- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.601
Anladım kuzum inşaAllah ikiiznde şifa bulursunuz sağlıkla bebise kavuşursunuz. Bende 2 bucuk senelik evliyim 15. Aydırda deniyoruz. Esimde şükür sıkıntı çıkmadı oldukça güzel dediler. Benim tahlillerim yapıldı işte Fsh ve Amh sonucum yaşıma göre kötü çıktı bende 25 yasındayım. Regliyken yapılan muayenemdede doktor yumurtalıkların çok güzel olduğunu söylüyo hatta gecen ay klomen kulandırtmıştı günde bir içmeme rağmen 9 yumurta oldu bu ay iptal dedi çoğul gebelik riski olduğu için hiç denemedik yumurtaları söndürmek için ilaç kullandım hatta. Sonra bu son ayda da iğne ile yumurtalar çoğaldı sona üç tanesi büyük güzel kaldı çatlatma oldum işte ilk defa ve son olur hayırlısıyla inşaAllah :)Evliligim 2 yil olacak 3 aya. 28 oldm biturlu olmadi tabi sorunlar var ikimzdede. Esim daha cok etkiledi hareket sifirdi ins tupbebekle sonuc alirz bklemk istemedmgimden buna gectik yipraniyor insan zamanla. Senin nasi durumn canim
evet öyle yapcaz mecbur sagol canimGüzel düşün zor biliyorum ama başka çatemiz yok, en azından stresiz bir ay geçirir kendini aralığa hazırlarsın :) hem kaldı ki bu ay belli değil
Bizm denemelrde okadr oldu hrmrn hemen. Hemen olck saniyoduk nebilelim:) cok guzel canim bnde klomenle 1 oluyodu hep. Birde asilama oldgm ay kiste donmstu polikstk over var doncegi ayi bulms sinir olmstm:) ve kac doktora gtmstm iyi diyorlardi bu doktorm sagolsn polikstk sendromunu gordu de ona gore aksiyon aldk. Cogul gebelk olabilr sende tatlim guzel bisi bnce:) hakkimzda hayirlisi olsunAnladım kuzum inşaAllah ikiiznde şifa bulursunuz sağlıkla bebise kavuşursunuz. Bende 2 bucuk senelik evliyim 15. Aydırda deniyoruz. Esimde şükür sıkıntı çıkmadı oldukça güzel dediler. Benim tahlillerim yapıldı işte Fsh ve Amh sonucum yaşıma göre kötü çıktı bende 25 yasındayım. Regliyken yapılan muayenemdede doktor yumurtalıkların çok güzel olduğunu söylüyo hatta gecen ay klomen kulandırtmıştı günde bir içmeme rağmen 9 yumurta oldu bu ay iptal dedi çoğul gebelik riski olduğu için hiç denemedik yumurtaları söndürmek için ilaç kullandım hatta. Sonra bu son ayda da iğne ile yumurtalar çoğaldı sona üç tanesi büyük güzel kaldı çatlatma oldum işte ilk defa ve son olur hayırlısıyla inşaAllah :)
Canım hayırlısı olsun. İnşallah hrmen ilk aşılamada kavuş bebişine. Bu süreçte kendine çok dikkat, mümkün olduğunca az ayakta kalKızlar aşılamadan çıktım yumurtalar çatlamış ve işlem çok başarılı geçti dedi doktorum ilk yapıldığı yerde 20 dk kadar bekledim şimdi de odaya aldılar uzanıyorum tek başıma olunca sizlere yazayım dedim
Kaç günlük yemeğimi bile yaptım kızlar istirahat için oldukça hazırım gelsin yatış günleriCanım hayırlısı olsun. İnşallah hrmen ilk aşılamada kavuş bebişine. Bu süreçte kendine çok dikkat, mümkün olduğunca az ayakta kal
Kuzımmm gecikmedi ki tam günümde hafif leke geldi sonra 1 gün oldum daha olmadım hep leke geldi adetin 3. Günü idrar testi yaptım çıkmadıBayagi gecikmis regl gunu vallahi ben umutlandim senin durumuna. Sonradan pozitif cikanlarida cok okudum ben.:) :)
Hayırlısı olsun canım inş bu ay tutunur bebeğinKızlar aşılamadan çıktım yumurtalar çatlamış ve işlem çok başarılı geçti dedi doktorum ilk yapıldığı yerde 20 dk kadar bekledim şimdi de odaya aldılar uzanıyorum tek başıma olunca sizlere yazayım dedim
Hayırlı olsun çok sevindim çok güzel haberler maaşAllah İnşaAllah tutuncaktır çok güzel olcak Allahn izniyle :) geçmiş olsunKızlar aşılamadan çıktım yumurtalar çatlamış ve işlem çok başarılı geçti dedi doktorum ilk yapıldığı yerde 20 dk kadar bekledim şimdi de odaya aldılar uzanıyorum tek başıma olunca sizlere yazayım dedim
