- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.561
Aynen valla öyle sömürmekten başka birşey değil ee bir laf var tok acin halinden ne anlar o misal buda bende mesela eylülde başladım ilaçlar muayene iğne derken 380 lira eylülde ekimde 200 lirada iğne muayene derken öyle gitti inslalag tutarda gerek kalmaz eğer olmassa bende doktor degstrcem gideceğim doktor baya ozel kliniği var 200 tl alıyor sadece muayene tahlil vs haricYabanci ulkede degl ama aa sastim burda ne uzmanlar ne buyk hastsneler var abartms yani ins guzel sonuclar alsinda degsniste mecbursn careszsn ya bunuda kullaniyolar herseyi pahali bu isin ilavi tedavisi ucuz bisiyini duymadm keseyi acip saciyoz habire:))
Kalicaklat bak gör insallah az önce aradım arkadaşımı 6 haftalk hamile istemsiz gözlerim doldu keşke bende olsaydim diye dua ettim onun adına çok sevnmd kendi adına dua ettim onunda 3. Çocuğu olcakAmin bitanem ah inss. Pzt olmstum transferi o gunu saymiyolar daha 3. Gunr geldm bugun zor geciyo zaman:) gece yatnca dua ediyorm benimlr kalin die ah hepimiz tatsk keske
Aynrn oyle tatlim malesef. 200 normal burasida ole 200 300 arasi degisiyo. Benm gttgm 200 allahtn ozel sigortam var 40 falan oduyorm sukur yani:) tabi guzelim bu sadece muayene digerleri hep arti olur. Ins guzel sonuclar alirsin biranonce yaAynen valla öyle sömürmekten başka birşey değil ee bir laf var tok acin halinden ne anlar o misal buda bende mesela eylülde başladım ilaçlar muayene iğne derken 380 lira eylülde ekimde 200 lirada iğne muayene derken öyle gitti inslalag tutarda gerek kalmaz eğer olmassa bende doktor degstrcem gideceğim doktor baya ozel kliniği var 200 tl alıyor sadece muayene tahlil vs haric
Okuyorum inanki bildiğim tüm duaları hemde inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünOlurmu bebeğim rabbim yanında olsun melekler yardımcın olsun insallah sürekli oku kendine dua et ayetel kursi her derde deva rabbim nasip edecektir insallahbkorkma acısız bir işlenmiş duyudgm kadarı ile güzel haberler ver haydi 15 16 gün sonra
Çok sağol canım inşallah dua edinSelam canim hayirli guzel sonuclar alirsin ins. Hic korkma asilamada bisi yok 2 sk da bitiyo:) muayene aleti takiliyo rahim yikaniyo ve spermler gonderiliyo sora orda bi 20 dk tutuyo seni kaldrmiyo sora gidiyon bugun evde yat dnlen
yok cnm ayri para istemedi.Muayene ucreti icn biraz fazla deglmi sanki canm istanbulda bile bole degl:) yumrta takibine ayri para mi istedi acaba
Ins kuzum oh masallah sanada nasip olsunKalicaklat bak gör insallah az önce aradım arkadaşımı 6 haftalk hamile istemsiz gözlerim doldu keşke bende olsaydim diye dua ettim onun adına çok sevnmd kendi adına dua ettim onunda 3. Çocuğu olcak
aynen cnm. biz hep kasiyoruz kendimiziAyyy onlar hep rahat yaaaa
Anam bu istememis hali yani. Canim tez zamanda guzel haber al bare allah yardmcn olsun. Bazn etiketlere taklmamk lazim istnbulda cok iyi yerlere gideni duydm orta kalite yumrtalar tutmayn tedavilr onca para. Bu is kise ozel tedavi gerktiriyo. Doktor onemli sadece doktor seni tatm etti supetse devam zatn insanin gozu ozaman parayi gormuyo:) ins guzel haberler alirsn bu ayyok cnm ayri para istemedi.
