Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.
Merhaba canım, ay ne kadar güzel bi haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canım

amin canim allah razi olsun. insallah hepimize bu duyguyu tattirsin. @Esayelaa arkadasim allah razi olsun cok tsk ederim, yukarda sürecimden bahsettim. sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz kizlar.darisini insallah hepiniz basina.aminnn
Cok sevindm senin adina canim sebepsizse genelde asilamayla sonuc aliniyor hep saglikla sursun inss

Merhaba canım, ay ne kadar güzel bi haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canım
merhaba canim, cok tsk ederim allah razi olsun aminnn insallah :) tabiki dua ediyorum, rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yasatsin hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah! en iyi biz birbirimizin halinden anlariz,emeklerimiz bosa cikmasin ins!

Cok sevindm senin adina canim sebepsizse genelde asilamayla sonuc aliniyor hep saglikla sursun inss
benim 1.asilamamda 3 yumurtam olusmustu ve tutmayinca kötü oldum acikcasi. 2.asilamamda 1 yumurtam olusmustu, agladim aceba yaptirmasammi zaten 3 yumurta da bile tutmamisti bunda nasil tutacak diye düsündüm. sonradan esimle karar verdik, yaptiralim, belki tutar diye düsündük. iyiki umudumuzu kayip etmeyip yaptirmisiz canim.
rabbim ins en kisa zamanda sizede nasip etsin canim. sen daha önce asilama yaptirdinmi?

Aman bitanem kaçırma 10 kasimi sonra 23 nisana kadar yok bizde artik 23nisanami kaldikkkk anaaaaaaa ozamana kalirsa beni timarhaneye kapatirlar herhalde
Ay kuzum sus sus cagirma o gunleri bnde kafayi yerim:)) yilbasi var ya oncesinde nisana gtme hemen:) benm transferde 29 ekimdeydi hemsire tarihi gunlerdn gidiyosun test gunu de ole diyodu baya bi kopmstk

Ohhh tatlım sonunda gelsin çok şükür inşaallah canım her şey yolunda gider inşaallah herşey istediğin gibi olur

Sagolasin canim benim az bir lekelenme oldu bitti insallah tekrar başlar .insallah 2018 bitmeden hepimizin yüzü güler

Morasigi duzgun korkmaza randevu aldim kuzum. Bakalim nasil olacak
Hadi hayirli olsn kuzim harika bi doktor yasaynca anlicaksn. Hemsireleri de cok tatli ve ilgili. Senle tansmayi isterm denk glrsek:) nezaman pozitifi goruruz bilemyorm ama inaniyorm guveniyorm ciddie alindigini gormek onemsenmesi icime siniyo cok. Bnde agustosta basladim buraya.

Aman bitanem kaçırma 10 kasimi sonra 23 nisana kadar yok bizde artik 23nisanami kaldikkkk anaaaaaaa ozamana kalirsa beni timarhaneye kapatirlar herhalde
Kız yılbaşını falan da özel günden sayalım, sevgililer günü de var. ne biliyim doğum günleriniz, tanışma yıldönümüz falan yok mu o zaman kadar anacım :) ben hepsini özel günden sayıyorum :)

Ay kuzum sus sus cagirma o gunleri bnde kafayi yerim:)) yilbasi var ya oncesinde nisana gtme hemen:) benm transferde 29 ekimdeydi hemsire tarihi gunlerdn gidiyosun test gunu de ole diyodu baya bi kopmstk

Hamile kalirsan 30agustosa denk gelir belki . Bu arada ben bosuna sevindim galiba cok az lekelenmem oldu sabah bitti

Aaaaaa dogru ben devlet erkaniyiz sankide 23nisan diyorum...onlarda var ay hadi insallah içime su serpildi

Amiiin canım benim, Allah razı olsun senden. Sağlıkla gelsin bebişin

Sagolasin canim benim az bir lekelenme oldu bitti insallah tekrar başlar .insallah 2018 bitmeden hepimizin yüzü güler
gelmiş zaten tatlım sökülrüsnde şu rahim filmini de çektirirsin canım amin ya amin tek dileğim sağlıklı bebişlerimiz olsun bizimde önce karınlarımızı sonra kucaklarımız dolsun inşaallah bu hayalimizi en kısa zamanda nasip etsin rabbim

Aaaaaa dogru ben devlet erkaniyiz sankide 23nisan diyorum...onlarda var ay hadi insallah içime su serpildi
Tabi canım onları es geçme lütfen :) ben ocaktan ümitliyim bakalım inşallah Allah nasip eder. Hem ocakta eşimin ameliyatı 3 ay oluyo, hem de ikimizin de doğum günü ocakta

Tabi canım onları es geçme lütfen :) ben ocaktan ümitliyim bakalım inşallah Allah nasip eder. Hem ocakta eşimin ameliyatı 3 ay oluyo, hem de ikimizin de doğum günü ocakta

Vovvvvvvvvvv...çokta ocağa adapte olma insallah kasim aralığı boş geçmezsin.zaten i gün senin en özel günün olucsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…