Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım. Aslında hem kafan uzaklaşır bu konudan, iyi olur yani tamamen diyete yönelmek. Benim de umutlarım ocakta, inşallahhh en geç ocakta biz de müjdeyi veririz burdan canımcım

ins cnm daha onceki doktor pcos dedi. tupler kapali dedi. bu tam tersini soyledi
Çok iyi bi haber canım. Hem büyük bi sorun yok demek oluyo, hem de işler daha da kolaylaşıcak demek oluyo bence. Eşinin de değerleri iyiydi, bence sizin artık çok uzamaz bu durum

Canım benim de hormonlarda bişey yok, kilo yok, tüylenme yok bi doktor pko dedi, diğeri de sana bu tanıyı koymam için kistler yeterli değil, diğer şeylerde olmalı hormon vs dedi, sadece yumurtaların tembel büyüyp çatlamıyor pko görüntüsü oluşuyor dedi, diğeri pko sendromu oluyormuş, belki seninde öyledir

Ben bi tırmıştım ama sıkıntı yokmuş, çok da fazlasıyla oluyorsun inan, herkese yaklaşımın çok huzur dolu, kendi adıma teşekkür ederim

Canım ben 23 ekim de iğne oldum, biraz acele ettim, inşallah çıkar
Ignenin etkisi yeni geçmiş canım bundan sonra 4-5 gün sonra çıkar.ewt çok erken test icin.inşallh güzel haberle dönersin..benimde 22 ekimde vuruldum ama benim hic bir beklentim yok.çünku yumurtam zayıftı..biraz imkansız..

Anladım canım. Aslında hem kafan uzaklaşır bu konudan, iyi olur yani tamamen diyete yönelmek. Benim de umutlarım ocakta, inşallahhh en geç ocakta biz de müjdeyi veririz burdan canımcım

Olucak olucak insallahta daha fazla yipranmadan olsa iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…