Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkür ederim canim haklisin. dr a gidecegim bir an önce .

Canım kendini üzüp harap etme her ay yeni başlangıç, hem daha sonuç da belli değil ki. O ağrılar sızılar bende de kalmadı baktım o kadar yazı okudum herkeste de aynı etki olmuyor ki, kimi günler geçiyor fark etmiyor. Malesef ilaç bizi kandırıyor, biz de hazırız zaten. Sen en güzeli kan tahlili ver canım, hergün acaba diye düşünme. Doktorunla görüşür yeni aya motiveli başlarsın, kasım bu aşk ayı belli mi olur

Aynrn oyle tatlim malesef. 200 normal burasida ole 200 300 arasi degisiyo. Benm gttgm 200 allahtn ozel sigortam var 40 falan oduyorm sukur yani:) tabi guzelim bu sadece muayene digerleri hep arti olur. Ins guzel sonuclar alirsin biranonce ya
Insalalh kuzum ya insallah oraya gitmeye gerek olmadan bu ay hamile kalirim

evet canim dr a gideyimde nasil ilerleyecegimizi söyler.
esim is icin yurtdisina gitti aralik sonu gelcek canim cok kisa 1 hafta vaktimiz olacak sonra tekrar gidecek öyle olunca daha zor oluyor herzaman birlikte olamiyoruz malesef

Ins guzel haberler alir ve bize mujdeyi verirsin canim:) ignedn sora genelde adet 17 18. gunlerde geliyo bi ay 19. Gun olmstu benim. Oda aklinda bulnsn canim

evet canim dr a gideyimde nasil ilerleyecegimizi söyler.
esim is icin yurtdisina gitti aralik sonu gelcek canim cok kisa 1 hafta vaktimiz olacak sonra tekrar gidecek öyle olunca daha zor oluyor herzaman birlikte olamiyoruz malesef
Güzel düşün zor biliyorum ama başka çatemiz yok, en azından stresiz bir ay geçirir kendini aralığa hazırlarsın :) hem kaldı ki bu ay belli değil

Hadi inşaAllah canım
olsun ben okurken mutlu oluyorum canım. Yok yapmadım bende bugun 12.günüm 15.günüme dayanmaya çalışıyorum işte bu arada tam sana yazarken karnıma dehşet bi ağrı saplandı noluyo dedim çok özür dilerim bir anda ishal olmusum ve suanda ilginç bi şekilde karnım içten içe yanıyo ama sanırım ishalden oda ne alaka niye olduysam onuda bilmiyorum. Pazar günü dahil olmazsam gerçekten ümitlencem ama korkuyorum mutsuz sondan

doktorncok iyi cnm. birebir kendi kontrol edio teyzemde oraya gitti. memnun arkadslar vr memnjn bakalm hayirlisi. cok az hasta bakio. ama pahali iste

Ins guzel haberler alir ve bize mujdeyi verirsin canim:) ignedn sora genelde adet 17 18. gunlerde geliyo bi ay 19. Gun olmstu benim. Oda aklinda bulnsn canim
Yaaaa gerçektenmi (( buna üzüldüm işte. Bana o etkiyi yaparmı bilmiyorum ama benim bide şöyle olur hep. Korunmayı bıraktığımdan beri daha nerdeyse hiç beklediğim günde olmadım hep öncesinde oldum yani hatta doktor bile dedi çok isteyenler geç olur genelde dedi bende de tam tersi 28.günü adeti beklliyosam 26.günde pat diye olurum. Ama tabi bu iğne dediğin gibi böyle etkilerse yine tam umutlanamicaz yani hayırlısı be ne diyim :/

Erkene gelmedi guzelms canim. Yani o gunlerde de yapabilirsn test anlamnda dedim. 15. Gun veriyodm 2 gun sora regl geliyodu:) yani normal adetbklenen tarihte geliyo hep. Benim igne hep adetn 10. 11. 12. Gunu gibi erken oldu ama adet zamani one gelmedi igne gununden ziyade donguyr bakmak daha dogru sanirim.

Bide igne etkisi devam edebiliyo canim. Asilama oldgm ay erken kan verdm 2 kusurlerde cikti dediler yukselebilir tekrarla testi 0 a indi sora. Bi arkadasimizin hatta baya yuksek cikti sora azaldi oyuzden cok erken yapmamak da lazim. Kafamiz bulaniyo iyice canim benim:s

Evet bak benim suan zaten iğne gününden sayarsak beklediğim adet gününe denk geliyo ztn 15.gün bende o gün olmazsam işte kan verip netlestircem Allahn izniyle. Yani normal döngüme göre pazar günü olmam gerek ama hayırlısıyla inşaAllah olmam ve o şuan içimdedir inşaAllah sağlıkla

Evet malesef. İşte bu testlerle de var diye umutlanıp sonra olmadığını öğrenmekte sanki vardıda kaybetmişsin etkisi yapıyo o denli üzülüyo insan yani onun olma ihtimali bile bu kadar mutlu ediyoken bizi :)

Tamamdir ozaman donguyr bak sen inss seninledir canim guzel haberler verirsn bize az kalms

Evet malesef. İşte bu testlerle de var diye umutlanıp sonra olmadığını öğrenmekte sanki vardıda kaybetmişsin etkisi yapıyo o denli üzülüyo insan yani onun olma ihtimali bile bu kadar mutlu ediyoken bizi :)
Sorma canim o da cok kotu hasretle bekleynce insan demek ki oluyomus cumlesine hasret. Allah bunlari yasatmasn

Amin Bu arada senin yaş kaç ne zamandır uğraşıyosun :/
Evliligim 2 yil olacak 3 aya. 28 oldm biturlu olmadi tabi sorunlar var ikimzdede. Esim daha cok etkiledi hareket sifirdi ins tupbebekle sonuc alirz bklemk istemedmgimden buna gectik yipraniyor insan zamanla. Senin nasi durumn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…