Tabi bencede cok güzel bisey birden fazla mucize. Fakat riskli herzaman çoğul gebelik biliyosun :/ o yüzden hayırlısı diyorum. Ben zaten 46 kiloyum kendi sağlık sorunlarımda var ondan da ikiz olsun diye filan dua etmiyorum ama hayırlsıı diorum ya olsun da yeterkii :))) hayırlısıyla sağlıkla olsunda gerisi boş. Valla bende kendi kendime hemen olmayabilir filan diye hazırlamışrım ama 15 ay olmayınca tabi artık bi yerde ümitsizliğe kapılıyosunBizm denemelrde okadr oldu hrmrn hemen. Hemen olck saniyoduk nebilelim:) cok guzel canim bnde klomenle 1 oluyodu hep. Birde asilama oldgm ay kiste donmstu polikstk over var doncegi ayi bulms sinir olmstm:) ve kac doktora gtmstm iyi diyorlardi bu doktorm sagolsn polikstk sendromunu gordu de ona gore aksiyon aldk. Cogul gebelk olabilr sende tatlim guzel bisi bnce:) hakkimzda hayirlisi olsun
Senin icin neu hayirlisysa o olsn canim herseyn basi saglik. Teyzem 35 yasnda ikiz hamilelk yasadi ve 39. Haftada dogurdu herseyi saglkli gelsti smdi 10 yasnda bile oldular:) Allah tasiyamayacagimz yuku derdi vermez bizeTabi bencede cok güzel bisey birden fazla mucize. Fakat riskli herzaman çoğul gebelik biliyosun :/ o yüzden hayırlısı diyorum. Ben zaten 46 kiloyum kendi sağlık sorunlarımda var ondan da ikiz olsun diye filan dua etmiyorum ama hayırlsıı diorum ya olsun da yeterkii :))) hayırlısıyla sağlıkla olsunda gerisi boş. Valla bende kendi kendime hemen olmayabilir filan diye hazırlamışrım ama 15 ay olmayınca tabi artık bi yerde ümitsizliğe kapılıyosun
o zaman korkmaya gerek yok, gerçi ben anesteziden daha çok korkuyorum o yüzden direk çekildim anesteziszYok yok anestesiyle çekilecek dedi.
Çok iyi yapmışsın canım. Bol bol yatarak dinlenerek geçir bugünleriKaç günlük yemeğimi bile yaptım kızlar istirahat için oldukça hazırım gelsin yatış günleri
Orası muhakkak Allah dağına göre kar veriyo. Ben özellikle olsun diye dua etmiyorumda olursada taktiri ilahi herşey Allahtan. Bizimde komsumuzun 15 sene olmadı sonra bi oğlu oldu maaşAllah yani zor yaa Allah tüm evlat bekleyenlere yardım etsin inşaAllah :/Senin icin neu hayirlisysa o olsn canim herseyn basi saglik. Teyzem 35 yasnda ikiz hamilelk yasadi ve 39. Haftada dogurdu herseyi saglkli gelsti smdi 10 yasnda bile oldular:) Allah tasiyamayacagimz yuku derdi vermez bize
Arkadaşlar Mrb ben bugün adet oldum bi arkadaşımız yumurta oluşumu için bi kür vardı geriye dönük olarak baktım ama gözden kaçırdım sanırım onu tekrar yazanilirmisiz bal lı olan
O kürü yazan benimdir büyük ihtimalle canım :) kapaklı bi kaseye göz kararı bal koy, üzerine çörek otu ve tarçın ekle. Belli bi miktarla yapmıyorum ben, macun kıvamına gelene kadar eşit koyuyorum çörek otu ve tarçını. Sonra bunu sabah ve akşam yemeklerinden önce aç olarak 1 tatlı kaşığı yiyosun. Adetin ilk günü başla, 12.güne kadar yap. Daha uzun süre kullanma ve gün içinde daha fazla yeme. Yumurtaları gerçekten çok güzel büyütüyo ve çoğaltıyoArkadaşlar Mrb ben bugün adet oldum bi arkadaşımız yumurta oluşumu için bi kür vardı geriye dönük olarak baktım ama gözden kaçırdım sanırım onu tekrar yazanilirmisiz bal lı olan
Bende yarın dr gidicem ama onun yanında bu kürüde uygulamak istedim peki hemen başlayayım mı yoksa âdet bitince mi başlamak lazımmerhaba canım, çörek otu bal tarçından oluşan bir macun. sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniyor. bunun yanıs sıra günde 4 5 kuru incir yemekte fayda var bence. klomen kullanmama rağmen sadece 1 kere yumurtam gelişti benim ve o ay 6 7 gün incir kürü yapmıştım. onun etkisi bence. bu ay klomene rağmen gelişmedi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?