- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.821
Sen ne istiyosn onu onemsiyo ben beklemek istemedgm icn direk basladik tedavilere diger ozeller bekle diyo bska bisi demiyo. Sen neyle mutlu olucaksn bu onmli bncedeDevam edersek doktora illa ki denk geliriz. :) doktordan sonra yazarim yine ben detaylari
Yok kuzum ben de hiç sürpriz yapamam, zaten eşim her şeyi günü gününe bilir gecikme olsa anında beraber test yaparız :) onun gelişi bile bize büyük sürpriz olur yeter ki gelsin :)
Benm esimdeole tatlim ya idrar tedti yapiyodum bkleme surednde o gidip banyoya bakiyodu:) bide tedavi surecne girnce hakm oluyolar hep yanimzda ama dedgn gibi o olau zaten bizim icin fazlasyla bi surpriz:))Yok kuzum ben de hiç sürpriz yapamam, zaten eşim her şeyi günü gününe bilir gecikme olsa anında beraber test yaparız :) onun gelişi bile bize büyük sürpriz olur yeter ki gelsin :)
Insan dayanamaz ki bole guzel bir haberde canim benim iyi yapmssn:)Benimde bu ayin 13 u evlilik yıldönümum surprizi o zaman verim dedim ama haberi alinca direk soyledim tutamadim sen surprizini yaparsin insallah
Ameliyat oldu ya eşim o yüzden daha erken bizim için kuzum, hem yumurtlama dönemimde tek ilişki oldu yasak vardı ondan önce, yani tek ilişkiyle tutmaz. Artık yeni yumurtlama döneminde bakıcaz önümüze. Hepimiz mucizeler yaşayalımmmAyyyy inşaaallah inşaallah belki de kasım olur belli mi olur tatlım
Ayyy amin amin kuzummmm bende bu ay kendi halimize bırakacağım bakalım ne olacak yılbaşına kadar böyle olmadı yine doktora biraz kafamdan atmaya çalışacağım diyorum ama olmuyor yahuııı :)Ameliyat oldu ya eşim o yüzden daha erken bizim için kuzum, hem yumurtlama dönemimde tek ilişki oldu yasak vardı ondan önce, yani tek ilişkiyle tutmaz. Artık yeni yumurtlama döneminde bakıcaz önümüze. Hepimiz mucizeler yaşayalımmm
Allah nasip etsnde hic blli olmaz bitanem. Senin bu kurlrle eminim esinin degerleri cabuk yukselicek. Tupbebek olayi komple ilski yasagi desem yeri yani:))Ameliyat oldu ya eşim o yüzden daha erken bizim için kuzum, hem yumurtlama dönemimde tek ilişki oldu yasak vardı ondan önce, yani tek ilişkiyle tutmaz. Artık yeni yumurtlama döneminde bakıcaz önümüze. Hepimiz mucizeler yaşayalımmm
Sen adamı süründürüyosun resmen canımcım :) biz artık ailelere sürpriz yaparız planımız o :)Ben valla cinsiyetini bile süründüre süründüre söyledim hatta agladi sinirinden ...
İşte benimki de her durumu bilir, benden çok takip eder her şeyi :) valla yeter ki gelsinler kuzum en önemlisi o :)Benm esimdeole tatlim ya idrar tedti yapiyodum bkleme surednde o gidip banyoya bakiyodu:) bide tedavi surecne girnce hakm oluyolar hep yanimzda ama dedgn gibi o olau zaten bizim icin fazlasyla bi surpriz:))
Bence iyi fikir canım. İnan ki bak eşim ameliyat falan oldu, artık ilişkiler bebek için değil spontane ya her şey böyle çok rahat çok güzel. Kendimi bu ara mutlu hissediyorum inan ki. Üzerimde o stres yok şimdi, sevdim bu durumu :)Ayyy amin amin kuzummmm bende bu ay kendi halimize bırakacağım bakalım ne olacak yılbaşına kadar böyle olmadı yine doktora biraz kafamdan atmaya çalışacağım diyorum ama olmuyor yahuııı :)
Aynen canim 3ay verdi klomeni sonrada eee sen sezeryanla dogum yaptigindan rahimde yine yapisiklik olmustur o yüzdende sonraki hamileliginde düsügün olmustur biz en iyisi rahim filmi çekelim dedi.
