- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.641
Evet iğnenin etkisi bitmiş kuzum. Şimdi sabırla bekle 4-5 gün, o zaman net sonucu alırsınKızlar bugün iğneden sonra 10. Günüm iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkıyor denmiş hep tabi merak bi de ben göriyim dedim veee hiçbişey çıkmadıtek çıktı, iğnenin etkisi kalmamış demek mi oluyor şimdi
evet AloeeVeraa pcos var ben de ne yazık ki.. sivilce ve tüylenme arttı benim de.. saç dökülmem de arttı. hamile kalayım isterken diane de kullanamıyorum. diane bayağı toparlıyordu onlarıNormalin biraz üstünde senin canım. Pcos var mı? Bu hormon böbreküstü bezlerinden üretilen bi hormon, pcosla bağlantısı olabiliyo. Yani pcos tan dolayı dolaylı olarak gebe kalmayı güçleştiriyo olabilir canım doktoruna da bi sorarsın. Çok ciddi bi şey olduğunu sanmıyorum, genelde bakmazlar bile buna
En azından geçtiğini öğrenmiş oldum, valla benim iştahım deli gibi açıldı iki gündür regli olmadan önce de çok yerim, karnım şişer, belim ağrır hepsi başladı bugün yine, hayırlısı olsun artık. Çok sağol canımEvet iğnenin etkisi bitmiş kuzum. Şimdi sabırla bekle 4-5 gün, o zaman net sonucu alırsın
İşte bu hormon pcos u tetikliyo diye biliyorum canım. O yüzden zaten pcos un belirtileri bunda da oluyo. Sivilce tüylenme ikisi de yapıyo. Tabi şu süreçte doğum kontrol hapı kullanamazsın kuzum ama doktorlar daha iyi bilir, kullanabileceğin başka bi şeyler vardır diye düşünüyorum. Çok da kafana takma, aşırı yüksek olmadıkça çok önemli bi sorun değildir benceevet AloeeVeraa pcos var ben de ne yazık ki.. sivilce ve tüylenme arttı benim de.. saç dökülmem de arttı. hamile kalayım isterken diane de kullanamıyorum. diane bayağı toparlıyordu onları
Her şeyin hayırlısı canım nasipten öte yol yok ama umutsuzluğa kapılmak için de erken. Sabret birazcık dahaEn azından geçtiğini öğrenmiş oldum, valla benim iştahım deli gibi açıldı iki gündür regli olmadan önce de çok yerim, karnım şişer, belim ağrır hepsi başladı bugün yine, hayırlısı olsun artık. Çok sağol canım
İşte bu hormon pcos u tetikliyo diye biliyorum canım. O yüzden zaten pcos un belirtileri bunda da oluyo. Sivilce tüylenme ikisi de yapıyo. Tabi şu süreçte doğum kontrol hapı kullanamazsın kuzum ama doktorlar daha iyi bilir, kullanabileceğin başka bi şeyler vardır diye düşünüyorum. Çok da kafana takma, aşırı yüksek olmadıkça çok önemli bi sorun değildir bence
Şuan aklımda yok rakamlar ama doktorumda evet yaşına göre amh fsh çok kötü fakat adetken muayene edip o duruma da bakıyoruz yani her ikiside önemli ve muayenede sol taraf çok güzel sağ taraf zayıf demişti yumurtalıklar için hatta şöyle klomeni ilk kullandığım ay baska doktordaydım suanki doktorum sana nasıl 1 doz vermis dedi bu sonuclara göre ben iki üç verirdim dedi ama muayne ettikten sonra kendide bir doz uygun gördü ve oda 9 yumurta yaptı 5 taneside istenilen büyüklüğe geldi ve deneyemedik işte çoğul gebelik olur diye yani kısacası bi kadın için teferruat bitmiyo uğraşıyoruz hepimiz işte :)amh ve fsh kötü demişsiniz. bu durumda insan düşünüyor.günde 1 klomene cevap vermişsiniz. o zaman amh ve fsh kötü çıkması bir krter değili düşündürdü. amh ve fsh kaç acaba siizn?
