Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen valla öyle sömürmekten başka birşey değil ee bir laf var tok acin halinden ne anlar o misal buda bende mesela eylülde başladım ilaçlar muayene iğne derken 380 lira eylülde ekimde 200 lirada iğne muayene derken öyle gitti inslalag tutarda gerek kalmaz eğer olmassa bende doktor degstrcem gideceğim doktor baya ozel kliniği var 200 tl alıyor sadece muayene tahlil vs haric

Amin bitanem ah inss. Pzt olmstum transferi o gunu saymiyolar daha 3. Gunr geldm bugun zor geciyo zaman:) gece yatnca dua ediyorm benimlr kalin die ah hepimiz tatsk keske
Kalicaklat bak gör insallah az önce aradım arkadaşımı 6 haftalk hamile istemsiz gözlerim doldu keşke bende olsaydim diye dua ettim onun adına çok sevnmd kendi adına dua ettim onunda 3. Çocuğu olcak

Aynrn oyle tatlim malesef. 200 normal burasida ole 200 300 arasi degisiyo. Benm gttgm 200 allahtn ozel sigortam var 40 falan oduyorm sukur yani:) tabi guzelim bu sadece muayene digerleri hep arti olur. Ins guzel sonuclar alirsin biranonce ya

Okuyorum inanki bildiğim tüm duaları hemde inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

yok cnm ayri para istemedi.
Anam bu istememis hali yani. Canim tez zamanda guzel haber al bare allah yardmcn olsun. Bazn etiketlere taklmamk lazim istnbulda cok iyi yerlere gideni duydm orta kalite yumrtalar tutmayn tedavilr onca para. Bu is kise ozel tedavi gerktiriyo. Doktor onemli sadece doktor seni tatm etti supetse devam zatn insanin gozu ozaman parayi gormuyo:) ins guzel haberler alirsn bu ay

Yaaaaa hemen umutsuzluğa düşme ama, o testlerde pat diye sonuç vermiyorlar ki. Adet tarhinden bi hafta sonra net belli olur deniyor normal idrar testi için, hastalık tarihin ne canım senin

bilmiyorum canim ya benim adet tarihim belli degil bazen 15 günde bir bazen 150 günde bir oluyo yani cok karisik.

ama simdi en son ben dogum kontrol hapi kullaniyordum 4 ekimden itibaren almadim. hic bilmiyorum ama belki kasimin 10 u gibi olur belki. en cok 30-40 günde bir oluyor galiba benim adetim.

dr dan randevu alip gidecegim en yakin zamanda. aralik icin nasil ilerleyecegimizi konusmaya

ben hissetmiyorum hicbirsey. öyle batma filan olmadi yerlesme olsa hissederdi insan bence ya bende birsey olmadi öyle.

birde igneden sonra bir tuhaflik hissi olusuyor ya o da gitti. hamile olmus olsam o his devam ederdi hormondan dolayi. bence olmadi bu ay

insallah sana nasip olmustur canim ya. bende adet olursam kesinlesir en gec yada dr a gidince.

Kimileri hic belirti yasamiyo buna taklma canim. Yakn arkadasm geldi dun 2. Ye hamile diyoki ayni kisiym ama hamilelikler arasnda bile fark oluyo diyo ilknde yerlsme kanamasi yasamis bunda yasamamis belrti yokms okadr ihtimal vermedi ki 15 gun geckmede kan tsti yaptrdi kazala olmstu. Umutsuz olmayalm hemen canim benim. Olursan da hemen 2. Gunde gidersin dktora yeni birbaslangic yeni bi surece umutla baslarsn

Pazar günü 15.günüm o gün olmazsam gidip kan vericem inşaAllah. Bende dayanmaya çalışıyorum bu sefer dayanmalıyım yani ama inşaAllah sonucu hayırlısıyla pozitif olurda Rabbim yüzümüzü güldürür bu defa inşaAllah. Bu arada öyle arada bir karnım ağrıyo gibi olup geçiyo benimde. Arada üşütmüşüm gibide ağrıyo. Baskada bise yok. Sen bugun olmazsan yarın yap bence çok heycanlandım valla senin adınada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…