- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.501
ayarlayalim cnmOlur neden olmasin tatlm
evet cnm. basarisz denemeler oldu daha once. yrn israel eruh die bi doktora gidicm. bebegim yok hicTedavi oluyomsun doktora gidiyomsn sen kuzummaldelmor
Hadi canimmm ayyy valla bu işin kesinlikle kilo ile alakası yok ben ona göre çok çok zayifmisim be güzel muş onunda bebeği allah bagslasn inşalalh benmde olur benmde 3 tane oldu gerisi yok cok istiyorz ama olmuyor165 boyu vr. 145 kg
cnm ilk bebegi 7 yil sonra oldu. doktorada gidemedi. maddi durumu yoktu. esi varikksel oldu 1 sene sonra kaldi hamile.Hadi canimmm ayyy valla bu işin kesinlikle kilo ile alakası yok ben ona göre çok çok zayifmisim be güzel muş onunda bebeği allah bagslasn inşalalh benmde olur benmde 3 tane oldu gerisi yok cok istiyorz ama olmuyor
O nerde canm sorun ne sizde inşallah kavuşursun bebegineevet cnm. basarisz denemeler oldu daha once. yrn israel eruh die bi doktora gidicm. bebegim yok hic
Valla ne güzel darısı başıma insallah bende 2 aydır femara kullaniyorm geçen ay catlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ay olur insallahcnm ilk bebegi 7 yil sonra oldu. doktorada gidemedi. maddi durumu yoktu. esi varikksel oldu 1 sene sonra kaldi hamile.
tavnergen e gitmistim. ben pcos um. esimde oO nerde canm sorun ne sizde inşallah kavuşursun bebegine
ins cnm olur. bende zayifim. benimde yok hic bebek. allah bilir verecegi zamaniValla ne güzel darısı başıma insallah bende 2 aydır femara kullaniyorm geçen ay catlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ay olur insallah
Anladm kuzum insallah bu son gidişin olur ve bebeğin seninle olur inşalalh bende 3 yıl oldu istiyoruz 3 kere klomen kullandim ama olmadı sonra tedaviye baya ara verdim 6 7 AY kadar takmadim stres yapmadım üstüne düşmedim ama yine olmadı insallah gelir en kısa zamanda yıpranıyor insan olmayınca heleki çok isteyincetavnergen e gitmistim. ben pcos um. esimde o
problm yok. amh iyi 4.70 cikti beklioruz iste
Aynen o bilir iyisini insallah yakın zamanda hayırlı evlatlar veririins cnm olur. bende zayifim. benimde yok hic bebek. allah bilir verecegi zamani
aynen cnm ben isyerinden izin alamiorm. zor oluyoAnladm kuzum insallah bu son gidişin olur ve bebeğin seninle olur inşalalh bende 3 yıl oldu istiyoruz 3 kere klomen kullandim ama olmadı sonra tedaviye baya ara verdim 6 7 AY kadar takmadim stres yapmadım üstüne düşmedim ama yine olmadı insallah gelir en kısa zamanda yıpranıyor insan olmayınca heleki çok isteyince
verirsin cnm. sporla birlikte gzl olur senin icin. ama ben kiloya inanmiirum. kuzenim.obez. 2. yarin dogck. 7 yil bekledi ilk bebegi olmadi
bende yapiorum orgu. bebek yapiyorumBilmiyorumki canim benim gittigim doktorlarin hepsi ayni şeyi söylüyor.bende acaba mi diyene kadar boğazimdan kesiyorum.zaten fazla kilo cokta iyi birşey degil...diyet spor ve örgüyle kafamı dagitiyorum.
Aynen kuzum bi de ben normal regl bile olamadım sanırım iğneden dolayı lekelenme oldu hala içimde saçma bir düşünce acaba üstüne görme mi yaşadım diyorum tabiki test aldım öyle bir şey YÖK :) hep umut içimizde rabbim hakkımızda hayırlı olan zamanda nasip etsin inşşşşahh canım aynen sabır sabır rabbime sığındık artık hepimiz elimizden geleni yapıyoruz kan testi verince bir umut oluyor yaa iğnenin bütün belirtileri hamilelikle aynı hevesleniyor insan acaba diyorsun bir bakıyorsun yine boşa geçmiş bir ay rabbim bizim için en doğru zamanı bekliyor dediğin gibi
bende yapiorum orgu. bebek yapiyorum
bende yapiorum orgu. bebek yapiyorum
can skintisi.cnm napalim vakit gecirioruzBende
Bende peçvork bebek battaniyesi örüyorum fazla örgü kabiliyetim yoktu ama yariladim nerdeyse harika oluyor.
İnşaaallah canımKızlar doktordan geldim 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış dedi doktorum idrar yolu enfeksiy9nu olmuşum ilaç verdi adete son 1 hafta kaldı insallah biri bari tutar
Ahh inss canim agzindan bal damliyo:)İnşallah ya, benim arkadaşımın eşinde sperm yetmezliği vardı ilk tüp bebek de ikiz oldu, dilerim senin de olurMorasigi
Merhaba, bende 18 ekimde oldum ilk ignemi. Karinda agridan baska pek birsey olmadi bende. 2 3 gun var aramizda. Insallah istedigimiz sonuclari aliriz. Bugun regl olacakmisim gibi agrilarim vardi. Goguslerde buyumede var her regl oncesi oldugu gibi ama aksama dogru kesildi agrilarimda tum belirtilerimde. Sizde paylasin durumunuzu bizlerle,bugun uye oldum bende. Burdaki arkadaslar gercekten cok destekler,iciniz ferahlar. Sevgiler..Öylemi sizde bekliyosunuz demek :) hayırlısıyla inşaAllahhh nasib olur sizede bana da inşaAllahhh. Yani bu yan etki meseleside karışık herkes iğne oldum oram ağrıdı buram ağrıdı falan diye çok okudum kendimi düşünüyorum bnde noldu diye ama sanki genel olarak bi etki filan olmadı gibi yani arada karın ağrısı gibi baska bisey bulamadım pek kendimde :/ kaçıncı gününüz bugun peki ne kadar kaldı test yapmanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?