Yok kuzum ben de hiç sürpriz yapamam, zaten eşim her şeyi günü gününe bilir gecikme olsa anında beraber test yaparız :) onun gelişi bile bize büyük sürpriz olur yeter ki gelsin :)
Çok uğraşıyorum kürler için inşallah işe yarıyodur bitanem. Tüp bebek ama daha bi garanti olay canımcım, ilişkiye ne hacet :) inşallah inanıyorum hepimiz için sırayla güzel günler geliyoAllah nasip etsnde hic blli olmaz bitanem. Senin bu kurlrle eminim esinin degerleri cabuk yukselicek. Tupbebek olayi komple ilski yasagi desem yeri yani:))
merhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.[/QUO. Ne güzel tebrikler
Insan dayanamaz ki bole guzel bir haberde canim benim iyi yapmssn:)
Amiiin tatlım benimAynen oyle cnm insallah Rabbit cok aratmadan versin herkese
merhaba kizlar,
benim asilamam cok sükür olumlu sonuc verdi, rabbim sizlerede nasip etsin insallah. allah hepimizin yardimcisi olsun. sakin pes etmeyin hep umutlu olun.
aminn canim allah razi olsun, darisi insallah en hayirli zamanda sizlere olsun.
tabiki bahsedeyim sürecimden. ne esimde ne bende bir sorun yoktu, sebebsiz infertilite denildi. ilk etapta hsg cektirdim, tüplerim acik cikti. daha sonraki aylarda letu isminde bir ilac kullandim ve catlama ignesi yaptirdim. iki ay, yine hamile kalamadim. vakit kayip etmeden diger ay 1.asilamami oldum. fakat asilama oldugum gün ve ertesi günler pek dinlenemedim, tabi hersey nasip kismet ama insan kendine dikkat etmesi gerekiyor ve bence dinlenilmesi gerekiyor. doktorlar her ne kadar normal hayatiniza dönebilirsiniz deselerde, dinlenmekte bence fayda var. birinci asilamam tutmadi, 3 yumurtam olusmustu.
diger ay yine asilama olmaya karar verdim, fakat bu sefer letu kullanmadim. fostimon igne + catlatma ignesi vurulduktan sonra asilamami yaptirdim. asilama yapildigi gün ve ertesi günler cok az kahverengi lekelenmelerim oldu, progestan baslatti doktorum. ve 2.asilamadan sonra 3 gün dinlendim. ara ara kasik batmalarm oldu, cok kisa sürüyordu 1-2 saniye bicak saplanir gibi. bende özellikle sabahlari oluyordu. daha sonraki günlerde gögüslerimde dolgunluk ve hassasiyet hissettim. asilamanin 10.günü test yaptirdim. varsa cikar, yoksada ümidimi keserim diye düsündüm. kanimda 8 cikti, 2 gün sonra 38, ve daha sonrasinda yükseldi. benim hikayemde bu arkadaslar.
rabbim hepimize hayirlisini versin insallah!
aminnn canim insallah! cok tsk ederim. insallah sizede nasip olur. evt özel ´de yaptirdim, devletde benim nazimi kimse cekmezdi.amin inşallah.. kan tahlillerindeki artışı görmek nasıl güzel bir şey yaa.. bize de hayırlısıyla nasip olur inşallah.. doktorunuz kimdi acaba? özel'de mi ilerledi süreç?
Ya zaten şu stresten bir kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama işte bi becerebilsem şuan benimde biraz kilo almam lazım buna konsantre olacağım artık ya nasip :)Bence iyi fikir canım. İnan ki bak eşim ameliyat falan oldu, artık ilişkiler bebek için değil spontane ya her şey böyle çok rahat çok güzel. Kendimi bu ara mutlu hissediyorum inan ki. Üzerimde o stres yok şimdi, sevdim bu durumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?