersinEşimin bugün son kontrolü vardı kızlar, her şey yolunda varikosel kalkmış ortadan, muayenede de anlaşılmış oldu. Doktorumuz ilaç verme taraftarı değil o canımı sıkıyo. 3-4 ayda sonuç alıcağınızı düşünüyorum, ondan sonra olmazsa takviyelere başlanır dedi. Hem pahalı ilaçlar hem de uzun süreli kullanımda etkisini gösteren ilaçlar dedi.
Adet okunca kendi kadın doğumcuma gidicem, o daha önce demişti eşine takviye yazabilirim ben de demişti, olmazsa ona bi danışıcam bakalım
Sure biraz uzadi die sen uzulmssn bitanem ama o degisiyo benmde erken oluyodu hapla kiminin gec oluyo kiminde 14 15 gunde tam oluyo. Zaman muhim degl yumrtanin olgnlasmasi onemli hc uzlmeGelir demi ayyy ağzından bal damlıyor inşalalh kuzum ya
Bugün 13. Gün kuzum cumartesi 17.Gün oluyor dedim ben geç olmazmi diye olmaz olmaz gününe değil büyüklüğüne bakıyoruz dedi geçen ay bu günde 16 mm idi bugün 13
Ahh amin kuzum inss. Bahceci de uygun aslnda ama sifirdn biyere gtmk istrmedm icine snmesi onmli. Bulenttirastn bile memnun olmayn var degisiyo kisiyr gore bu islercanım, çok geçmiş olsun.. dualarımız seninle, umarım her şey yolunda gider ve ikizlerini kucağına alırsın sağlıkla..
bahçeci tıp merkezinde de ilaçlar dahil 10.000 tl imiş.. üç aşağı beş yukarı aynı tutarlar herhalde. aşılamanın maliyeti ne kadardır hanımlar? bilginiz var mı?
Evet bebeğim oda öyle dedi günler önemli değil önemli olan boyutları dedi insallah büyürler 4 tane idi 2 si buyumemis 2tane var insallah 1 e dusmezSure biraz uzadi die sen uzulmssn bitanem ama o degisiyo benmde erken oluyodu hapla kiminin gec oluyo kiminde 14 15 gunde tam oluyo. Zaman muhim degl yumrtanin olgnlasmasi onemli hc uzlmebenim yumrtalarim 12. Gnde toplanmsti yumrtlama gununu baz alma hic doktorlar ona taklmiyo
Evet canim bnde hep uyguna aldm hastane anlasmali eczaneye gonderdi yoksa cok ucuyo sormak lazimm tek sana ozel getrnce pahali ama coklu alan eczaneler uygun veriyorBen bu ay Gonolf iğne aldım canım yanında başka ilaçlar da vardı 300 tl ödedim yani gidip sadece bi eczaneye sormayın aradaki fiyat farkını görünce yazayim dedim
Canım sen gününe takılma yumurtalar her ay farklı hızda büyüyo. Zaten cumartesiye kadar onlar rahat 19mm civarı olur. Günde 1 - 1.2 mm kadar büyüyolarTatlım bugün 13. Gunu cumartesi 17. Gün olcak
Hadi yaaa insallah benmki öyle olmaz kaçıncı gundu hatrliymsn canmBanada ilk ay doktorum aynisini yapti.suan kucuk dedi gün verdi.sonra dedigi gün gidincede 2yumurtan var ama 25mm olmus hayir gelmez dediler.2gun oncegitseydim yetisecektim
Benmde 3 günde 3 mm büyümüşler canm inşalalh büyürler ayy evdeki stres yetmiyoms gibi ama bu ay stres olmaycm inşalalh hayrlsi kaynanam bi yandan gormcem bi yandan deki ediyolar eşimle benim ben bide bu ay eşime fındık fıstık antepfıstığı ceviz badem üzüm bal keciboynuzutozu karıştırıp macun yaptım günde 2 kez yiyor sorun yok ama fazla mal göz çıkarmaz demiCanım sen gününe takılma yumurtalar her ay farklı hızda büyüyo. Zaten cumartesiye kadar onlar rahat 19mm civarı olur. Günde 1 - 1.2 mm kadar büyüyolar
Ben de onu anlamıyorum canım uzun sürede etki edicekse versin işte ama yok yazmadı. Kendi doktoruma da sorucam o verir belki bi şeyler. Ben zaten devam ediyorum bitkisel takviyelere kuzum. Sabah akşam aç olarak çakşır kökü suyu, aynı şekilde keçiboynuzu özü, sabahları aç geceden zeytinyağda bekletilmiş kuru incir, her akşam 1 muz, biraz ceviz fındık ve bitter çikolata. Bol bol roka salatası yapıyorum, inşallah bi işe yarıyolardır. Bi de çoban çökerten çayı yapmayı düşünüyorum ama daha almadımKuzum cok sevindim hadi gozunuz aydin. Madem uzun surede etki edicek aslinda bastn baslamk daha mantkli sanki. Ilaclr uzn sureyms gercntn esime bisi yazmalardi 1 yil ic diyodu 1 yilda olurum bide 200 mu neydi fiyati islem yaptiririz da iyi demstim:)) sen bitkisel takviyelere arttiran gidalara devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?