Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimin isyeri yapti sigortayi acikcasi. Simdi inceledim policeyi gebelik teminatida var gorunuyor. Bir sansimi deneyeyim ben o zaman. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Selam canim benim ozel sigortam var calistgm kurumdan dolayi. Sgk yok emekli sandigi var ozel. Aynen bnde ozel hastanelere anlasmaya bagli ya odemigorm veya cuzzi bisi oduyorum. Malesef bu filmi karsilamiyor kapsam disi oluyor. Ben cekildkten sonra emekli sandgima faturasini gonderdm yarisini iade aldim. Sgk ksmini bilmiorm bi arstrirsin. Birde ozel sigortayla gebelk istegi icin olan herturlu muayene tetkik karsilamiyor benim doktorum adet duzensizligi vs die belrtti hep muayene ve kan tahlillerini karsiladi sigortam oyuzden:)

Aynen canim snde guzel aciklamssn smdi gordum:) gevelik teminati var bende ama oda gebelk olstktan sorasini kapsiyor oncesnde yine olmuyo:) dogum parasi icin iyi oluyo o teminat allahtn

Esimin isyeri yapti sigortayi acikcasi. Simdi inceledim policeyi gebelik teminatida var gorunuyor. Bir sansimi deneyeyim ben o zaman. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Eğer var görünüyosa mutlaka karsılamak zorunda baktınız sorun çıkarıyolar sigortayı ararsınız hemen. Çünkü benimde esimin önceli çalıştığı yer yapmıstı banada yaptırmıstı esim ve o sigortadan belli bi süre sonra hamile kalabilseydim herşeyi karşılayacaktı. Ama kısmet olmadı malesef :) size kısmet olur inşaAllah

Morasigi kuzum sen bahcelievler medicanaya gidiyordun degil mi? Saglik sigortan varmiydi acaba? Hsg icin 850tl dedilerde bana az evvel tlfnda dudagim ucukladi
Evet kuzum ama ben oraya gittgm halde orda cektrmedim 800 demslerdi bana. Arkadasmin gidip memnun kaldgi bi cekim merkezi vrdi bnde intrnetten baktm aklima yatti orada cekldm cok basit anestezi falan hikaye kanamam bile olmadi agrim bile olmadi gunlk yasantima devam ettim. Echomar diebir yer sislide biraz ters yeri arabayla gtmstik. 10 15 dkya sonuc veriyolar 570 tl fiyati. Medipol uniyi flaanda arayp sormstm 900 1000 civaribisi demsti pahali cogu yer. En ucuzu 500du benim duydgm o eski yontem die istemedm. Uzun oldu ama isini gor die bilgileri aktardm kuzim:)

Aynen canim snde guzel aciklamssn smdi gordum:) gevelik teminati var bende ama oda gebelk olstktan sorasini kapsiyor oncesnde yine olmuyo:) dogum parasi icin iyi oluyo o teminat allahtn
Aaa eminmisin :/ keske karsılasaydı hepsini. Neyse sonrasındada çoook işine yariycak inşaAllah hamile kalırsında kullanmasıda nasib olur :)

Aaa eminmisin :/ keske karsılasaydı hepsini. Neyse sonrasındada çoook işine yariycak inşaAllah hamile kalırsında kullanmasıda nasib olur :)
Aynen tatlim yillardir icindeym gebelk oldktn sora o teminat devreye giriyo. Sigorta isi zatn karsilamamaya endesksli cogu zaman:) dogum bedavaya oluyo iste genelde inss bitanem

merhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.

Ilk asilamam miydi canim ve klomenmi kullandin.rabbim saglikla kucagiba almayida nasip etsin

Varya okadar sevindimki maaşallah Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaAllah ve ben bugun ovitrelle iğnemin 13.günündeydim fakat hasta oldum senin haberin çok iyi geldi çok çokkk sevindim tebrik ederim :)) anlatsana kısaca sürecini umutlanalım S silam30

Allah kucağına almayı nasip etsin canım nasıldı hikaye iz hangi süreçlerden geçtiniz bizede dua edin
aminn canim allah razi olsun, darisi insallah en hayirli zamanda sizlere olsun.
tabiki bahsedeyim sürecimden. ne esimde ne bende bir sorun yoktu, sebebsiz infertilite denildi. ilk etapta hsg cektirdim, tüplerim acik cikti. daha sonraki aylarda letu isminde bir ilac kullandim ve catlama ignesi yaptirdim. iki ay, yine hamile kalamadim. vakit kayip etmeden diger ay 1.asilamami oldum. fakat asilama oldugum gün ve ertesi günler pek dinlenemedim, tabi hersey nasip kismet ama insan kendine dikkat etmesi gerekiyor ve bence dinlenilmesi gerekiyor. doktorlar her ne kadar normal hayatiniza dönebilirsiniz deselerde, dinlenmekte bence fayda var. birinci asilamam tutmadi, 3 yumurtam olusmustu.

diger ay yine asilama olmaya karar verdim, fakat bu sefer letu kullanmadim. fostimon igne + catlatma ignesi vurulduktan sonra asilamami yaptirdim. asilama yapildigi gün ve ertesi günler cok az kahverengi lekelenmelerim oldu, progestan baslatti doktorum. ve 2.asilamadan sonra 3 gün dinlendim. ara ara kasik batmalarm oldu, cok kisa sürüyordu 1-2 saniye bicak saplanir gibi. bende özellikle sabahlari oluyordu. daha sonraki günlerde gögüslerimde dolgunluk ve hassasiyet hissettim. asilamanin 10.günü test yaptirdim. varsa cikar, yoksada ümidimi keserim diye düsündüm. kanimda 8 cikti, 2 gün sonra 38, ve daha sonrasinda yükseldi. benim hikayemde bu arkadaslar.

rabbim hepimize hayirlisini versin insallah!

Allah razi olsun kuzum. Okuyorm sizide aniyorm dun yasin falan okudm nasilsa evde bosum die. Mubarek gun Allah duysn hepimizin sesini. Haha unutmamissn bi ara takilmstk senle ole bakalim bisi tutturucam heralde:))

Aman bitanem kaçırma 10 kasimi sonra 23 nisana kadar yok bizde artik 23nisanami kaldikkkk anaaaaaaa ozamana kalirsa beni timarhaneye kapatirlar herhalde

Masallah canimm hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
amin canim allah razi olsun. insallah hepimize bu duyguyu tattirsin. E Esayes arkadasim allah razi olsun cok tsk ederim, yukarda sürecimden bahsettim. sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz kizlar.darisini insallah hepiniz basina.aminnn

Günaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
Ohhh tatlım sonunda gelsin çok şükür inşaallah canım her şey yolunda gider inşaallah herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…