Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar, DHEA S04 hormonu hakkında bilginiz var mı? benim en son 560'lardaydı ve diane 35'i de kullanmıyorum 15 aydır hamile kalayım diye. sivilce ve tüylenme hayli arttı.saçlarım da çok dökülmeye başladı. bir de bu hormon böyle yüksekken hamile bile kalsam Allah korusun gebelik sürecince ya da bebeğimde sorun yaratır mı acaba?

tabikide paylaşırım. çatlama iğnesi işe yaramadı. tüplere bakıp aşılama yapacak sanırım bu ay

Merhaba canım benimde 11.günümde sende belirti varmı hiç bide test yaptınmı hiç :))
Merhaba ne güzel az kalmış :) benim bugün 10. Gün, yarın 11 olcak kısmetse. Bende ağrı falan vardı ama bişey kalmadı, ara sıra belim ağrıyor, karnım şiş gibi, göğüslerim büyüdü ama o hasta olacağım zamanda oluyor, ağrısızı sızısı yok. Rengine de baktım hani koyulaşıyor falan diyorlar ama ben fark edemedim, ateş basıo durup durup, gece sıcaktan yorgan falan attım üstümden. Böylr bende :) uzun oldu biraz. Sen de durumlar nasıl canım? Test yapmadım henüz sen yaptın mı ?

Kızlar günaydın bebeklerin nasilsinz bugün güzel anne adaylarim insallah anne olanlar yeniden tadar anneliği olmayanlarda inşalalh tatsinlar anneliği hergun dua ediyorum hem kendim için hemde sizin için buarada 2 buçuk kilo vermişim çok mutluyum zatne hamile kaldgmda ilk 3 ay nerden bakssniz 10 kilo veririm ben çünkü sürekli bulantı-kusma istahsizlik olunca kalana kadarda vereyim diyorm ve veriyorum çok şükür

Olurmu bebeğim rabbim yanında olsun melekler yardımcın olsun insallah sürekli oku kendine dua et ayetel kursi her derde deva rabbim nasip edecektir insallahbkorkma acısız bir işlenmiş duyudgm kadarı ile güzel haberler ver haydi 15 16 gün sonra

Selam canim hayirli guzel sonuclar alirsin ins. Hic korkma asilamada bisi yok 2 sk da bitiyo:) muayene aleti takiliyo rahim yikaniyo ve spermler gonderiliyo sora orda bi 20 dk tutuyo seni kaldrmiyo sora gidiyon bugun evde yat dnlen

Bnde bklerken ayetel kursi okumustum tirsmstim bilmedgmden:))

Selam canim hayirli guzel sonuclar alirsin ins. Hic korkma asilamada bisi yok 2 sk da bitiyo:) muayene aleti takiliyo rahim yikaniyo ve spermler gonderiliyo sora orda bi 20 dk tutuyo seni kaldrmiyo sora gidiyon bugun evde yat dnlen
Yavrum sen ne nasilsin transfer gerceklestmi

Kirmizilar geldi az once
Hadi gecms olsin bu ay sa kismet olmamis insan cok uzuluyo ama pes etme kuzum her ay daha farkli bisiler sorgula doktora nebilym blki bu ay bu hap yaramamstr bska verir atiyorm igne verir. Salliyorm suan 5 ay boynca klomeni deneyp sonuc alamamak da sacma bisilr yanls demk ki. Bilgili gorunmek herzaman iyidir siradn hasta gibi davrnmazlar

O doktor yabancı ve alanında çok uzmanmış valla kuzum izmiribde istanbuldan farkı klamdi
Yabanci ulkede degl ama aa sastim burda ne uzmanlar ne buyk hastsneler var abartms yani ins guzel sonuclar alsinda degsn iste mecbursn careszsn ya bunuda kullaniyolar herseyi pahali bu isin ilavi tedavisi ucuz bisiyini duymadm keseyi acip saciyoz habire:))

Kıyamam bebeğim ya alalh büyük yar ve yardmcmz olsn insallah bu şekilde bekliyorum sizi hadi kızlar
Amin bitanem ah inss. Pzt olmstum transferi o gunu saymiyolar daha 3. Gunr geldm bugun zor geciyo zaman:) gece yatnca dua ediyorm benimlr kalin die ah hepimiz tatsk keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…