Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi tırmıştım ama sıkıntı yokmuş, çok da fazlasıyla oluyorsun inan, herkese yaklaşımın çok huzur dolu, kendi adıma teşekkür ederim
Ay rica ederim canımcıım, asıl ben böyle şeyleri duyunca çok mutlu oldum şimdi, çok teşekkür ederim

Evet kuzum senin sayende yaptim ben valla Allah razi olsun tez zamanda sanada nasip etsin
Allah hepimizden razı olsun kuzucum. Burda birbirimize yardımımız dokunabiliyosa ne güzel. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Rabbim tüm isteyenlere ve bana da bir an önce tattırsın bu duyguyu inşallah

Çok bi süreçmiş canım. Ama gerçekten böyle bi nankörlük yapılmaz, günah ya. Sizin de çoluğunuzun çocuğunuz rızkı sonuçta. Vicdanları nasıl rahat edicek bilemedim. Mutlaka çözülür sorun canım, sen yıpratma kendini

canim bende en son 11. gün yapmistim iki cizgi cikmisti ignenin etkisiyleydi hala sanirim

Kızlar gunaydın nasılsınız ayın 22 sinde iğne oldum bugün 11. Gün ama gögüs agrısı bel agrısı basladı hafif bi ıslaklık ta var adet olucam galiba bugun test yapsam cıkar mı

Kızlar gunaydın nasılsınız ayın 22 sinde iğne oldum bugün 11. Gün ama gögüs agrısı bel agrısı basladı hafif bi ıslaklık ta var adet olucam galiba bugun test yapsam cıkar mı
Canım ben 23. İğne oldum dün de bugün de denedim iğne etkisi var mı diye, ben de tek çıktı geçmiş. Ama gebelik varsa idrarda bu tarihte çıkada bilir, çıkmaya da bilir dene istersen. Ben de heran hasta olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var

Günaydın canım. Bunlar aynı zamanda bebiş belirtileri, yani her şey olabilir. Test için bence biraz daha bekle, 14.günden sonra kesin sonuç vermeye başlar

Tek çizgi mi çıktı üzüldüm hayırlısı olsun insallah. Test yapmaya da korkuyorum da acıkcası yarın sabah yaparım olmazsa iğne dme sonra hiç o bahsedilen ağrıları yasamadım dun aksam direk adet ağrısı basladı doktor 15 gun sonra demişti galıba erken olacak daha 11. Gün

Günaydın canım. Bunlar aynı zamanda bebiş belirtileri, yani her şey olabilir. Test için bence biraz daha bekle, 14.günden sonra kesin sonuç vermeye başlar
Hem korkuyorum yapmaya canım hem de merak ettikçe umutlanıyprum salı 14. Gun olacak bekliyim en iyisi dün birde batma oldu bir kez. daha da zor laştı beklemek

Hem korkuyorum yapmaya canım hem de merak ettikçe umutlanıyprum salı 14. Gun olacak bekliyim en iyisi dün birde batma oldu bir kez. daha da zor laştı beklemek
İşte belirtiler her şeyden dolayı olabilir canım. Bence kesin sonuç için en az 14.günü bekle, gebelik varsa bile şu an negatif çıkabilir boşuna üzülme

İlk iğne miydi sizin de
Benim ilk iğne ama çok fazla etkilerini hissettim, geçtiği zamanı da hissettim. Belim karnım kasıklarım ağrıyor şuanda da. Var daha zamanım. 10. Gün de idrar testinin sonuç vereceğini düşünmüyorum. Beklenen adet tarihi geçtikten sonra sonuç vermeye başlıyor. Kısmet bu ay olmazsa, sonraki aylarda olur :)

İyi gidiyo cnm cok sukur ctesi gidicez doktora ins. Ben adetim bittikden sonra kullandım klomen ile beraber

harika tatlım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.. ben de klomen pek fayda etmedi açıkçası belki bir kez daha kullandırır doktor regl bekliyorum gitmek için dr'a. umarım bize de fayda eder macun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…