- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.661
tatlim bende daha onceki doktor pcos dedi. ama bgn bir gittim yeni doktora sok oldm pcos degilsin dedi. iyi bi doktora git
Yok hiç gitmedim canım ama adını çok duyuyorum çok meşhur. İnşallah sana da iyi gelicekgittinmi cnm sen ona
bende anestezilincekildimEvet canim bende rahim filminden sonra doktoru degistiricem.
ins cnm daha onceki doktor pcos dedi. tupler kapali dedi. bu tam tersini soylediYok hiç gitmedim canım ama adını çok duyuyorum çok meşhur. İnşallah sana da iyi gelicek
Anladım canım. Aslında hem kafan uzaklaşır bu konudan, iyi olur yani tamamen diyete yönelmek. Benim de umutlarım ocakta, inşallahhh en geç ocakta biz de müjdeyi veririz burdan canımcımSagol canim kendimi karatay diyetine verdim kafami cocuk fikrinden uzaklastirirsam belki iyi olur.doktora ozellikle sordum doktor hormonlar gayet iyi tamamen stres ve kilo dedi.benim tedavi eger regli olup rahim filmim iyi cikarsa ocak ayinda basliyacak ozamana kadar 10kg vermeyi hedefledim.bu arada kistim ne oldu acaba diye üzülüyorum...
Çok iyi bi haber canım. Hem büyük bi sorun yok demek oluyo, hem de işler daha da kolaylaşıcak demek oluyo bence. Eşinin de değerleri iyiydi, bence sizin artık çok uzamaz bu durumins cnm daha onceki doktor pcos dedi. tupler kapali dedi. bu tam tersini soyledi
ins cnm yilbasina kadr hepimize bebisler versin allahÇok iyi bi haber canım. Hem büyük bi sorun yok demek oluyo, hem de işler daha da kolaylaşıcak demek oluyo bence. Eşinin de değerleri iyiydi, bence sizin artık çok uzamaz bu durum
Canım benim de hormonlarda bişey yok, kilo yok, tüylenme yok bi doktor pko dedi, diğeri de sana bu tanıyı koymam için kistler yeterli değil, diğer şeylerde olmalı hormon vs dedi, sadece yumurtaların tembel büyüyp çatlamıyor pko görüntüsü oluşuyor dedi, diğeri pko sendromu oluyormuş, belki seninde öyledirSagol canim kendimi karatay diyetine verdim kafami cocuk fikrinden uzaklastirirsam belki iyi olur.doktora ozellikle sordum doktor hormonlar gayet iyi tamamen stres ve kilo dedi.benim tedavi eger regli olup rahim filmim iyi cikarsa ocak ayinda basliyacak ozamana kadar 10kg vermeyi hedefledim.bu arada kistim ne oldu acaba diye üzülüyorum...
14. Gün tekrarlıyım, teşekkürler3 yada 4 gun bekleyin. benim 14. gun pozitifti
Ben bi tırmıştım ama sıkıntı yokmuş, çok da fazlasıyla oluyorsun inan, herkese yaklaşımın çok huzur dolu, kendi adıma teşekkür ederimAy yerim seni yabiraz mıral olabiliyosam ne mutlu bana kuzum. Tiroidi de çok takma, benim de tsh ım dengesiz çıkıyo hep, 4 civarı çıkıyodu genelde. En son 4.9 çıkınca doktorum ilaç başlayalım dengesiz olmasın dedi, şimdilik onu kullanıyorum. Nodül falan bende de çıkmadı şükür. Zaten sadece tshın yükselmesi pek anlam ifade etmiyomuş genelde. Serbest t3 t4 hepsi birlikte yükselirse tiroid ihtimali artıyomuş
hamilelik nasıl gidiyor? umarım her şey yolundadır :)) darısı bizlere... siz kaç gün kullandınız?
Ignenin etkisi yeni geçmiş canım bundan sonra 4-5 gün sonra çıkar.ewt çok erken test icin.inşallh güzel haberle dönersin..benimde 22 ekimde vuruldum ama benim hic bir beklentim yok.çünku yumurtam zayıftı..biraz imkansız..Canım ben 23 ekim de iğne oldum, biraz acele ettim, inşallah çıkar
Hem kur hemde klomen mi kullandn kuzum kaç haftalık buarada gittnmi doktoea
Ayy belki benim de bi faydam dokunmuştur
Anladım canım. Aslında hem kafan uzaklaşır bu konudan, iyi olur yani tamamen diyete yönelmek. Benim de umutlarım ocakta, inşallahhh en geç ocakta biz de müjdeyi veririz burdan canımcım
Ignenin 14.günümü pozitifi gördunuz..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.3 yada 4 gun bekleyin. benim 14. gun pozitifti
cnm 14. gun pozitifti sonra 15. gin negatif olduIgnenin 14.günümü pozitifi gördunuz..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.
Bu arada ben ekstra icine findikta koydum kizlar yarari oldumu olmadimi bilmem ama Allah hepinize nasip etsin hayirlisiyla bir an once
Amin canim. Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?