- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.521
Yalniz yazdiklarinizda resmen kendimi gordum. Yediklerine dikkat etme ve örgü kisminda. Sporla pek aram yok :)Bilmiyorumki canim benim gittigim doktorlarin hepsi ayni şeyi söylüyor.bende acaba mi diyene kadar boğazimdan kesiyorum.zaten fazla kilo cokta iyi birşey degil...diyet spor ve örgüyle kafamı dagitiyorum.
Kan testi yaptirmismiydiniz acaba?Aynen kuzum bi de ben normal regl bile olamadım sanırım iğneden dolayı lekelenme oldu hala içimde saçma bir düşünce acaba üstüne görme mi yaşadım diyorum tabiki test aldım öyle bir şey YÖK :) hep umut içimizde rabbim hakkımızda hayırlı olan zamanda nasip etsin inşşşş
Yaptırmadım canım sadece idrar testi yaptırdım kan testine cesaret edemiyorum hem de hiç olacak gibi bir his belirti vs yoktuKan testi yaptirmismiydiniz acaba?
Oo ihtimal fazla sende canim inss biri tutar veya ikisi falan:))
Hadi inşallah canım aynı gibi zamanlarımız
Merhaba canım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Az kalmış zaten, umarım pozitiftirMerhaba herkese Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıkla bebisler nasib etsin inşaAllah. Benim ovitrelle 11.günüm bugun beklemek çok zor aynı duyguları paylasanlarla konusmak istedim :)
Yeni tedavi sürecin hayırlı olsun kuzum. Bence artık olumlu sonucu alıcaksın senkizlar ben geldim. yarin randevum var 3 te. cok merak ediorum. hangi tedavi ile baslayacagiz
ben o kdr heyecanlym. esimde inadina rahat.Yeni tedavi sürecin hayırlı olsun kuzum. Bence artık olumlu sonucu alıcaksın sen
Valla en azından buluşma ayarlanabilir aslında canım neden olmasın :)izmirde oturanlar bi gun yapalim :) toplanalim olmazmi :)
Herkesin yapısı farklı oluyo canım. O da içinden stres yapıyo olabilir. Gerçi aman o bari stresli olmasınben o kdr heyecanlym. esimde inadina rahat.
evet cnm bi toplantiyi hakedioruz :)Valla en azından buluşma ayarlanabilir aslında canım neden olmasın :)
bilmiom cnm ilk muayene 500 tl dedi. yrin vericm.hemenHerkesin yapısı farklı oluyo canım. O da içinden stres yapıyo olabilir. Gerçi aman o bari stresli olmasın
Merhaba canım benimde 11.günümde sende belirti varmı hiç bide test yaptınmı hiç :))İyi yapmışsın canım bi kaç gün sonra kana gidersin, paylaşırım tabiki benim 11. Gün mecburi kan tahlili olacak zaten. Kısmet bundan sonrası elimizden geleni yapıyoruz
İnşaAllah sizede banada tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib olur. Bende 20 ekimde olmuşum iğneyi. Evet buralarda takılmak aynı şeyleri yaşayan bekleyenlerle konusmak bana iyi geliyo bide kimle ne kpnustuğumu takip edebilsem burda Sen hiç test yaptınmı kuzum 13.günün heraldeMerhaba, bende 18 ekimde oldum ilk ignemi. Karinda agridan baska pek birsey olmadi bende. 2 3 gun var aramizda. Insallah istedigimiz sonuclari aliriz. Bugun regl olacakmisim gibi agrilarim vardi. Goguslerde buyumede var her regl oncesi oldugu gibi ama aksama dogru kesildi agrilarimda tum belirtilerimde. Sizde paylasin durumunuzu bizlerle,bugun uye oldum bende. Burdaki arkadaslar gercekten cok destekler,iciniz ferahlar. Sevgiler..
İnşaAllah hepimiz çok saol okuyunca bi içim sevindi inşaAllah pozitiftir yazdığını okurken bi mutlu oldum :))) Allahım keske bilebilsek simdiden ben çok zorlanıyorum bu günleri beklerken Rabbim yardım etsin bekleyen herkeseMerhaba canım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Az kalmış zaten, umarım pozitiftir
Yok henuz yapmadim. Bugun yada yarin regl olmam lazim. Gecikirse yapicam dayanicam. Cok husrana ugruyorum cunku. Birde dun gunduz olcakmisin gibi belirtiler oldu aksama gecti. Sabah yine karin agrisiyla uyandim. Insallah gelmezİnşaAllah sizede banada tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib olur. Bende 20 ekimde olmuşum iğneyi. Evet buralarda takılmak aynı şeyleri yaşayan bekleyenlerle konusmak bana iyi geliyo bide kimle ne kpnustuğumu takip edebilsem burda Sen hiç test yaptınmı kuzum 13.günün heralde
Bayagi gecikmis regl gunu vallahi ben umutlandim senin durumuna. Sonradan pozitif cikanlarida cok okudum ben.:) :)Yaptırmadım canım sadece idrar testi yaptırdım kan testine cesaret edemiyorum hem de hiç olacak gibi bir his belirti vs yoktu
Amiin Rabbim herkesin yardımcısı olsun, hepimizin yüzü gülsün artık inşallah canım.İnşaAllah hepimiz çok saol okuyunca bi içim sevindi inşaAllah pozitiftir yazdığını okurken bi mutlu oldum :))) Allahım keske bilebilsek simdiden ben çok zorlanıyorum bu günleri beklerken Rabbim yardım etsin bekleyen herkese
maşallah.. çok iyi.. Allah tamamına erdirsin inşallah..sizin 3 yumurta nasıl gelişti klomen ile mi?Kızlar doktordan geldim 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış dedi doktorum idrar yolu enfeksiy9nu olmuşum ilaç verdi adete son 1 hafta kaldı insallah biri bari tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?