Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman boşver gecenlerdede biri bana saldirmisti 2.yi istiyorum diye...isteyen istedigi kadar cocuk yapar kimene...hic takilna ulusunlar
Aynen ya sanki onlara verme bize ver diyoruz ne kdar saçma herkesin istediği kadr anne olmaya hakkı var kuzumahh ahhh öyle zor durumdayizki öyle darbe yedikki valla canm çok sıkılıyor

Evet canim kadin olarak hayatimiz 7 bilinmeyenli denklem gibi.eşimi aradim sonunda regl oldum diye iyiii dedi.ne gamsiz varya hersey onüne geliyorya onlar zevkli kismi yasiyorlar.ohhhh bir dönüm bostan yan gel yat osman
Allah iyiliğini versin ya çok güldüm ama çok haklısın canım. Onlar tamamen işin zevkli kısmında. Bizim kadar stresli olmuyolar

Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Hadi gözün aydın canım, onun stresi yeter zaten insana. Ah rahatlamışsındır

Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Gunaudin tatlim cok sevindm senin adina oh bee sinyali vermis sokulur aksama veya yarina :) film sonucunda iyi cikacak ins. Zatn cekilnce bi 10 dkya hemen veriyolar raporu sen bilr okuyunca anlarsn rapor yazisini tabi sekilleri doktorn yorumlicak

Gunaudin tatlim cok sevindm senin adina oh bee sinyali vermis sokulur aksama veya yarina :) film sonucunda iyi cikacak ins. Zatn cekilnce bi 10 dkya hemen veriyolar raporu sen bilr okuyunca anlarsn rapor yazisini tabi sekilleri doktorn yorumlicak

Daha az bir lekelenme oldu çamur gibi.insallah sokulür bende sabahtan sogan maydanoz suyuna basladim iyice sokulsun diye

Yok kuzum da cok yeni belrti olmaz kendimi dinlemiyorm zatn:) 10 kasm canim 8 gun kaldi

Elini karnina koyup ayetel kursi oku canim.bende ediyorum sana canim Allah saglikli sihatli bebişler versin...bu arada ozel gün özel gün dedin 10 kasimi tutturdun.

Suan 5 hafta 2 günlük teyzesi ctesi gunu gidicem insallah. Evet cnm klomen ile beraber kullandim
Merhaba bebiş geliyo heralde çok çok sevindim Allah kucağına allayı nasip etsin ovitrelleyle mi hamile kaldınız bide var mıydı hiç çocuğunuz ne kadar zamandır bekliyordunuz benim bu ay ikinci klomen denemem

Merhaba tekrardan. Size birsey danismak istiyorum. Bizim acibadem tamamlayici ozel saglik sigortamiz var. Network 3 hastaneleri denilen hastanelerde gittigimizde 15tl odeyip cikiyoruz kan tahlilide yaptirsak muayenede olsak. Bu hsgdede ozel saglik sigortasi geciyormu?bileniniz var mi acaba?

Merhaba canım benimde özel sağlık sigortam var eşten dolayı ama bizimki karşılamadı bebekle ilgili karşılamıyormuş aşılama tüp bebek gibi

Normal şartlarda eğer özel sigortanıza ekstra gebelik teminatı ekletmediyseniz gebelik nedeniyle çocuk isteği infertilite vs. nedeniyle istenilen hiçbiseyi onaylamıyor sigorta. Ama bazı hastaneler bunu sistemlerinde baska bir sey için gibi yazarak filmde çektiriyor tahlilde yaptırıyor muayenede ediyor sigortada karşılıyor gebelik isteği diye belirtilmezse. Ama herkes yapmıyor bunu malesef. Doktor ve hastanenin insiyatifi gibi saçma bir şey

Elini karnina koyup ayetel kursi oku canim.bende ediyorum sana canim Allah saglikli sihatli bebişler versin...bu arada ozel gün özel gün dedin 10 kasimi tutturdun.
Allah razi olsun kuzum. Okuyorm sizide aniyorm dun yasin falan okudm nasilsa evde bosum die. Mubarek gun Allah duysn hepimizin sesini. Haha unutmamissn bi ara takilmstk senle ole bakalim bisi tutturucam heralde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…