Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi canimmm ayyy valla bu işin kesinlikle kilo ile alakası yok ben ona göre çok çok zayifmisim be güzel muş onunda bebeği allah bagslasn inşalalh benmde olur benmde 3 tane oldu gerisi yok cok istiyorz ama olmuyor
cnm ilk bebegi 7 yil sonra oldu. doktorada gidemedi. maddi durumu yoktu. esi varikksel oldu 1 sene sonra kaldi hamile.

tavnergen e gitmistim. ben pcos um. esimde o
problm yok. amh iyi 4.70 cikti beklioruz iste
Anladm kuzum insallah bu son gidişin olur ve bebeğin seninle olur inşalalh bende 3 yıl oldu istiyoruz 3 kere klomen kullandim ama olmadı sonra tedaviye baya ara verdim 6 7 AY kadar takmadim stres yapmadım üstüne düşmedim ama yine olmadı insallah gelir en kısa zamanda yıpranıyor insan olmayınca heleki çok isteyince

aynen cnm ben isyerinden izin alamiorm. zor oluyo

verirsin cnm. sporla birlikte gzl olur senin icin. ama ben kiloya inanmiirum. kuzenim.obez. 2. yarin dogck. 7 yil bekledi ilk bebegi olmadi

Bilmiyorumki canim benim gittigim doktorlarin hepsi ayni şeyi söylüyor.bende acaba mi diyene kadar boğazimdan kesiyorum.zaten fazla kilo cokta iyi birşey degil...diyet spor ve örgüyle kafamı dagitiyorum.

Aynen kuzum bi de ben normal regl bile olamadım sanırım iğneden dolayı lekelenme oldu hala içimde saçma bir düşünce acaba üstüne görme mi yaşadım diyorum tabiki test aldım öyle bir şey YÖK :) hep umut içimizde rabbim hakkımızda hayırlı olan zamanda nasip etsin inşşşş

Merhaba, bende 18 ekimde oldum ilk ignemi. Karinda agridan baska pek birsey olmadi bende. 2 3 gun var aramizda. Insallah istedigimiz sonuclari aliriz. Bugun regl olacakmisim gibi agrilarim vardi. Goguslerde buyumede var her regl oncesi oldugu gibi ama aksama dogru kesildi agrilarimda tum belirtilerimde. Sizde paylasin durumunuzu bizlerle,bugun uye oldum bende. Burdaki arkadaslar gercekten cok destekler,iciniz ferahlar. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…