- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.761
Esimin isyeri yapti sigortayi acikcasi. Simdi inceledim policeyi gebelik teminatida var gorunuyor. Bir sansimi deneyeyim ben o zaman. Cok tesekkur ederim cevabiniz icinNormal şartlarda eğer özel sigortanıza ekstra gebelik teminatı ekletmediyseniz gebelik nedeniyle çocuk isteği infertilite vs. nedeniyle istenilen hiçbiseyi onaylamıyor sigorta. Ama bazı hastaneler bunu sistemlerinde baska bir sey için gibi yazarak filmde çektiriyor tahlilde yaptırıyor muayenede ediyor sigortada karşılıyor gebelik isteği diye belirtilmezse. Ama herkes yapmıyor bunu malesef. Doktor ve hastanenin insiyatifi gibi saçma bir şey
Selam canim benim ozel sigortam var calistgm kurumdan dolayi. Sgk yok emekli sandigi var ozel. Aynen bnde ozel hastanelere anlasmaya bagli ya odemigorm veya cuzzi bisi oduyorum. Malesef bu filmi karsilamiyor kapsam disi oluyor. Ben cekildkten sonra emekli sandgima faturasini gonderdm yarisini iade aldim. Sgk ksmini bilmiorm bi arstrirsin. Birde ozel sigortayla gebelk istegi icin olan herturlu muayene tetkik karsilamiyor benim doktorum adet duzensizligi vs die belrtti hep muayene ve kan tahlillerini karsiladi sigortam oyuzden:)Merhaba tekrardan. Size birsey danismak istiyorum. Bizim acibadem tamamlayici ozel saglik sigortamiz var. Network 3 hastaneleri denilen hastanelerde gittigimizde 15tl odeyip cikiyoruz kan tahlilide yaptirsak muayenede olsak. Bu hsgdede ozel saglik sigortasi geciyormu?bileniniz var mi acaba?
Aynen canim snde guzel aciklamssn smdi gordum:) gevelik teminati var bende ama oda gebelk olstktan sorasini kapsiyor oncesnde yine olmuyo:) dogum parasi icin iyi oluyo o teminat allahtnNormal şartlarda eğer özel sigortanıza ekstra gebelik teminatı ekletmediyseniz gebelik nedeniyle çocuk isteği infertilite vs. nedeniyle istenilen hiçbiseyi onaylamıyor sigorta. Ama bazı hastaneler bunu sistemlerinde baska bir sey için gibi yazarak filmde çektiriyor tahlilde yaptırıyor muayenede ediyor sigortada karşılıyor gebelik isteği diye belirtilmezse. Ama herkes yapmıyor bunu malesef. Doktor ve hastanenin insiyatifi gibi saçma bir şey
Eğer var görünüyosa mutlaka karsılamak zorunda baktınız sorun çıkarıyolar sigortayı ararsınız hemen. Çünkü benimde esimin önceli çalıştığı yer yapmıstı banada yaptırmıstı esim ve o sigortadan belli bi süre sonra hamile kalabilseydim herşeyi karşılayacaktı. Ama kısmet olmadı malesef :) size kısmet olur inşaAllahEsimin isyeri yapti sigortayi acikcasi. Simdi inceledim policeyi gebelik teminatida var gorunuyor. Bir sansimi deneyeyim ben o zaman. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Evet kuzum ama ben oraya gittgm halde orda cektrmedim 800 demslerdi bana. Arkadasmin gidip memnun kaldgi bi cekim merkezi vrdi bnde intrnetten baktm aklima yatti orada cekldm cok basit anestezi falan hikaye kanamam bile olmadi agrim bile olmadi gunlk yasantima devam ettim. Echomar diebir yer sislide biraz ters yeri arabayla gtmstik. 10 15 dkya sonuc veriyolar 570 tl fiyati. Medipol uniyi flaanda arayp sormstm 900 1000 civaribisi demsti pahali cogu yer. En ucuzu 500du benim duydgm o eski yontem die istemedm. Uzun oldu ama isini gor die bilgileri aktardm kuzim:)Morasigi kuzum sen bahcelievler medicanaya gidiyordun degil mi? Saglik sigortan varmiydi acaba? Hsg icin 850tl dedilerde bana az evvel tlfnda dudagim ucukladi
Allah kucağına almayı nasip etsin canım nasıldı hikaye iz hangi süreçlerden geçtiniz bizede dua edinmerhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.
Aaa eminmisin :/ keske karsılasaydı hepsini. Neyse sonrasındada çoook işine yariycak inşaAllah hamile kalırsında kullanmasıda nasib olur :)Aynen canim snde guzel aciklamssn smdi gordum:) gevelik teminati var bende ama oda gebelk olstktan sorasini kapsiyor oncesnde yine olmuyo:) dogum parasi icin iyi oluyo o teminat allahtn
Aynen tatlim yillardir icindeym gebelk oldktn sora o teminat devreye giriyo. Sigorta isi zatn karsilamamaya endesksli cogu zaman:) dogum bedavaya oluyo iste genelde inss bitanemAaa eminmisin :/ keske karsılasaydı hepsini. Neyse sonrasındada çoook işine yariycak inşaAllah hamile kalırsında kullanmasıda nasib olur :)
merhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.
Masallah canimm hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinmerhaba kizlar,
aminn canim allah razi olsun, darisi insallah en hayirli zamanda sizlere olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin canım nasıldı hikaye iz hangi süreçlerden geçtiniz bizede dua edin
Allah razi olsun kuzum. Okuyorm sizide aniyorm dun yasin falan okudm nasilsa evde bosum die. Mubarek gun Allah duysn hepimizin sesini. Haha unutmamissn bi ara takilmstk senle ole bakalim bisi tutturucam heralde:))
amin canim allah razi olsun. insallah hepimize bu duyguyu tattirsin. E Esayes arkadasim allah razi olsun cok tsk ederim, yukarda sürecimden bahsettim. sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz kizlar.darisini insallah hepiniz basina.aminnnMasallah canimm hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ohhh tatlım sonunda gelsin çok şükür inşaallah canım her şey yolunda gider inşaallah herşey istediğin gibi olurGünaydin kizlar mutlu sabahlar bu sabah az bir reglim geldi henüz tarlusal bitmemisti ama doktor birak dedi.perşembe gününe rahim filmi randevusu verdi.suan sadece lekelenmem oldu insallah çogalirda kisti atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?