- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.681
Seninle aynı durumdayım. Yumurtaları.da tembelik ve buyuyüp catlamıyor..Ayrıca rezerve az bende..durumum çok kötü.Allaha kaldı işim.Rabbim yarsım eder inşallh.Canım benim de hormonlarda bişey yok, kilo yok, tüylenme yok bi doktor pko dedi, diğeri de sana bu tanıyı koymam için kistler yeterli değil, diğer şeylerde olmalı hormon vs dedi, sadece yumurtaların tembel büyüyp çatlamıyor pko görüntüsü oluşuyor dedi, diğeri pko sendromu oluyormuş, belki seninde öyledir
Aaa üzüldüm canım.inşallah tekrar tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip olur inşallh.cnm 14. gun pozitifti sonra 15. gin negatif oldu
bakalm tedaviye baslaycagim. sen neler ypiosunAaa üzüldüm canım.inşallah tekrar tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip olur inşallh.
Amin. Cnm Allah razi olsun Rabbim sizlerede nasip etsin hayirlisi ile sen adet olabildinmi
Hepimizin durumu Allah da canım, hiçbir problem olmadan olmayan insanlar var, benim de öyle. İçini karartma bence, ilk defa hap kullandım onda da 1 tane içtim 5 gün sağ tarafın kist ama solda 1 tane oluştu, kımset bu işler, oluncaya kadar deniycez artık :)S
Seninle aynı durumdayım. Yumurtaları.da tembelik ve buyuyüp catlamıyor..Ayrıca rezerve az bende..durumum çok kötü.Allaha kaldı işim.Rabbim yarsım eder inşallh.
Hakkınız da hayırlısı olsun, aynı zamanlarımız :) ben ama testen önce de etkisinin geçtiğini hissettim, o bel ağrıları falan çok şiddetliydi, şiddeti azaldı senin herhangi hissettiğin biley var mı pekiIgnenin etkisi yeni geçmiş canım bundan sonra 4-5 gün sonra çıkar.ewt çok erken test icin.inşallh güzel haberle dönersin..benimde 22 ekimde vuruldum ama benim hic bir beklentim yok.çünku yumurtam zayıftı..biraz imkansız..
Yumurta rezervin kaç çıktı canım fsh ıda baktırdın mıS
Seninle aynı durumdayım. Yumurtaları.da tembelik ve buyuyüp catlamıyor..Ayrıca rezerve az bende..durumum çok kötü.Allaha kaldı işim.Rabbim yarsım eder inşallh.
Ayy masalalh kuzum ya rabbim sağlıkla kavustrsnSuan 5 hafta 2 günlük teyzesi ctesi gunu gidicem insallah. Evet cnm klomen ile beraber kullandim
Bende yaptım bu ay hatta kuru incir de yedim hatta bide aşılama bile yaptırdım bu ay da gelmezse ayıp olur valla bebişimBal çörekotu ve tarcin karisimi yaptigim ay hamile kaldim ben kizlar bencede faydali kesinlikle kullanin
Canım yaaa seni en iyi anlayacaklardan biri benim inan ki yalnız değilsin erkek tarafı aile üyeleri hep böyle yaptıkları ne allah katında ne kul katında yeri yok ama allah görüyo üzme kendini sonra yine olan sana olur inan ki kimsenin ruhu duymazKızlar iyi aksamlar nasilsnz canm çok sıkkın ailevi meselelerden dolayi neden böyle insanların iyi niyeti su istimal edilir hirsimdan ağlıyorum şuan gorumcemde 17 bin alacagmz var bay auzun hikaye eşiyle boşanmak için yalvardı bize benm eşim adliyede memur boşanma yerinde neyse bunlar boşandılar tabi mal mülk ayrımı derken ayrı ayrı davalar harclar vs 17 bin tuttu gorumcem aldiği mallardan paramızı bize vercekti ama şimdi barıştılar ve mal davasida olumsuz oldu zaten bütün malalrda haciz varms eşim arabasini aldı enistenin satıp parasini almak için ama oda hacizli geriye gorumcem oğlunun üstüne kredi cekecek ama kefil istiyolar kimse olmuyor eşim son çarem olurum dedi ama naısl olcak bu iş bilmiyorum okdr caresizis ki anlatamam insanlar neden böyle nankör
Masallah iradelisin kuzum ins verirsin:)Sagol canim kendimi karatay diyetine verdim kafami cocuk fikrinden uzaklastirirsam belki iyi olur.doktora ozellikle sordum doktor hormonlar gayet iyi tamamen stres ve kilo dedi.benim tedavi eger regli olup rahim filmim iyi cikarsa ocak ayinda basliyacak ozamana kadar 10kg vermeyi hedefledim.bu arada kistim ne oldu acaba diye üzülüyorum...
Canim sevindm senin adina ins bu sefer nasip olur sana yenilikler degisiklikler iyidir bu ay mujdeyi ver bize:)ins cnm yilbasina kadr hepimize bebisler versin allah
.Canim sevindm senin adina ins bu sefer nasip olur sana yenilikler degisiklikler iyidir bu ay mujdeyi ver bize:)
Kuzum yazarmsn bana nezaman başladın kaç gün içtim yedinBende yaptım bu ay hatta kuru incir de yedim hatta bide aşılama bile yaptırdım bu ay da gelmezse ayıp olur valla bebişim
Kuzum yazarmsn bana nezaman başladın kaç gün içtim yedin
Valla kimse umrumda değil esimde dedi kimse umrumda olmasin diye bıktık artık yemin ederim hele bide instgramda postun altına yorum yaptım hani 3yavrim var çok şükür inşalalh rabbim 4.yüde nasip eder diye ayy kadının biri bencilsin demezmi hiç dersim yokmuş gibi bu eksiktiCanım yaaa seni en iyi anlayacaklardan biri benim inan ki yalnız değilsin erkek tarafı aile üyeleri hep böyle yaptıkları ne allah katında ne kul katında yeri yok ama allah görüyo üzme kendini sonra yine olan sana olur inan ki kimsenin ruhu duymaz
Balim canm benim unutmamışsın ne güzel allah razı olsun bitanem valla femaraya devam ettim işte cumartesi son kontrolüm var bu ay yava s büyüyor yumuslar 13 günü 13mm idi 18 20 olması lazm iğne vurulmak için canm insallah bu ay gelir bebegimKuzum nasılsın neler yaptın bu ay. inşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bu ay bebişinizİ.
Balim canm benim unutmamışsın ne güzel allah razı olsun bitanem valla femaraya devam ettim işte cumartesi son kontrolüm var bu ay yava s büyüyor yumuslar 13 günü 13mm idi 18 20 olması lazm iğne vurulmak için canm insallah bu ay gelir bebegim
3 olunca dördüncüsünü istemeye hakkın yokmu bakabildigi kadar insan isteyebilir bunun bencillikle ne alakası var. Hani sen dördüncüsünü istemekle kimsenin hakkını gasp etmiyorsun ne saçma düşünceler bunlar yaaValla kimse umrumda değil esimde dedi kimse umrumda olmasin diye bıktık artık yemin ederim hele bide instgramda postun altına yorum yaptım hani 3yavrim var çok şükür inşalalh rabbim 4.yüde nasip eder diye ayy kadının biri bencilsin demezmi hiç dersim yokmuş gibi bu eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?