- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.621
O kürü yazan benimdir büyük ihtimalle canım :) kapaklı bi kaseye göz kararı bal koy, üzerine çörek otu ve tarçın ekle. Belli bi miktarla yapmıyorum ben, macun kıvamına gelene kadar eşit koyuyorum çörek otu ve tarçını. Sonra bunu sabah ve akşam yemeklerinden önce aç olarak 1 tatlı kaşığı yiyosun. Adetin ilk günü başla, 12.güne kadar yap. Daha uzun süre kullanma ve gün içinde daha fazla yeme. Yumurtaları gerçekten çok güzel büyütüyo ve çoğaltıyo
Evet canım vermiştiniz ama baya geride kaldı tel geriye dönük baktım ama çok olunca gözden kaçırdım sanırım mecburen tekrar sordumO kürü yazan benimdir büyük ihtimalle canım :) kapaklı bi kaseye göz kararı bal koy, üzerine çörek otu ve tarçın ekle. Belli bi miktarla yapmıyorum ben, macun kıvamına gelene kadar eşit koyuyorum çörek otu ve tarçını. Sonra bunu sabah ve akşam yemeklerinden önce aç olarak 1 tatlı kaşığı yiyosun. Adetin ilk günü başla, 12.güne kadar yap. Daha uzun süre kullanma ve gün içinde daha fazla yeme. Yumurtaları gerçekten çok güzel büyütüyo ve çoğaltıyo
Bende yarın dr gidicem ama onun yanında bu kürüde uygulamak istedim peki hemen başlayayım mı yoksa âdet bitince mi başlamak lazım
Ben geçen ay iğne falan olunca burda forumda vermişlerdi bu tarifi ama yapamadım .geçen ay 3 olustu ama 1tane Si iyi gelişti diğerleri 15-16da kalmıştı iğne yapıldı fakat nasip olmadı bu ay bakalım adet oldum hemen kür ile beraber ilaç ne kadar yumurta oluşturup ve inş sağlıklı yumurta oluşurda tutunurBen adeti beklemedim. zaten benimkiler zor ve geç büyüyor anladığım kadarıyla..
Canım naptın aşılaman oldu mu nasıl geçtiTşk ederim kızlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
İnşallah faydasını görürsün canım ben çok gördüm. Kuru incire dikkat et ama, prolaktini çok yüksekten bi şey, prolaktin sorunun yoksa ye canım ama çok da yeme günde 2 tane falan yeterli benceben yapıyorum AloeeVeraa, faydasını görürüm umarım. günde 4 5 kuru incir de yiyeceğim ayrıca :)
Çok önce konuşmuştuk bunu canım bulman zor biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Vakit kaybetme bugün başla canım. Amiin herkes için güzel bi ay olsun inşallahEvet canım vermiştiniz ama baya geride kaldı tel geriye dönük baktım ama çok olunca gözden kaçırdım sanırım mecburen tekrar sordumhemen yapıcam ozaman teşekkür ederim inş bu ay güzel geçer hepimiz için :)
Canım ben bugün adet bitecek macunu kaçırdım sanırım incir kürünü şimdi yapsam olur mu ve basıl yapacağımÇok önce konuşmuştuk bunu canım bulman zor biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Vakit kaybetme bugün başla canım. Amiin herkes için güzel bi ay olsun inşallah
İnşallah faydasını görürsün canım ben çok gördüm. Kuru incire dikkat et ama, prolaktini çok yüksekten bi şey, prolaktin sorunun yoksa ye canım ama çok da yeme günde 2 tane falan yeterli bence
Bal çörekotu ve tarcin karisimi yaptigim ay hamile kaldim ben kizlar bencede faydali kesinlikle kullanin
Hem kur hemde klomen mi kullandn kuzum kaç haftalık buarada gittnmi doktoeaBal çörekotu ve tarcin karisimi yaptigim ay hamile kaldim ben kizlar bencede faydali kesinlikle kullanin
Ben geçen ay iğne falan olunca burda forumda vermişlerdi bu tarifi ama yapamadım .geçen ay 3 olustu ama 1tane Si iyi gelişti diğerleri 15-16da kalmıştı iğne yapıldı fakat nasip olmadı bu ay bakalım adet oldum hemen kür ile beraber ilaç ne kadar yumurta oluşturup ve inş sağlıklı yumurta oluşurda tutunur
Önümüzdeki ay Allah yüzümüze gülsün canım inşallah.aynen öyle oluyor canım bende bu ay olumsuz sonuç aldım adet olmayı bekliyorum tedavim için her yer hamile ve her yer çocuk rüyamda bile bebek görüyorum tamam diyorum bu kez hamileyim galiba malum oldu bana falan ama tabi hüsran ama ne yapalım vardır bunda da bi hayır
Anladım kuzum inşaAllah ikiiznde şifa bulursunuz sağlıkla bebise kavuşursunuz. Bende 2 bucuk senelik evliyim 15. Aydırda deniyoruz. Esimde şükür sıkıntı çıkmadı oldukça güzel dediler. Benim tahlillerim yapıldı işte Fsh ve Amh sonucum yaşıma göre kötü çıktı bende 25 yasındayım. Regliyken yapılan muayenemdede doktor yumurtalıkların çok güzel olduğunu söylüyo hatta gecen ay klomen kulandırtmıştı günde bir içmeme rağmen 9 yumurta oldu bu ay iptal dedi çoğul gebelik riski olduğu için hiç denemedik yumurtaları söndürmek için ilaç kullandım hatta. Sonra bu son ayda da iğne ile yumurtalar çoğaldı sona üç tanesi büyük güzel kaldı çatlatma oldum işte ilk defa ve son olur hayırlısıyla inşaAllah :)
Aminn canim benim cumlemize yardim etsnOrası muhakkak Allah dağına göre kar veriyo. Ben özellikle olsun diye dua etmiyorumda olursada taktiri ilahi herşey Allahtan. Bizimde komsumuzun 15 sene olmadı sonra bi oğlu oldu maaşAllah yani zor yaa Allah tüm evlat bekleyenlere yardım etsin inşaAllah :/
İncir kürü hakkında benim pek bi bilgim yok kuzım yanlış yönlendirmiyim. Benim prolaktinim bi ara yüksekti, incir çok yükseltiyomuş onu suyunca hiç yanaşmadım incireCanım ben bugün adet bitecek macunu kaçırdım sanırım incir kürünü şimdi yapsam olur mu ve basıl yapacağım
Normalin biraz üstünde senin canım. Pcos var mı? Bu hormon böbreküstü bezlerinden üretilen bi hormon, pcosla bağlantısı olabiliyo. Yani pcos tan dolayı dolaylı olarak gebe kalmayı güçleştiriyo olabilir canım doktoruna da bi sorarsın. Çok ciddi bi şey olduğunu sanmıyorum, genelde bakmazlar bile bunaprolaktin normal sınırda şükür canım, ama incirin prolaktini yükselttiğini bilmiyordum. benim dhea s04 hormonu yüksek 560'larda. bu konuda bilgin var mı AloeeVeraa? gebe kalınsa bile gebelikte sorun yaratır mı acaba diye takıldı kafama?
Ayy belki benim de bi faydam dokunmuşturBal çörekotu ve tarcin karisimi yaptigim ay hamile kaldim ben kizlar bencede faydali kesinlikle kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?