- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.541
Yok yok anestesiyle çekilecek dedi.ben çekildim canım anestezisiz mi çekileceksin ona göre paylaşayım tecrübemi :)
tabikide paylaşırım. çatlama iğnesi işe yaramadı. tüplere bakıp aşılama yapacak sanırım bu ayBir aile dostumuz cektirmisti. Hic korkulacak birsey yok. Biraz can aciyoe ama dayanilmayacak birsey degil demisti bana. Ama cok cani aciyip anestezi onerenler var. Bende bu ay olmazsa cektircem. Insallah seninde kolaycacık olur. Tecrubelerini paylasirsan bizle mutlu olurum :)
Merhaba ne güzel az kalmış :) benim bugün 10. Gün, yarın 11 olcak kısmetse. Bende ağrı falan vardı ama bişey kalmadı, ara sıra belim ağrıyor, karnım şiş gibi, göğüslerim büyüdü ama o hasta olacağım zamanda oluyor, ağrısızı sızısı yok. Rengine de baktım hani koyulaşıyor falan diyorlar ama ben fark edemedim, ateş basıo durup durup, gece sıcaktan yorgan falan attım üstümden. Böylr bende :) uzun oldu biraz. Sen de durumlar nasıl canım? Test yapmadım henüz sen yaptın mı ?Merhaba canım benimde 11.günümde sende belirti varmı hiç bide test yaptınmı hiç :))
Bende bugun regl oldum maalesef. 8 kasima aldim doktora randevu. Korkuyorum film olayindan bende ama artik ne olacaksa olsun. Sıkıldımtabikide paylaşırım. çatlama iğnesi işe yaramadı. tüplere bakıp aşılama yapacak sanırım bu ay
Ahh inss canim agzindan bal damliyo:)
Canım şimdi hastahanedeyim aşılama için bekliyorm ve cok korkuyorum burdan yazilanlari okuyorum eşim dışında kimse bilmiyor cevremde konuşamayınca kimseyle tırstım biraz sanırım. Allah razı olsun senden yaaKuzum nasilsin nasıl gidiyor I Ilkmelegim
Olurmu bebeğim rabbim yanında olsun melekler yardımcın olsun insallah sürekli oku kendine dua et ayetel kursi her derde deva rabbim nasip edecektir insallahbkorkma acısız bir işlenmiş duyudgm kadarı ile güzel haberler ver haydi 15 16 gün sonraCanım şimdi hastahanedeyim aşılama için bekliyorm ve cok korkuyorum burdan yazilanlari okuyorum eşim dışında kimse bilmiyor cevremde konuşamayınca kimseyle tırstım biraz sanırım. Allah razı olsun senden yaa
Selam canim hayirli guzel sonuclar alirsin ins. Hic korkma asilamada bisi yok 2 sk da bitiyo:) muayene aleti takiliyo rahim yikaniyo ve spermler gonderiliyo sora orda bi 20 dk tutuyo seni kaldrmiyo sora gidiyon bugun evde yat dnlenCanım şimdi hastahanedeyim aşılama için bekliyorm ve cok korkuyorum burdan yazilanlari okuyorum eşim dışında kimse bilmiyor cevremde konuşamayınca kimseyle tırstım biraz sanırım. Allah razı olsun senden yaa
Ayyy onlar hep rahat yaaaaben o kdr heyecanlym. esimde inadina rahat.
Bnde bklerken ayetel kursi okumustum tirsmstim bilmedgmden:))Olurmu bebeğim rabbim yanında olsun melekler yardımcın olsun insallah sürekli oku kendine dua et ayetel kursi her derde deva rabbim nasip edecektir insallahbkorkma acısız bir işlenmiş duyudgm kadarı ile güzel haberler ver haydi 15 16 gün sonra
Yavrum sen ne nasilsin transfer gerceklestmiSelam canim hayirli guzel sonuclar alirsin ins. Hic korkma asilamada bisi yok 2 sk da bitiyo:) muayene aleti takiliyo rahim yikaniyo ve spermler gonderiliyo sora orda bi 20 dk tutuyo seni kaldrmiyo sora gidiyon bugun evde yat dnlen
Muayene ucreti icn biraz fazla deglmi sanki canm istanbulda bile bole degl:) yumrta takibine ayri para mi istedi acababilmiom cnm ilk muayene 500 tl dedi. yrin vericm.hemen
Kıyamam bebeğim ya alalh büyük yar ve yardmcmz olsn insallahBnde bklerken ayetel kursi okumustum tirsmstim bilmedgmden:))
O doktor yabancı ve alanında çok uzmanmış valla kuzum izmiribde istanbuldan farkı klamdiMuayene ucreti icn biraz fazla deglmi sanki canm istanbulda bile bole degl:) yumrta takibine ayri para mi istedi acaba
Hadi gecms olsinKirmizilar geldi az once
Yabanci ulkede degl ama aa sastim burda ne uzmanlar ne buyk hastsneler var abartms yani ins guzel sonuclar alsinda degsnO doktor yabancı ve alanında çok uzmanmış valla kuzum izmiribde istanbuldan farkı klamdi
Amin bitanem ah inss. Pzt olmstum transferi o gunu saymiyolar daha 3. Gunr geldm bugun zor geciyo zaman:) gece yatnca dua ediyorm benimlr kalin die ah hepimiz tatsk keskeKıyamam bebeğim ya alalh büyük yar ve yardmcmz olsn insallahbu şekilde bekliyorum sizi hadi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?