Yok umutsuzluk değil oluncaya kadar deniycez. Rabbim bilir en iyi vaktini zamanını. Tiroid hormonum fazla çıktı benim ordan kadın doğum geçtim, düzensiz hasta olma nedlerimden biri de tiroidmiş. Bugün nodül var mı diye bakıldı şükür onlr temiz çıktı, haftaya da diğerini öğrenirim artık. Moral deposu gibisin canım enerjine bayılıyorumHer şeyin hayırlısı canım nasipten öte yol yok ama umutsuzluğa kapılmak için de erken. Sabret birazcık daha
evt cnm bugn gittim. harika bi insan iyiki gitmisim.maldelmor kuzu sen israel aruh a mı başlıyosun tedaviye
evet AloeeVeraa pcos var ben de ne yazık ki.. sivilce ve tüylenme arttı benim de.. saç dökülmem de arttı. hamile kalayım isterken diane de kullanamıyorum. diane bayağı toparlıyordu onları
Rica ederim kuzum. O zaman hiç takıcak bi şey yok rahat olabilirsinteşekkür ederim tatlımdoktor da bir şey demedi ..
Ay yerim seni yaYok umutsuzluk değil oluncaya kadar deniycez. Rabbim bilir en iyi vaktini zamanını. Tiroid hormonum fazla çıktı benim ordan kadın doğum geçtim, düzensiz hasta olma nedlerimden biri de tiroidmiş. Bugün nodül var mı diye bakıldı şükür onlr temiz çıktı, haftaya da diğerini öğrenirim artık. Moral deposu gibisin canım enerjine bayılıyorum
Hadi hayırlısı canım. Çok meşhur bi doktor, olumlu sonuç alıcağına inanıyorumevt cnm bugn gittim. harika bi insan iyiki gitmisim.
Canım sen ekimin kaçında iğne oldun. Bundan sonraki günde çımar inşallh.Kızlar bugün iğneden sonra 10. Günüm iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkıyor denmiş hep tabi merak bi de ben göriyim dedim veee hiçbişey çıkmadıtek çıktı, iğnenin etkisi kalmamış demek mi oluyor şimdi
Tarlusalla herkesin adeti geliyo genelde hep öyle okudum canım. İnşallah gelicek artık rahatlat bi kendini. Senin fsh ve lh değerlerin nasıldı, değerler normal sınırlarda olabilir ama ikisinin arasındaki orana göre pcos diyolar kuzum ondan sordumCanim bendede ayni sorunlar var .hormonlar iyi cikiyor ama doktor pko diyor.yani rahim temiz hormonlar iyi neye göre pko bilmiyorum.benim fazla kilom var ondanmi bilemiyorum. 3 4 aydir stres topu oldum 2 aydirda regl olamiyorum.sökturucü kullandim olmadi dimdi tarlusal kullaniyorum hafta sonu ilac bitiyor 10 gun icinde regl gelirmi acaba dite kendi kendimi yiyorum.regl olmayincada hicbir tedaviye baslanamiyor.kisirbir döngü sanki bir çukurdayim debelenip duruyorum
gittinmi cnm sen onaHadi hayırlısı canım. Çok meşhur bi doktor, olumlu sonuç alıcağına inanıyorum
Tarlusalla herkesin adeti geliyo genelde hep öyle okudum canım. İnşallah gelicek artık rahatlat bi kendini. Senin fsh ve lh değerlerin nasıldı, değerler normal sınırlarda olabilir ama ikisinin arasındaki orana göre pcos diyolar kuzum ondan sordum
Canım ben 23 ekim de iğne oldum, biraz acele ettim, inşallah çıkarCanım sen ekimin kaçında iğne oldun. Bundan sonraki günde çımar inşallh.
tatlim bende daha onceki doktor pcos dedi. ama bgn bir gittim yeni doktora sok oldm pcos degilsin dedi. iyi bi doktora gitSagol canim kendimi karatay diyetine verdim kafami cocuk fikrinden uzaklastirirsam belki iyi olur.doktora ozellikle sordum doktor hormonlar gayet iyi tamamen stres ve kilo dedi.benim tedavi eger regli olup rahim filmim iyi cikarsa ocak ayinda basliyacak ozamana kadar 10kg vermeyi hedefledim.bu arada kistim ne oldu acaba diye üzülüyorum...
3 yada 4 gun bekleyin. benim 14. gun pozitiftiCanım ben 23 ekim de iğne oldum, biraz acele ettim, inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?