- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.721
harika tatlım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.. ben de klomen pek fayda etmedi açıkçası belki bir kez daha kullandırır doktor regl bekliyorum gitmek için dr'a. umarım bize de fayda eder macun :)
Canim bendede ayni sorunlar var .hormonlar iyi cikiyor ama doktor pko diyor.yani rahim temiz hormonlar iyi neye göre pko bilmiyorum.benim fazla kilom var ondanmi bilemiyorum. 3 4 aydir stres topu oldum 2 aydirda regl olamiyorum.sökturucü kullandim olmadi dimdi tarlusal kullaniyorum hafta sonu ilac bitiyor 10 gun icinde regl gelirmi acaba dite kendi kendimi yiyorum.regl olmayincada hicbir tedaviye baslanamiyor.kisirbir döngü sanki bir çukurdayim debelenip duruyorum
Inşallah kuzum.insallahÇok bi süreçmiş canım. Ama gerçekten böyle bi nankörlük yapılmaz, günah ya. Sizin de çoluğunuzun çocuğunuz rızkı sonuçta. Vicdanları nasıl rahat edicek bilemedim. Mutlaka çözülür sorun canım, sen yıpratma kendini
Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Allah hepimizden razı olsun kuzucum. Burda birbirimize yardımımız dokunabiliyosa ne güzel. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Rabbim tüm isteyenlere ve bana da bir an önce tattırsın bu duyguyu inşallah
Gözün aydın canım benim. Bak her şey yoluna giriyo yavaş yavaş çok şükür. Kistini de atarsın bence. Çok sevindim şu an sana ya. Hsg de çekilcek ne güzel. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın artıkGünaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Sevgili Umut biliyorum çok zor ama stres yapma lütfen, rahat ol. eninde sonunda regl olacaksın. stres yaparak bu süreyi uzatıyorsun sadece ve tarlusal'dan sonra regl olacağına ben eminim. onu kullanıp regl olmayan görmedim duymadım. sadece stres yapma. Pcos'da kilo çok önemli insülin direnci oluşuyor onu kırmak gerekli. evlenince ben de kilo aldım ve şikayetlerim arttı açıkçası. benim de kilo vermem lazım ama ne yazık ki çok hareketsizim masa başındayım 10 saat. kilo ve beslenme çok önemli pkos'da. bir arladaşım vardı pcos du ama senin gibi ne tahlilde ne de ultrasonda bir şey çıkmıyordu. ama 4 5 ay regl olamıyordu. onun tek dersi stres çıktı. stres yapmayı bırakınca düzenli aylık regl olduğunu söyledi. böyle enteresan hikayeler de var..
Ayyy sorma oyle ithamlara karşılaşıyorumki otryo aglayasim geliyor neden ya ben onlara verme bana ver demiyom bu herkes için geçerli herkes nasibinin ekmeğini yer ben yeniden anne olmak istiyorum asıl onlar bencil isteyen herkesin anne olmaya hakkı var kaç occougu olursa OLSUN ay sinirlerim zıpladı yeminle kuzum ben her namazda rabbim önce olmayanlara ver sonra banada nasip et diye3 olunca dördüncüsünü istemeye hakkın yokmu bakabildigi kadar insan isteyebilir bunun bencillikle ne alakası var. Hani sen dördüncüsünü istemekle kimsenin hakkını gasp etmiyorsun ne saçma düşünceler bunlar yaa
ay süper... ben bile rahatladım valla :)) umarım benim de gecikmez bu ay
Ayyy çok mutlu oldum bebeğim çok teşekkür ederim allah razı olan insallah bu ay gelir bebegim ya senin cinsiyet hakkinda tahmin varmigözlerim arıyor seni. hadi bakalım balım inşallah bu ay çok güzel sonuçlar alırız.
Gözün aydın canım benim. Bak her şey yoluna giriyo yavaş yavaş çok şükür. Kistini de atarsın bence. Çok sevindim şu an sana ya. Hsg de çekilcek ne güzel. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın artık
Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Hadi insallah gelir cnm daha fazla beklemessin
Evet artık hayata yeniden pozitif bakmaya devam ediyoruz :) içimizdeki pisliklerden kurtuluyoruz oh mis :)Insallah canim valla bu sabah güneş bile farkli geldi gözüme kış günü içim ısındı
Canm şükür gelmiş kanaman iyice sokulur aksamaz doğru merak etme kuzum ya bizim çocuk istemeye hakkımız yokmu naısl düşünce bu insnlardaki resmen bencilmisiz varmi böyle birşey dünde beri kendi ailevi dertlerim yetmiyomus gibi bu ciktiUmutumut82
Evet artık hayata yeniden pozitif bakmaya devam ediyoruz :) içimizdeki pisliklerden kurtuluyoruz oh mis :)
Günaydın kızlar bugün dr gitdim yumurtalarım çatlamış çok şükür kist falan olmamışpazar günü yine klomene başlıyorum bu ay tedavimizde aynıymış büyürse çatlatıcak hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?