Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorumki canim benim gittigim doktorlarin hepsi ayni şeyi söylüyor.bende acaba mi diyene kadar boğazimdan kesiyorum.zaten fazla kilo cokta iyi birşey degil...diyet spor ve örgüyle kafamı dagitiyorum.
Yalniz yazdiklarinizda resmen kendimi gordum. Yediklerine dikkat etme ve örgü kisminda. Sporla pek aram yok :)

Kan testi yaptirmismiydiniz acaba?

Merhaba herkese Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıkla bebisler nasib etsin inşaAllah. Benim ovitrelle 11.günüm bugun beklemek çok zor aynı duyguları paylasanlarla konusmak istedim :)
Merhaba canım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Az kalmış zaten, umarım pozitiftir

İnşaAllah sizede banada tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib olur. Bende 20 ekimde olmuşum iğneyi. Evet buralarda takılmak aynı şeyleri yaşayan bekleyenlerle konusmak bana iyi geliyo bide kimle ne kpnustuğumu takip edebilsem burda Sen hiç test yaptınmı kuzum 13.günün heralde

Merhaba canım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Az kalmış zaten, umarım pozitiftir
İnşaAllah hepimiz çok saol okuyunca bi içim sevindi inşaAllah pozitiftir yazdığını okurken bi mutlu oldum :))) Allahım keske bilebilsek simdiden ben çok zorlanıyorum bu günleri beklerken Rabbim yardım etsin bekleyen herkese

Yok henuz yapmadim. Bugun yada yarin regl olmam lazim. Gecikirse yapicam dayanicam. Cok husrana ugruyorum cunku. Birde dun gunduz olcakmisin gibi belirtiler oldu aksama gecti. Sabah yine karin agrisiyla uyandim. Insallah gelmez sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

Amiin Rabbim herkesin yardımcısı olsun, hepimizin yüzü gülsün artık inşallah canım.
Birazcık mutlu edebildiysem ne mutlu bana :) inşallah gelmiştir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…