Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya zaten şu stresten bir kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama işte bi becerebilsem şuan benimde biraz kilo almam lazım buna konsantre olacağım artık ya nasip :)

Kac kilo istiyorsun canim bende cok var veriyim 8 10kg .isin sakasi neden kilo alman lazim kaç kilosun

Bence olabilir canım bana uyar

Canim bende persembe gunü rahim filmi çekilip 1 ay ara ve sonrasinda aşılama dedi doktor

Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen +ovitrelle kullandım . Salı günü 30 ekimde iğne oldum . Hayırlı haberler alırım inşallah. 8 yıl önce de 3 kere aynı tedaviyi olmuştum . İlk ikisinde hamile kalmıştım ama düştü ikisi de . Daha sonra kendiliğinden kızım oldu . Bu ayın 14 ü doğum günüm inşallah çifte kutlamak nasip olur

Merhaba canım. İnşallah yine hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Senin en güzel hediyen olur

Cok sükür canim allahin izniyle kavusacagim.rabbim yardimcimiz olsun. Tabiki hemen söyleyim asilama ücretim 1200 TL tuttu+igne kullandim (benimkiler 250 TL tuttu) + catlatma ignesi oda (110 TL) tuttu. Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim.ins Rabbim sanada en kisa zamanda bir bebis verir.

Sanırım
Az öne test yaptım dayanamadım hiç çizgi çıkmadı bugun iğnenin 11. Günü burdan erken mi test için
İğne etkisi geçmiş diyebilirim, benim de 11. Gün dün de tek çıktı, bugün de tiroid için kan verdim gebelik de baktılar o da 1.95 çıktı. Bende olumsuz. Tabi herkes de durum farklı adet gününü bekle istersen canım. Benim gibi yapma

canim benim degerler hakkinda bilgim yok ama sen 11. gündeydin sanirim. bu deger katlanarak artiyo diye okumustum insallah yükselir sende daha

canim benim degerler hakkinda bilgim yok ama sen 11. gündeydin sanirim. bu deger katlanarak artiyo diye okumustum insallah yükselir sende daha
Evet iğne vurduğum günden 11 bugün, 5 ve üstünde karlama bekliyorlar gebelik sayılması için, alt değerleri önemsemiyorlar. Daha yüksek çıkardı herhalde döllenme olsaydı, kısmet artık iğneden sonra geçen ağrılarım falan da yeniden başladı vucüt sıcaklığım da yüksek, hasta olacağım içindir belki

Bekleyemedim yaptım ama moralim bozuldu 2 test almıştım bu sefer çarşambayı bekliyim en iyisi su an bile burun adet belirtilerim var zaten çarsamba ya bile kalmaz belki

Bekleyemedim yaptım ama moralim bozuldu 2 test almıştım bu sefer çarşambayı bekliyim en iyisi su an bile burun adet belirtilerim var zaten çarsamba ya bile kalmaz belki
Aynı ben peki bişey sorcam benim 8. Gün o iğneyle başlayan ağrı sancı hep geçti, dün yine başladı heran hasta olacakmış gibi hissediyorum

İşte biraz akışına oldu mu daha güzel oluyo her şey canım. Kilo alırsın tatlım ya, öğün sayını arttır. Günde 4-5 öğün ye
Ahhh tatlım gram gram alıyorum kilo kilo veriyorum iştah yok ki canım ya kilo almak benim için resmen işkence zorluyorum ama zorlayınca da geri tepiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…