Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vovvvvvvvvvv...çokta ocağa adapte olma insallah kasim aralığı boş geçmezsin.zaten i gün senin en özel günün olucsk
İnşallah tabi belli olmaz çalışmalara tüm hızıyla devam zaten :) aynen kuzum en özel günüm o olucak o zaman. Hepimize nasip olsun artık inşallah

Devam edersek doktora illa ki denk geliriz. :) doktordan sonra yazarim yine ben detaylari

Ay inan ki şu an hayalim o kuzum :) aralıkta bebiş gelse ocakta hamile olduğumu öğrensem çıldırırım herhalde

Benimde bu ayin 13 u evlilik yıldönümum surprizi o zaman verim dedim ama haberi alinca direk soyledim tutamadim sen surprizini yaparsin insallah

varmi bir sorun arkadasim sende? neden umudun yok öyle düsünme lütfen.

Hormonlarim düzgün esimdede hicbir problem yok ama nezamanki 2.ye karar verdik regli olamamaya başladim.persembe gunü rahim filmide çekilicem bakalim önceden rahimde yapisiklik olmustu açıkçası doktor rahimden şüpheleniyor.Allah tan hayirlisi biz elimizden geleni yapalim gerisini zamanini o biliyor

Doktor o kadar tedavi uygulicagina rahim filmi cekseymisya insallah bisey yoktur varsada hemen sifasinj bulursun cnm dualarim seninle

Benimde bu ayin 13 u evlilik yıldönümum surprizi o zaman verim dedim ama haberi alinca direk soyledim tutamadim sen surprizini yaparsin insallah
Yok kuzum ben de hiç sürpriz yapamam, zaten eşim her şeyi günü gününe bilir gecikme olsa anında beraber test yaparız :) onun gelişi bile bize büyük sürpriz olur yeter ki gelsin :)

Doktor o kadar tedavi uygulicagina rahim filmi cekseymisya insallah bisey yoktur varsada hemen sifasinj bulursun cnm dualarim seninle

Aynen canim 3ay verdi klomeni sonrada eee sen sezeryanla dogum yaptigindan rahimde yine yapisiklik olmustur o yüzdende sonraki hamileliginde düsügün olmustur biz en iyisi rahim filmi çekelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…