- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.801
Tabi canım onları es geçme lütfen :) ben ocaktan ümitliyim bakalım inşallah Allah nasip eder. Hem ocakta eşimin ameliyatı 3 ay oluyo, hem de ikimizin de doğum günü ocakta
Aaa grupta 2.hamis varmis kac haftalik cnm hayirli olsunvarmi bir sorun arkadasim sende? neden umudun yok öyle düsünme lütfen.
İnşallah tabi belli olmaz çalışmalara tüm hızıyla devam zaten :) aynen kuzum en özel günüm o olucak o zaman. Hepimize nasip olsun artık inşallahVovvvvvvvvvv...çokta ocağa adapte olma insallah kasim aralığı boş geçmezsin.zaten i gün senin en özel günün olucsk
canim benim suanda cok cok yeni. henuz regl günüm gecmedi, ama ben yasadiklarimdan dolayi gittim kan testi yaptirmaya, öyle ögrendim. insallah hersey yolunda gider ve hayirla yükselir degerlerim.Aaa grupta 2.hamis varmis kac haftalik cnm hayirli olsun
Ay inan ki şu an hayalim o kuzum :) aralıkta bebiş gelse ocakta hamile olduğumu öğrensem çıldırırım herhaldeAralık ta kalip ocakta surprizinide yapabilirsin :)
Valla bu grup iyice bereketlenmeye başladı, bize de bulaşsın amiiin :)Aaa grupta 2.hamis varmis kac haftalik cnm hayirli olsun
aminnnnn insallah :)))Valla bu grup iyice bereketlenmeye başladı, bize de bulaşsın amiiin :)
Aminn aminn 2018 btmeden herkes gebe kalsn insss:)Valla bu grup iyice bereketlenmeye başladı, bize de bulaşsın amiiin :)
Devam edersek doktora illa ki denk geliriz. :) doktordan sonra yazarim yine ben detaylariHadi hayirli olsn kuzim harika bi doktor yasaynca anlicaksn. Hemsireleri de cok tatli ve ilgili. Senle tansmayi isterm denk glrsek:) nezaman pozitifi goruruz bilemyorm ama inaniyorm guveniyorm ciddie alindigini gormek onemsenmesi icime siniyo cok. Bnde agustosta basladim buraya.
Allahımmm bu mübarek günde duy şurdaki kullarının sesini yarabbimmm :)Aminn aminn 2018 btmeden herkes gebe kalsn insss:)
Aminnn insallah. Hepimizin yuzu gulsun artikSagolasin canim benim az bir lekelenme oldu bitti insallah tekrar başlar .insallah 2018 bitmeden hepimizin yüzü güler
canim benim suanda cok cok yeni. henuz regl günüm gecmedi, ama ben yasadiklarimdan dolayi gittim kan testi yaptirmaya, öyle ögrendim. insallah hersey yolunda gider ve hayirla yükselir degerlerim.
Ay inan ki şu an hayalim o kuzum :) aralıkta bebiş gelse ocakta hamile olduğumu öğrensem çıldırırım herhalde
Valla bu grup iyice bereketlenmeye başladı, bize de bulaşsın amiiin :)
Aminnnn bu mubarek gunde. Ay istermisiniz suan ki bu yakarislarimiz karsilik bulsun hepimiz ardi ardina haberleri verelim. Bizden sonra gelenlere ne pozitif sayfalar birakiriz. :)Aminn aminn 2018 btmeden herkes gebe kalsn insss:)
varmi bir sorun arkadasim sende? neden umudun yok öyle düsünme lütfen.
Hormonlarim düzgün esimdede hicbir problem yok ama nezamanki 2.ye karar verdik regli olamamaya başladim.persembe gunü rahim filmide çekilicem bakalim önceden rahimde yapisiklik olmustu açıkçası doktor rahimden şüpheleniyor.Allah tan hayirlisi biz elimizden geleni yapalim gerisini zamanini o biliyor
Ayyyy inşaaallah inşaallah belki de kasım olur belli mi olur tatlımAy inan ki şu an hayalim o kuzum :) aralıkta bebiş gelse ocakta hamile olduğumu öğrensem çıldırırım herhalde
Yok kuzum ben de hiç sürpriz yapamam, zaten eşim her şeyi günü gününe bilir gecikme olsa anında beraber test yaparız :) onun gelişi bile bize büyük sürpriz olur yeter ki gelsin :)Benimde bu ayin 13 u evlilik yıldönümum surprizi o zaman verim dedim ama haberi alinca direk soyledim tutamadim sen surprizini yaparsin insallah
Doktor o kadar tedavi uygulicagina rahim filmi cekseymisya insallah bisey yoktur varsada hemen sifasinj bulursun cnm dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?