Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnsallah cnm fayda eder benim ilkinde negatifti insallah pozitifi gorursun bi an önce

Sevgili Umut biliyorum çok zor ama stres yapma lütfen, rahat ol. eninde sonunda regl olacaksın. stres yaparak bu süreyi uzatıyorsun sadece ve tarlusal'dan sonra regl olacağına ben eminim. onu kullanıp regl olmayan görmedim duymadım. sadece stres yapma. Pcos'da kilo çok önemli insülin direnci oluşuyor onu kırmak gerekli. evlenince ben de kilo aldım ve şikayetlerim arttı açıkçası. benim de kilo vermem lazım ama ne yazık ki çok hareketsizim masa başındayım 10 saat. kilo ve beslenme çok önemli pkos'da. bir arladaşım vardı pcos du ama senin gibi ne tahlilde ne de ultrasonda bir şey çıkmıyordu. ama 4 5 ay regl olamıyordu. onun tek dersi stres çıktı. stres yapmayı bırakınca düzenli aylık regl olduğunu söyledi. böyle enteresan hikayeler de var..

Inşallah kuzum.insallah

Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Gözün aydın canım benim. Bak her şey yoluna giriyo yavaş yavaş çok şükür. Kistini de atarsın bence. Çok sevindim şu an sana ya. Hsg de çekilcek ne güzel. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın artık

Sagol canim benim diyet yapiyorum suanda insallah hepimizin yakinda yuzü güler

Ayyy sorma oyle ithamlara karşılaşıyorumki otryo aglayasim geliyor neden ya ben onlara verme bana ver demiyom bu herkes için geçerli herkes nasibinin ekmeğini yer ben yeniden anne olmak istiyorum asıl onlar bencil isteyen herkesin anne olmaya hakkı var kaç occougu olursa OLSUN ay sinirlerim zıpladı yeminle kuzum ben her namazda rabbim önce olmayanlara ver sonra banada nasip et diye

Insallah canim valla bu sabah güneş bile farkli geldi gözüme kış günü içim ısındı

Insallah canim valla bu sabah güneş bile farkli geldi gözüme kış günü içim ısındı
Evet artık hayata yeniden pozitif bakmaya devam ediyoruz :) içimizdeki pisliklerden kurtuluyoruz oh mis :)

Canm şükür gelmiş kanaman iyice sokulur aksamaz doğru merak etme kuzum ya bizim çocuk istemeye hakkımız yokmu naısl düşünce bu insnlardaki resmen bencilmisiz varmi böyle birşey dünde beri kendi ailevi dertlerim yetmiyomus gibi bu cikti Umutumut82

Aman boşver gecenlerdede biri bana saldirmisti 2.yi istiyorum diye...isteyen istedigi kadar cocuk yapar kimene...hic takilna ulusunlar

Evet artık hayata yeniden pozitif bakmaya devam ediyoruz :) içimizdeki pisliklerden kurtuluyoruz oh mis :)

Evet canim kadin olarak hayatimiz 7 bilinmeyenli denklem gibi.eşimi aradim sonunda regl oldum diye iyiii dedi.ne gamsiz varya hersey onüne geliyorya onlar zevkli kismi yasiyorlar.ohhhh bir dönüm bostan yan gel yat osman

Gözün aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…