- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.701
Amiin canım Allahım duysun sesiniins cnm yilbasina kadr hepimize bebisler versin allah
Ay rica ederim canımcıım, asıl ben böyle şeyleri duyunca çok mutlu oldum şimdi, çok teşekkür ederimBen bi tırmıştım ama sıkıntı yokmuş, çok da fazlasıyla oluyorsun inan, herkese yaklaşımın çok huzur dolu, kendi adıma teşekkür ederim
Allah hepimizden razı olsun kuzucum. Burda birbirimize yardımımız dokunabiliyosa ne güzel. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Rabbim tüm isteyenlere ve bana da bir an önce tattırsın bu duyguyu inşallahEvet kuzum senin sayende yaptim ben valla Allah razi olsun tez zamanda sanada nasip etsin
Sabırrr... bunun mükafatını alıcaz yakında inanıyorumOlucak olucak insallahta daha fazla yipranmadan olsa iyi olurdu
Çok bi süreçmiş canım. Ama gerçekten böyle bi nankörlük yapılmaz, günah ya. Sizin de çoluğunuzun çocuğunuz rızkı sonuçta. Vicdanları nasıl rahat edicek bilemedim. Mutlaka çözülür sorun canım, sen yıpratma kendiniKızlar iyi aksamlar nasilsnz canm çok sıkkın ailevi meselelerden dolayi neden böyle insanların iyi niyeti su istimal edilir hirsimdan ağlıyorum şuan gorumcemde 17 bin alacagmz var bay auzun hikaye eşiyle boşanmak için yalvardı bize benm eşim adliyede memur boşanma yerinde neyse bunlar boşandılar tabi mal mülk ayrımı derken ayrı ayrı davalar harclar vs 17 bin tuttu gorumcem aldiği mallardan paramızı bize vercekti ama şimdi barıştılar ve mal davasida olumsuz oldu zaten bütün malalrda haciz varms eşim arabasini aldı enistenin satıp parasini almak için ama oda hacizli geriye gorumcem oğlunun üstüne kredi cekecek ama kefil istiyolar kimse olmuyor eşim son çarem olurum dedi ama naısl olcak bu iş bilmiyorum okdr caresizis ki anlatamam insanlar neden böyle nankör
canim bende en son 11. gün yapmistim iki cizgi cikmisti ignenin etkisiyleydi hala sanirimKızlar bugün iğneden sonra 10. Günüm iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkıyor denmiş hep tabi merak bi de ben göriyim dedim veee hiçbişey çıkmadıtek çıktı, iğnenin etkisi kalmamış demek mi oluyor şimdi
canim sen daha önceki günler test yapmismiydin nasildi ?3 yada 4 gun bekleyin. benim 14. gun pozitifti
bendede ayni oldu canim yaHakkınız da hayırlısı olsun, aynı zamanlarımız :) ben ama testen önce de etkisinin geçtiğini hissettim, o bel ağrıları falan çok şiddetliydi, şiddeti azaldı senin herhangi hissettiğin biley var mı peki
Ne demek tatımAy rica ederim canımcıım, asıl ben böyle şeyleri duyunca çok mutlu oldum şimdi, çok teşekkür ederim
Canım ben 23. İğne oldum dün de bugün de denedim iğne etkisi var mı diye, ben de tek çıktı geçmiş. Ama gebelik varsa idrarda bu tarihte çıkada bilir, çıkmaya da bilir dene istersen. Ben de heran hasta olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım varKızlar gunaydın nasılsınız ayın 22 sinde iğne oldum bugün 11. Gün ama gögüs agrısı bel agrısı basladı hafif bi ıslaklık ta varadet olucam galiba bugun test yapsam cıkar mı
Günaydın canım, aslında ben de bel ve kasık ağrısı devam ediyor ama çok şiddetli değil, heran hasta olacakmışım hissi var ve daha 4/5 gün var. Seninde mi öyleydibendede ayni oldu canim ya
Günaydın canım. Bunlar aynı zamanda bebiş belirtileri, yani her şey olabilir. Test için bence biraz daha bekle, 14.günden sonra kesin sonuç vermeye başlarKızlar gunaydın nasılsınız ayın 22 sinde iğne oldum bugün 11. Gün ama gögüs agrısı bel agrısı basladı hafif bi ıslaklık ta varadet olucam galiba bugun test yapsam cıkar mı
Tek çizgi mi çıktı üzüldüm hayırlısı olsun insallah. Test yapmaya da korkuyorum da acıkcası yarın sabah yaparım olmazsa iğne dme sonra hiç o bahsedilen ağrıları yasamadım dun aksam direk adet ağrısı basladı doktor 15 gun sonra demişti galıba erken olacak daha 11. GünCanım ben 23. İğne oldum dün de bugün de denedim iğne etkisi var mı diye, ben de tek çıktı geçmiş. Ama gebelik varsa idrarda bu tarihte çıkada bilir, çıkmaya da bilir dene istersen. Ben de heran hasta olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var
Hem korkuyorum yapmaya canım hem de merak ettikçe umutlanıyprum salı 14. Gun olacak bekliyim en iyisi dün birde batma oldu bir kez. daha da zor laştı beklemekGünaydın canım. Bunlar aynı zamanda bebiş belirtileri, yani her şey olabilir. Test için bence biraz daha bekle, 14.günden sonra kesin sonuç vermeye başlar
İlk iğne miydi sizin deCanım ben 23. İğne oldum dün de bugün de denedim iğne etkisi var mı diye, ben de tek çıktı geçmiş. Ama gebelik varsa idrarda bu tarihte çıkada bilir, çıkmaya da bilir dene istersen. Ben de heran hasta olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var
İşte belirtiler her şeyden dolayı olabilir canım. Bence kesin sonuç için en az 14.günü bekle, gebelik varsa bile şu an negatif çıkabilir boşuna üzülmeHem korkuyorum yapmaya canım hem de merak ettikçe umutlanıyprum salı 14. Gun olacak bekliyim en iyisi dün birde batma oldu bir kez. daha da zor laştı beklemek
Benim ilk iğne ama çok fazla etkilerini hissettim, geçtiği zamanı da hissettim. Belim karnım kasıklarım ağrıyor şuanda da. Var daha zamanım. 10. Gün de idrar testinin sonuç vereceğini düşünmüyorum. Beklenen adet tarihi geçtikten sonra sonuç vermeye başlıyor. Kısmet bu ay olmazsa, sonraki aylarda olur :)İlk iğne miydi sizin de
İyi gidiyo cnm cok sukur ctesi gidicez doktora ins. Ben adetim bittikden sonra kullandım klomen ile beraber
Allah hepimizden razı olsun kuzucum. Burda birbirimize yardımımız dokunabiliyosa ne güzel. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Rabbim tüm isteyenlere ve bana da bir an önce tattırsın bu duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?