- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.581
catlatma ignesi 19 ekim öglen oldum igne günüyle beraber bugün 14. gün igne gününü saymazsan 13. günKacnci gundesin canim. Hemen kapilma huzne once kana karisiyo idrarda hemen cikmiyo dur bakalim ins guzel seler olmstur
tesekkür ederim canim haklisin. dr a gidecegim bir an önce .Kimileri hic belirti yasamiyo buna taklma canim. Yakn arkadasm geldi dun 2. Ye hamile diyoki ayni kisiym ama hamilelikler arasnda bile fark oluyo diyo ilknde yerlsme kanamasi yasamis bunda yasamamis belrti yokms okadr ihtimal vermedi ki 15 gun geckmede kan tsti yaptrdi kazala olmstu. Umutsuz olmayalm hemen canim benim. Olursan da hemen 2. Gunde gidersin dktora yeni birbaslangic yeni bi surece umutla baslarsn
Canım kendini üzüp harap etme her ay yeni başlangıç, hem daha sonuç da belli değil ki. O ağrılar sızılar bende de kalmadı baktım o kadar yazı okudum herkeste de aynı etki olmuyor ki, kimi günler geçiyor fark etmiyor. Malesef ilaç bizi kandırıyor, biz de hazırız zaten. Sen en güzeli kan tahlili ver canım, hergün acaba diye düşünme. Doktorunla görüşür yeni aya motiveli başlarsın, kasım bu aşk ayı belli mi olurbilmiyorum canim yabenim adet tarihim belli degil bazen 15 günde bir bazen 150 günde bir oluyo yani cok karisik.
ama simdi en son ben dogum kontrol hapi kullaniyordum 4 ekimden itibaren almadim. hic bilmiyorum ama belki kasimin 10 u gibi olur belki. en cok 30-40 günde bir oluyor galiba benim adetim.
dr dan randevu alip gidecegim en yakin zamanda. aralik icin nasil ilerleyecegimizi konusmaya
ben hissetmiyorum hicbirsey. öyle batma filan olmadi yerlesme olsa hissederdi insan bence ya bende birsey olmadi öyle.
birde igneden sonra bir tuhaflik hissi olusuyor ya o da gitti. hamile olmus olsam o his devam ederdi hormondan dolayi. bence olmadi bu ay
insallah sana nasip olmustur canim ya. bende adet olursam kesinlesir en gec yada dr a gidince.
Insalalh kuzum ya insallah oraya gitmeye gerek olmadan bu ay hamile kalirimAynrn oyle tatlim malesef. 200 normal burasida ole 200 300 arasi degisiyo. Benm gttgm 200 allahtn ozel sigortam var 40 falan oduyorm sukur yani:) tabi guzelim bu sadece muayene digerleri hep arti olur. Ins guzel sonuclar alirsin biranonce ya
Canım kendini üzüp harap etme her ay yeni başlangıç, hem daha sonuç da belli değil ki. O ağrılar sızılar bende de kalmadı baktım o kadar yazı okudum herkeste de aynı etki olmuyor ki, kimi günler geçiyor fark etmiyor. Malesef ilaç bizi kandırıyor, biz de hazırız zaten. Sen en güzeli kan tahlili ver canım, hergün acaba diye düşünme. Doktorunla görüşür yeni aya motiveli başlarsın, kasım bu aşk ayı belli mi olur
Ins guzel haberler alir ve bize mujdeyi verirsin canim:) ignedn sora genelde adet 17 18. gunlerde geliyo bi ay 19. Gun olmstu benim. Oda aklinda bulnsn canimPazar günü 15.günüm o gün olmazsam gidip kan vericem inşaAllah. Bende dayanmaya çalışıyorum bu sefer dayanmalıyım yani ama inşaAllah sonucu hayırlısıyla pozitif olurda Rabbim yüzümüzü güldürür bu defa inşaAllah. Bu arada öyle arada bir karnım ağrıyo gibi olup geçiyo benimde. Arada üşütmüşüm gibide ağrıyo. Baskada bise yok. Sen bugun olmazsan yarın yap bence çok heycanlandım valla senin adınada :)))
Anladm canim daha erken aslinda 13. Takip et bakalim ins adetin gecikircatlatma ignesi 19 ekim öglen oldum igne günüyle beraber bugün 14. gün igne gününü saymazsan 13. gün
Güzel düşün zor biliyorum ama başka çatemiz yok, en azından stresiz bir ay geçirir kendini aralığa hazırlarsın :) hem kaldı ki bu ay belli değilevet canim dr a gideyimde nasil ilerleyecegimizi söyler.
