Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi canim seninde az kalmis. allahin izniyle sende güzel haberler verirsin bize hep beraber seviniriz.

yaşanan hayal kırıklığı ve hüsranı biliyorum, benim de klomen sonrası gidip hiç yumurta gelişmediğini görünce çok üzülmüştüm. çünkü 1 ay öncesinde 1 tane de olsa yumurtam gelişmişti ve 2 3 tane beklemiştim o ay. doktorun yanında değil ama hastaneden çıkınca çok ağladım. benim de stres üzüntü mideme vurur hemen hala toparlayamadım. hiç aşılama yaptırmadım ben canım, sadece 3 dönem klomen kullandım..

Kızçeler bu arada isimler neler aylardır konuşuyoruz burda :) bi de sakınca görmeyen arkadaşlarımızla en azından instagram falan ortamından tanışabiliriz, tabi burdan isim soyisim vermeyelim, isteyen birbirine mesaj atıp söyler artık :) kaynaştırma etkinliği yapıyım dedim şurda :)

evdeki aglamalarim üzülmelerim haric, kendimi ilk defa doktorun yaninda tutamadim. cok kötü bir ani oldu. sende daha fazla üzülme canim, bak ben asilamada yaptirdim ve olumlu oldu. insan evlat icin herseyi yapiyor.

evdeki aglamalarim üzülmelerim haric, kendimi ilk defa doktorun yaninda tutamadim. cok kötü bir ani oldu. sende daha fazla üzülme canim, bak ben asilamada yaptirdim ve olumlu oldu. insan evlat icin herseyi yapiyor.

hayırlısı olsun tatlım, benim bir sonraki adım da aşılama herhalde.. Allah herkese kolaylık versin. böyle güzel haberler alınca seviniyoruz ümitleniyoruz biz de :))

hayırlısı olsun tatlım, benim bir sonraki adım da aşılama herhalde.. Allah herkese kolaylık versin. böyle güzel haberler alınca seviniyoruz ümitleniyoruz biz de :))
aminn canim hayirlisi neyse o olsun insallah hepimizin hakkinda. bende cok ümit olacak yazilar aradim, ama malesef cok olumlu yazilar bulamadim. bu sebebten dolayi kendime söz verdim olumlu olunca yazacagim diye. olumlu olan bir daha bakmiyor sanirim siteye:)

evet evet ben de fark ettim, hamile kalan daha bakmıyor valla

Günaydın canım, aslında ben de bel ve kasık ağrısı devam ediyor ama çok şiddetli değil, heran hasta olacakmışım hissi var ve daha 4/5 gün var. Seninde mi öyleydi
canim bende dün birsey yoktu daha ama gece sanki adet olacakmisim gibi biraz agri oldu gögüs uclari biraz aciyor dokununca sabah bulanti oldu birde akinti cok sivi gibi daha yumurtlama zamanindaki gibi degismedi o zamandan beri daha.

ben ilk defa vücudumdaki degisikliklere bu kadar dikkat ediyorum. normalde adet olacagim zaman bi agri baslardi yarim gün bir gün sürer sonra adet olurdum. simdi sadece gece oldu birkac saat sonra gecti suan bise yok adet de olmadim daha.
igne belki vücudumuzu degistirmistir biraz farkli olabilir belki bu defa.

adet olmadigim icin beklemedeyim daha kücücükde olsa daha umut var malesef insan kolay kabul edemiyor
bugün 15. gün basladi igneden sonra.

sende simdi nasil bi degisiklik varmi sabaha göre ?

canim cok sevindim senin adina allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah :)

ne demek cnm seve seve yardimci olmak isterim. cünki bende zamaninda arastirirken, detayli bilgi, yorum hepsini okuyup, ona göre dikkat etmeye calisiyordum. bir senedir korunmuyoruz, daha önce uzun yillar dogum kontrol hapi kullanmistim.
Anladım bacım çok şükür kavuscaksın inşaAllah bebeğinle sağlıkla :)) evet bende bilmediğim bisey varsa diye kendimce aranıyorum iste. Aa bide şunu sormak istiyorum bu aşılama tedavisini ne kadara yaptırdın benim önümdeki aşama bu artık yada araya bi rahim filmi çekilip o ay bekleyip bir sonraki ay aşılama olucak tabi bütün bunlar Allahn izniyle maddi imkan olursa olucak merak ettim o yüzden kuzum

Aminnnn bu mubarek gunde. Ay istermisiniz suan ki bu yakarislarimiz karsilik bulsun hepimiz ardi ardina haberleri verelim. Bizden sonra gelenlere ne pozitif sayfalar birakiriz. :)
acaba toplu halde bir gün belirleyip hepimiz yasin mi okusak ? allah icin toplanip dua edersek daha güzel olur belki. yan yana bir odada toplanamasakda bu sayfada birlesebiliriz belki. ayni gün ayni saatte herkezin müsait oldugu bir zamanda..

. Sanırım en güzeli beklemek, benim ağrı sancı idrar rengindeki koyuluk gitmişti iğneyle birlikte baya belirgindi çünkü onlar. Bel kasık karın ağrım arttı yine, batıo gibi oluyor, bugün iğnenin 11. Günü sanırım yumurtlamanın da 10. Günü. Biliosun tiroid için kan vericektim gebeliğe de baktılar 1.95 çıktı. Yani ilk denme olumsuz. benim adet döngüm 28 gün değildir 32 falan iğneden sonra ne zaman olur bilmiyorum, çok mu erken bakıldı onu da bilmiyorum, normal döngüme göre en az 1 hafta var hasta olmama ama çok fazla ağrım da var, herhalde iğne yüzünden daha erken olacak @

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…