Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben yapıyorum AloeeVeraa, faydasını görürüm umarım. günde 4 5 kuru incir de yiyeceğim ayrıca :)

Evet canım vermiştiniz ama baya geride kaldı tel geriye dönük baktım ama çok olunca gözden kaçırdım sanırım mecburen tekrar sordum hemen yapıcam ozaman teşekkür ederim inş bu ay güzel geçer hepimiz için :)

Ben adeti beklemedim. zaten benimkiler zor ve geç büyüyor anladığım kadarıyla..
Ben geçen ay iğne falan olunca burda forumda vermişlerdi bu tarifi ama yapamadım .geçen ay 3 olustu ama 1tane Si iyi gelişti diğerleri 15-16da kalmıştı iğne yapıldı fakat nasip olmadı bu ay bakalım adet oldum hemen kür ile beraber ilaç ne kadar yumurta oluşturup ve inş sağlıklı yumurta oluşurda tutunur

ben yapıyorum AloeeVeraa, faydasını görürüm umarım. günde 4 5 kuru incir de yiyeceğim ayrıca :)
İnşallah faydasını görürsün canım ben çok gördüm. Kuru incire dikkat et ama, prolaktini çok yüksekten bi şey, prolaktin sorunun yoksa ye canım ama çok da yeme günde 2 tane falan yeterli bence

Çok önce konuşmuştuk bunu canım bulman zor biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Vakit kaybetme bugün başla canım. Amiin herkes için güzel bi ay olsun inşallah

Çok önce konuşmuştuk bunu canım bulman zor biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Vakit kaybetme bugün başla canım. Amiin herkes için güzel bi ay olsun inşallah
Canım ben bugün adet bitecek macunu kaçırdım sanırım incir kürünü şimdi yapsam olur mu ve basıl yapacağım

İnşallah faydasını görürsün canım ben çok gördüm. Kuru incire dikkat et ama, prolaktini çok yüksekten bi şey, prolaktin sorunun yoksa ye canım ama çok da yeme günde 2 tane falan yeterli bence

prolaktin normal sınırda şükür canım, ama incirin prolaktini yükselttiğini bilmiyordum. benim dhea s04 hormonu yüksek 560'larda. bu konuda bilgin var mı AloeeVeraa? gebe kalınsa bile gebelikte sorun yaratır mı acaba diye takıldı kafama?

inşallaah canımcım, hiç moralini bozma, yeni döngün de başlamış yeni umutlar demek bu :) umarım bu sefer her şey iyi gider.

Önümüzdeki ay Allah yüzümüze gülsün canım inşallah.

amh ve fsh kötü demişsiniz. bu durumda insan düşünüyor.günde 1 klomene cevap vermişsiniz. o zaman amh ve fsh kötü çıkması bir krter değili düşündürdü. amh ve fsh kaç acaba siizn?

Aminn canim benim cumlemize yardim etsn

Canım ben bugün adet bitecek macunu kaçırdım sanırım incir kürünü şimdi yapsam olur mu ve basıl yapacağım
İncir kürü hakkında benim pek bi bilgim yok kuzım yanlış yönlendirmiyim. Benim prolaktinim bi ara yüksekti, incir çok yükseltiyomuş onu suyunca hiç yanaşmadım incire

Normalin biraz üstünde senin canım. Pcos var mı? Bu hormon böbreküstü bezlerinden üretilen bi hormon, pcosla bağlantısı olabiliyo. Yani pcos tan dolayı dolaylı olarak gebe kalmayı güçleştiriyo olabilir canım doktoruna da bi sorarsın. Çok ciddi bi şey olduğunu sanmıyorum, genelde bakmazlar bile buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…