esim is icin yurtdisina gitti aralik sonu gelcek canim cok kisa 1 hafta vaktimiz olacak sonra tekrar gideceköyle olunca daha zor oluyor herzaman birlikte olamiyoruz malesef
Hadi inşaAllah canımMerhaba ne güzel az kalmış :) benim bugün 10. Gün, yarın 11 olcak kısmetse. Bende ağrı falan vardı ama bişey kalmadı, ara sıra belim ağrıyor, karnım şiş gibi, göğüslerim büyüdü ama o hasta olacağım zamanda oluyor, ağrısızı sızısı yok. Rengine de baktım hani koyulaşıyor falan diyorlar ama ben fark edemedim, ateş basıo durup durup, gece sıcaktan yorgan falan attım üstümden. Böylr bende :) uzun oldu biraz. Sen de durumlar nasıl canım? Test yapmadım henüz sen yaptın mı ?
olsun ben okurken mutlu oluyorum canım. Yok yapmadım bende bugun 12.günüm 15.günüme dayanmaya çalışıyorum işte bu arada tam sana yazarken karnıma dehşet bi ağrı saplandı noluyo dedim çok özür dilerim bir anda ishal olmusum ve suanda ilginç bi şekilde karnım içten içe yanıyo ama sanırım ishalden oda ne alaka niye olduysam onuda bilmiyorum. Pazar günü dahil olmazsam gerçekten ümitlencem ama korkuyorum mutsuz sondanMerhaba ne güzel az kalmış :) benim bugün 10. Gün, yarın 11 olcak kısmetse. Bende ağrı falan vardı ama bişey kalmadı, ara sıra belim ağrıyor, karnım şiş gibi, göğüslerim büyüdü ama o hasta olacağım zamanda oluyor, ağrısızı sızısı yok. Rengine de baktım hani koyulaşıyor falan diyorlar ama ben fark edemedim, ateş basıo durup durup, gece sıcaktan yorgan falan attım üstümden. Böylr bende :) uzun oldu biraz. Sen de durumlar nasıl canım? Test yapmadım henüz sen yaptın mı ?
doktorncok iyi cnm. birebir kendi kontrol edio teyzemde oraya gitti. memnun arkadslar vr memnjn bakalm hayirlisi. cok az hasta bakio. ama pahali isteAnam bu istememis hali yani. Canim tez zamanda guzel haber al bare allah yardmcn olsun. Bazn etiketlere taklmamk lazim istnbulda cok iyi yerlere gideni duydm orta kalite yumrtalar tutmayn tedavilr onca para. Bu is kise ozel tedavi gerktiriyo. Doktor onemli sadece doktor seni tatm etti supetse devam zatn insanin gozu ozaman parayi gormuyo:) ins guzel haberler alirsn bu ay
Yaaaa gerçektenmiIns guzel haberler alir ve bize mujdeyi verirsin canim:) ignedn sora genelde adet 17 18. gunlerde geliyo bi ay 19. Gun olmstu benim. Oda aklinda bulnsn canim
Erkene gelmedi guzelms canim. Yani o gunlerde de yapabilirsn test anlamnda dedim. 15. Gun veriyodm 2 gun sora regl geliyodu:) yani normal adetbklenen tarihte geliyo hep. Benim igne hep adetn 10. 11. 12. Gunu gibi erken oldu ama adet zamani one gelmedi igne gununden ziyade donguyr bakmak daha dogru sanirim.Yaaaa gerçektenmi(( buna üzüldüm işte. Bana o etkiyi yaparmı bilmiyorum ama benim bide şöyle olur hep. Korunmayı bıraktığımdan beri daha nerdeyse hiç beklediğim günde olmadım hep öncesinde oldum yani hatta doktor bile dedi çok isteyenler geç olur genelde dedi bende de tam tersi 28.günü adeti beklliyosam 26.günde pat diye olurum. Ama tabi bu iğne dediğin gibi böyle etkilerse yine tam umutlanamicaz yani hayırlısı be ne diyim :/
