Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet iğnenin etkisi bitmiş kuzum. Şimdi sabırla bekle 4-5 gün, o zaman net sonucu alırsın

evet AloeeVeraa pcos var ben de ne yazık ki.. sivilce ve tüylenme arttı benim de.. saç dökülmem de arttı. hamile kalayım isterken diane de kullanamıyorum. diane bayağı toparlıyordu onları

Evet iğnenin etkisi bitmiş kuzum. Şimdi sabırla bekle 4-5 gün, o zaman net sonucu alırsın
En azından geçtiğini öğrenmiş oldum, valla benim iştahım deli gibi açıldı iki gündür regli olmadan önce de çok yerim, karnım şişer, belim ağrır hepsi başladı bugün yine, hayırlısı olsun artık. Çok sağol canım

evet AloeeVeraa pcos var ben de ne yazık ki.. sivilce ve tüylenme arttı benim de.. saç dökülmem de arttı. hamile kalayım isterken diane de kullanamıyorum. diane bayağı toparlıyordu onları
İşte bu hormon pcos u tetikliyo diye biliyorum canım. O yüzden zaten pcos un belirtileri bunda da oluyo. Sivilce tüylenme ikisi de yapıyo. Tabi şu süreçte doğum kontrol hapı kullanamazsın kuzum ama doktorlar daha iyi bilir, kullanabileceğin başka bi şeyler vardır diye düşünüyorum. Çok da kafana takma, aşırı yüksek olmadıkça çok önemli bi sorun değildir bence

Her şeyin hayırlısı canım nasipten öte yol yok ama umutsuzluğa kapılmak için de erken. Sabret birazcık daha

teşekkür ederim tatlım doktor da bir şey demedi ..

amh ve fsh kötü demişsiniz. bu durumda insan düşünüyor.günde 1 klomene cevap vermişsiniz. o zaman amh ve fsh kötü çıkması bir krter değili düşündürdü. amh ve fsh kaç acaba siizn?
Şuan aklımda yok rakamlar ama doktorumda evet yaşına göre amh fsh çok kötü fakat adetken muayene edip o duruma da bakıyoruz yani her ikiside önemli ve muayenede sol taraf çok güzel sağ taraf zayıf demişti yumurtalıklar için hatta şöyle klomeni ilk kullandığım ay baska doktordaydım suanki doktorum sana nasıl 1 doz vermis dedi bu sonuclara göre ben iki üç verirdim dedi ama muayne ettikten sonra kendide bir doz uygun gördü ve oda 9 yumurta yaptı 5 taneside istenilen büyüklüğe geldi ve deneyemedik işte çoğul gebelik olur diye yani kısacası bi kadın için teferruat bitmiyo uğraşıyoruz hepimiz işte :)

Her şeyin hayırlısı canım nasipten öte yol yok ama umutsuzluğa kapılmak için de erken. Sabret birazcık daha
Yok umutsuzluk değil oluncaya kadar deniycez. Rabbim bilir en iyi vaktini zamanını. Tiroid hormonum fazla çıktı benim ordan kadın doğum geçtim, düzensiz hasta olma nedlerimden biri de tiroidmiş. Bugün nodül var mı diye bakıldı şükür onlr temiz çıktı, haftaya da diğerini öğrenirim artık. Moral deposu gibisin canım enerjine bayılıyorum

Canim bendede ayni sorunlar var .hormonlar iyi cikiyor ama doktor pko diyor.yani rahim temiz hormonlar iyi neye göre pko bilmiyorum.benim fazla kilom var ondanmi bilemiyorum. 3 4 aydir stres topu oldum 2 aydirda regl olamiyorum.sökturucü kullandim olmadi dimdi tarlusal kullaniyorum hafta sonu ilac bitiyor 10 gun icinde regl gelirmi acaba dite kendi kendimi yiyorum.regl olmayincada hicbir tedaviye baslanamiyor.kisirbir döngü sanki bir çukurdayim debelenip duruyorum

Ay yerim seni ya biraz mıral olabiliyosam ne mutlu bana kuzum. Tiroidi de çok takma, benim de tsh ım dengesiz çıkıyo hep, 4 civarı çıkıyodu genelde. En son 4.9 çıkınca doktorum ilaç başlayalım dengesiz olmasın dedi, şimdilik onu kullanıyorum. Nodül falan bende de çıkmadı şükür. Zaten sadece tshın yükselmesi pek anlam ifade etmiyomuş genelde. Serbest t3 t4 hepsi birlikte yükselirse tiroid ihtimali artıyomuş

Tarlusalla herkesin adeti geliyo genelde hep öyle okudum canım. İnşallah gelicek artık rahatlat bi kendini. Senin fsh ve lh değerlerin nasıldı, değerler normal sınırlarda olabilir ama ikisinin arasındaki orana göre pcos diyolar kuzum ondan sordum

Sagol canim kendimi karatay diyetine verdim kafami cocuk fikrinden uzaklastirirsam belki iyi olur.doktora ozellikle sordum doktor hormonlar gayet iyi tamamen stres ve kilo dedi.benim tedavi eger regli olup rahim filmim iyi cikarsa ocak ayinda basliyacak ozamana kadar 10kg vermeyi hedefledim.bu arada kistim ne oldu acaba diye üzülüyorum...

tatlim bende daha onceki doktor pcos dedi. ama bgn bir gittim yeni doktora sok oldm pcos degilsin dedi. iyi bi doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…