- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.881
hangi doktorsa gidiosunins cnm bakalm cslismalara devam ediorz cnm
Ya zaten şu stresten bir kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama işte bi becerebilsem şuan benimde biraz kilo almam lazım buna konsantre olacağım artık ya nasip :)
Bence olabilir canım bana uyaracaba toplu halde bir gün belirleyip hepimiz yasin mi okusak ? allah icin toplanip dua edersek daha güzel olur belki. yan yana bir odada toplanamasakda bu sayfada birlesebiliriz belki. ayni gün ayni saatte herkezin müsait oldugu bir zamanda..
Anladım bacım çok şükür kavuscaksın inşaAllah bebeğinle sağlıkla :)) evet bende bilmediğim bisey varsa diye kendimce aranıyorum iste. Aa bide şunu sormak istiyorum bu aşılama tedavisini ne kadara yaptırdın benim önümdeki aşama bu artık yada araya bi rahim filmi çekilip o ay bekleyip bir sonraki ay aşılama olucak tabi bütün bunlar Allahn izniyle maddi imkan olursa olucak merak ettim o yüzden kuzum
Merhaba canım. İnşallah yine hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Senin en güzel hediyen olurMerhaba arkadaşlar bende bu ay klomen +ovitrelle kullandım . Salı günü 30 ekimde iğne oldum . Hayırlı haberler alırım inşallah. 8 yıl önce de 3 kere aynı tedaviyi olmuştum . İlk ikisinde hamile kalmıştım ama düştü ikisi de . Daha sonra kendiliğinden kızım oldu . Bu ayın 14 ü doğum günüm inşallah çifte kutlamak nasip olur
Anladım bacım çok şükür kavuscaksın inşaAllah bebeğinle sağlıkla :)) evet bende bilmediğim bisey varsa diye kendimce aranıyorum iste. Aa bide şunu sormak istiyorum bu aşılama tedavisini ne kadara yaptırdın benim önümdeki aşama bu artık yada araya bi rahim filmi çekilip o ay bekleyip bir sonraki ay aşılama olucak tabi bütün bunlar Allahn izniyle maddi imkan olursa olucak merak ettim o yüzden kuzum
Aminn canim Allah razi olsun güzel dileklerin icin. En kisa zamandada sana nasip etsin insallah!canim cok sevindim senin adina allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah :)
amin canim cok tesekkür ederim. hamile haberi alinca özellikle birde burdan duyanca cok mutlu oluyorum duygulaniyorumAminn canim Allah razi olsun güzel dileklerin icin. En kisa zamandada sana nasip etsin insallah!
Aynen canim bende seviniyorum mutlu oluyorum okudukca.cok sükür rabbime bu günleride gördüm.ins sanada nasip olur en kisa zamandaamin canim cok tesekkür ederim. hamile haberi alinca özellikle birde burdan duyanca cok mutlu oluyorum duygulaniyorum
İğne etkisi geçmiş diyebilirim, benim de 11. Gün dün de tek çıktı, bugün de tiroid için kan verdim gebelik de baktılar o da 1.95 çıktı. Bende olumsuz. Tabi herkes de durum farklı adet gününü bekle istersen canım. Benim gibi yapmaAz öne test yaptım dayanamadım hiç çizgi çıkmadı bugun iğnenin 11. Günü burdan erken mi test için
canim hic cizgi cikmadiysa test bozuk tekrar yap en azindan kontrol cizgisi cikmasi lazim insallah ikinciyide görürsünAz öne test yaptım dayanamadım hiç çizgi çıkmadı bugun iğnenin 11. Günü burdan erken mi test için
aminnn..Aynen canim bende seviniyorum mutlu oluyorum okudukca.cok sükür rabbime bu günleride gördüm.ins sanada nasip olur en kisa zamanda
canim benim degerler hakkinda bilgim yok ama sen 11. gündeydin sanirim. bu deger katlanarak artiyo diye okumustum insallah yükselir sende dahaSanırım
İğne etkisi geçmiş diyebilirim, benim de 11. Gün dün de tek çıktı, bugün de tiroid için kan verdim gebelik de baktılar o da 1.95 çıktı. Bende olumsuz. Tabi herkes de durum farklı adet gününü bekle istersen canım. Benim gibi yapma
Yani ikinci çizgi hiç çıkmadı anlamında söyledim test çizgisi cıktıcanim hic cizgi cikmadiysa test bozuk tekrar yap en azindan kontrol cizgisi cikmasi lazim insallah ikinciyide görürsün
Evet iğne vurduğum günden 11 bugün, 5 ve üstünde karlama bekliyorlar gebelik sayılması için, alt değerleri önemsemiyorlar. Daha yüksek çıkardı herhalde döllenme olsaydı, kısmet artık iğneden sonra geçen ağrılarım falan da yeniden başladı vucüt sıcaklığım da yüksek, hasta olacağım içindir belkicanim benim degerler hakkinda bilgim yok ama sen 11. gündeydin sanirim. bu deger katlanarak artiyo diye okumustum insallah yükselir sende daha
Bekleyemedim yaptım ama moralim bozuldu 2 test almıştım bu sefer çarşambayı bekliyim en iyisi su an bile burun adet belirtilerim var zaten çarsamba ya bile kalmaz belkiSanırım
İğne etkisi geçmiş diyebilirim, benim de 11. Gün dün de tek çıktı, bugün de tiroid için kan verdim gebelik de baktılar o da 1.95 çıktı. Bende olumsuz. Tabi herkes de durum farklı adet gününü bekle istersen canım. Benim gibi yapma
Aynı benBekleyemedim yaptım ama moralim bozuldu 2 test almıştım bu sefer çarşambayı bekliyim en iyisi su an bile burun adet belirtilerim var zaten çarsamba ya bile kalmaz belki
Ahhh tatlım gram gram alıyorum kilo kilo veriyorum iştah yok ki canım ya kilo almak benim için resmen işkence zorluyorum ama zorlayınca da geri tepiyor işteİşte biraz akışına oldu mu daha güzel oluyo her şey canım. Kilo alırsın tatlım ya, öğün sayını arttır. Günde 4-5 öğün ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?