Bide igne etkisi devam edebiliyo canim. Asilama oldgm ay erken kan verdm 2 kusurlerde cikti dediler yukselebilir tekrarla testi 0 a indi sora. Bi arkadasimizin hatta baya yuksek cikti sora azaldi oyuzden cok erken yapmamak da lazim. Kafamiz bulaniyo iyice canim benim:sYaaaa gerçektenmi(( buna üzüldüm işte. Bana o etkiyi yaparmı bilmiyorum ama benim bide şöyle olur hep. Korunmayı bıraktığımdan beri daha nerdeyse hiç beklediğim günde olmadım hep öncesinde oldum yani hatta doktor bile dedi çok isteyenler geç olur genelde dedi bende de tam tersi 28.günü adeti beklliyosam 26.günde pat diye olurum. Ama tabi bu iğne dediğin gibi böyle etkilerse yine tam umutlanamicaz yani hayırlısı be ne diyim :/
Evet bak benim suan zaten iğne gününden sayarsak beklediğim adet gününe denk geliyo ztn 15.gün bende o gün olmazsam işte kan verip netlestircem Allahn izniyle. Yani normal döngüme göre pazar günü olmam gerek ama hayırlısıyla inşaAllah olmam ve o şuan içimdedir inşaAllah sağlıklaErkene gelmedi guzelms canim. Yani o gunlerde de yapabilirsn test anlamnda dedim. 15. Gun veriyodm 2 gun sora regl geliyodu:) yani normal adetbklenen tarihte geliyo hep. Benim igne hep adetn 10. 11. 12. Gunu gibi erken oldu ama adet zamani one gelmedi igne gununden ziyade donguyr bakmak daha dogru sanirim.
Evet malesef. İşte bu testlerle de var diye umutlanıp sonra olmadığını öğrenmekte sanki vardıda kaybetmişsin etkisi yapıyo o denli üzülüyo insan yani onun olma ihtimali bile bu kadar mutlu ediyoken bizi :)Bide igne etkisi devam edebiliyo canim. Asilama oldgm ay erken kan verdm 2 kusurlerde cikti dediler yukselebilir tekrarla testi 0 a indi sora. Bi arkadasimizin hatta baya yuksek cikti sora azaldi oyuzden cok erken yapmamak da lazim. Kafamiz bulaniyo iyice canim benim:s
Tamamdir ozaman donguyr bak senEvet bak benim suan zaten iğne gününden sayarsak beklediğim adet gününe denk geliyo ztn 15.gün bende o gün olmazsam işte kan verip netlestircem Allahn izniyle. Yani normal döngüme göre pazar günü olmam gerek ama hayırlısıyla inşaAllah olmam ve o şuan içimdedir inşaAllah sağlıkla
Sorma canim o da cok kotu hasretle bekleynce insan demek ki oluyomus cumlesine hasret. Allah bunlari yasatmasnEvet malesef. İşte bu testlerle de var diye umutlanıp sonra olmadığını öğrenmekte sanki vardıda kaybetmişsin etkisi yapıyo o denli üzülüyo insan yani onun olma ihtimali bile bu kadar mutlu ediyoken bizi :)
Amin Bu arada senin yaş kaç ne zamandır uğraşıyosun :/Sorma canim o da cok kotu hasretle bekleynce insan demek ki oluyomus cumlesine hasret. Allah bunlari yasatmasn
Evliligim 2 yil olacak 3 aya. 28 oldm biturlu olmadi tabi sorunlar var ikimzdede. Esim daha cok etkiledi hareket sifirdi ins tupbebekle sonuc alirz bklemk istemedmgimden buna gectik yipraniyor insan zamanla. Senin nasi durumn canimAmin Bu arada senin yaş kaç ne zamandır uğraşıyosun :/
tamam canim haber ederim dahaAnladm canim daha erken aslinda 13. Takip et bakalim ins adetin gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?