Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok uğraşıyorum kürler için inşallah işe yarıyodur bitanem. Tüp bebek ama daha bi garanti olay canımcım, ilişkiye ne hacet :) inşallah inanıyorum hepimiz için sırayla güzel günler geliyo
Yumrtalar buyuyunce zarar gormesn die vermiyo toplanmca zatn islem gordu die yok sora tutunsn die gecen adet oncesndn beri birlktelk yok:) esler icn daha zor oluyo ozluyor insan olsn hersey evlat icin:) aminn aminn tatlim ins burdaki hamisler srtacak inaniyorum:)

çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.. sizin kaçıncı aşılama acaba? ayrıca klomen ile mi yumurtanız gelişti?
aminn :) 2.asilamam tuttu, birincidide klomen degilde letu kullanmistim, tutmadi. 2.asilamamda fotimon igne kullandim. sanirim daha iyi geldi bana.

Kuzum anlattığın için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki kaç aydır deniyodun yani kaçıncı ayda hamile kalmıs oldun inşaAllah

Ya zaten şu stresten bir kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama işte bi becerebilsem şuan benimde biraz kilo almam lazım buna konsantre olacağım artık ya nasip :)
İşte biraz akışına oldu mu daha güzel oluyo her şey canım. Kilo alırsın tatlım ya, öğün sayını arttır. Günde 4-5 öğün ye

aminn :) 2.asilamam tuttu, birincidide klomen degilde letu kullanmistim, tutmadi. 2.asilamamda fotimon igne kullandim. sanirim daha iyi geldi bana.

ben de devlete gidiyorum 3 kez klomen kullandım ve sadece 1 yumurtam olmuştu, o da tutmadı. bir kez daha gideceğim, olmadı özele devam ben de.. şu anda 2 hamile arkadaşımız var. Morasigi 'nın da bize güzel haberi vereceğine inanıyorum 3 olacak böylelikle.. ve inşallah hızla bu sayı artar

Kuzum anlattığın için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki kaç aydır deniyodun yani kaçıncı ayda hamile kalmıs oldun inşaAllah
ne demek cnm seve seve yardimci olmak isterim. cünki bende zamaninda arastirirken, detayli bilgi, yorum hepsini okuyup, ona göre dikkat etmeye calisiyordum. bir senedir korunmuyoruz, daha önce uzun yillar dogum kontrol hapi kullanmistim.

Evet tabi canım tüp bebek süreci o yönden zor eşler için. Olsun geçer hepsi, bebiş sağlıcakla tutunsun da en önemlisi o

evt bende 2 ay letu + catlatma ignesi kullandim. baktim olmuyor direk asilamaya gectim. zaman kayip etmek istemedim artik. cünki negatifler gördükce insanin morali yerle bir oluyor malesef cok sükür esim destek oldu, hep yanimda oldu, beraber atlatmak daha kolay oluyor. Morasigi arkadasim, ne zaman test yapicaksin sen?

eş ve aile desteği kesinlikle çok önemli. siz pek yıpranmadan sonuca ulaşmışsınız maşallah.. devamı da böyle güzel ve kolay olur umarım. bu arada aşılamadan sonra dinlenmekten bahsetmiştiniz ki size katılıyorum. benim perşembe günü yumurtam çatladı ve çok ağrılı oldu. onu değerlendirip işe gitmedim dinlendim ama 2 gün sonra 800 km yol gittim kurban bayramı arifesiydi memlekete gitmiştik. onun da olumsuz etkisi olmuş olabilir

vallahi bu sürec bile cok yipratici oldu biliyormusun arkadasim. her ay negatifi görünce ister istemez üzülüyordum, hatta birinde doktorum artik asilama deniyelim dediginde kendimi tutmayip doktorumun yaninda aglamistim. o günü mesela hic unutmuyorum, kendimi o kadar kötü hissettimki. bunun tarifi yok.
daha sonra asilamaya karar veriyorsunuz, yok sperm karisirmi diye kafaniza takiyorsunuz, yok onu atlatiyorsunuz, tutacakmi stresi oluyor. rabbim kimseye yasatmasin bunlari, gercekten cok kolay bir sürec degildi. esimin destegi olmasaydi zaten cok zor olurdu.
evt ben 1 asilamamda hic dinlenmedim, dinlenmedigim gibi aksama misafirlerim vardi. dolayisiyla 23.00 kadar hep ayaktaydim. tabi nasip kismet ama tetbirini almak bizden diye düsünüyorum. ayni seskilde sende canim uzun yolculuk yapmissin, bunlar olumsuz etkilyior. mümkün se eger dinlenmekte fayda var bence.

sen daha önce asilama oldunmu cnm?

Benmde klomenle 1 oluyodu onmli olan kalitesi siyorlar uzlme hic tatlim ah inss canim benim bole haber vermeyi cok isterm almayida istrm size de kendm kadr seviniyorm sagolasn

Benmde klomenle 1 oluyodu onmli olan kalitesi siyorlar uzlme hic tatlim ah inss canim benim bole haber vermeyi cok isterm almayida istrm size de kendm kadr seviniyorm sagolasn
aynen sana katiliyorum cnm. yumurta sayisindan cok yumurtanin kaliteside önemli.
yani söyle bir gercek var yumurta ne kadar cok olursa, sansin bir o kadar yüksek demektir. ama olacagi varsa zaten olur. benim 1.asilamamda 3 yumurtam olusmustu tutmadi. 2.asilamamda 1 yumurtam vardi cok sükür olumlu oldu.

Aynen canim 1 yeterli allah nasip ettikten sonra:) 8 gun kaldi teste. Ilk asilamam olmadi benim ve cok yiklmstm daha cok bklenti oluyo yumrta takibndn farkli olark. 2. De ihtimal cok degsmickti %5 icn tkrar para dokmk yerine bizde tupbebek tedavisi oldm bu ay sornlar vrdi bizde tabi. Aklima gelmzdi icnde buldm kendimi:) pko sendromu oldgndan cok yumrta olabilr ama kalitesz olabilir denmsti ayristi tabi ama dollenenler hep 1. Kalitede oldu sukurler olsun bu tutmassa devam edecegim embriyolarim var. Nasi oldgu onmli degl evlata kavsmak onmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…