Ediyoruz hepinize tatlim ins mutlu haberler alirsin saglikli beslenmeye calisÇok sağol canım inşallah dua edin
Inşallah canım isteyen herkese icindede banaIns kuzum oh masallah sanada nasip olsun
Amin bebegim inslaalhOkuyorum inanki bildiğim tüm duaları hemde inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ya çok heycanlı, inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın canımCanım şimdi hastahanedeyim aşılama için bekliyorm ve cok korkuyorum burdan yazilanlari okuyorum eşim dışında kimse bilmiyor cevremde konuşamayınca kimseyle tırstım biraz sanırım. Allah razı olsun senden yaa
Yaaaaa hemen umutsuzluğa düşme ama, o testlerde pat diye sonuç vermiyorlar ki. Adet tarhinden bi hafta sonra net belli olur deniyor normal idrar testi için, hastalık tarihin ne canım seninnormal gebelik testi yaptim sabah, tek cizgi cikti((
Tabiki canım paylaşırım inşallahYa çok heycanlı, inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın canım
Yaaaaa hemen umutsuzluğa düşme ama, o testlerde pat diye sonuç vermiyorlar ki. Adet tarhinden bi hafta sonra net belli olur deniyor normal idrar testi için, hastalık tarihin ne canım senin
Kacnci gundesin canim. Hemen kapilma huzne once kana karisiyo idrarda hemen cikmiyo dur bakalim ins guzel seler olmsturnormal gebelik testi yaptim sabah, tek cizgi cikti((
Kimileri hic belirti yasamiyo buna taklma canim. Yakn arkadasm geldi dun 2. Ye hamile diyoki ayni kisiym ama hamilelikler arasnda bile fark oluyo diyo ilknde yerlsme kanamasi yasamis bunda yasamamis belrti yokms okadr ihtimal vermedi ki 15 gun geckmede kan tsti yaptrdi kazala olmstu. Umutsuz olmayalm hemen canim benim. Olursan da hemen 2. Gunde gidersin dktora yeni birbaslangic yeni bi surece umutla baslarsnbilmiyorum canim yabenim adet tarihim belli degil bazen 15 günde bir bazen 150 günde bir oluyo yani cok karisik.
ama simdi en son ben dogum kontrol hapi kullaniyordum 4 ekimden itibaren almadim. hic bilmiyorum ama belki kasimin 10 u gibi olur belki. en cok 30-40 günde bir oluyor galiba benim adetim.
dr dan randevu alip gidecegim en yakin zamanda. aralik icin nasil ilerleyecegimizi konusmaya
ben hissetmiyorum hicbirsey. öyle batma filan olmadi yerlesme olsa hissederdi insan bence ya bende birsey olmadi öyle.
birde igneden sonra bir tuhaflik hissi olusuyor ya o da gitti. hamile olmus olsam o his devam ederdi hormondan dolayi. bence olmadi bu ay
insallah sana nasip olmustur canim ya. bende adet olursam kesinlesir en gec yada dr a gidince.
Pazar günü 15.günüm o gün olmazsam gidip kan vericem inşaAllah. Bende dayanmaya çalışıyorum bu sefer dayanmalıyım yani ama inşaAllah sonucu hayırlısıyla pozitif olurda Rabbim yüzümüzü güldürür bu defa inşaAllah. Bu arada öyle arada bir karnım ağrıyo gibi olup geçiyo benimde. Arada üşütmüşüm gibide ağrıyo. Baskada bise yok. Sen bugun olmazsan yarın yap bence çok heycanlandım valla senin adınada :)))Yok henuz yapmadim. Bugun yada yarin regl olmam lazim. Gecikirse yapicam dayanicam. Cok husrana ugruyorum cunku. Birde dun gunduz olcakmisin gibi belirtiler oldu aksama gecti. Sabah yine karin agrisiyla uyandim. Insallah gelmezsen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?