- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.901
test bozuk olabilir canım hiç çizgi çıkmaması normal değil benceAz öne test yaptım dayanamadım hiç çizgi çıkmadı bugun iğnenin 11. Günü burdan erken mi test için
kusura bakma yanlis anlamisim o zaman. insallah 1-2 güne ikinci cizgiyi görürsün canimYani ikinci çizgi hiç çıkmadı anlamında söyledim test çizgisi cıktı
hayirlisi olsun canim. en azindan esin hep yaninda her ay sansiniz var insallah bu yil bitmeden güzel haberler verirsin bizeEvet iğne vurduğum günden 11 bugün, 5 ve üstünde karlama bekliyorlar gebelik sayılması için, alt değerleri önemsemiyorlar. Daha yüksek çıkardı herhalde döllenme olsaydı, kısmet artık iğneden sonra geçen ağrılarım falan da yeniden başladı vucüt sıcaklığım da yüksek, hasta olacağım içindir belki
Sen harikasınKızçeler bu arada isimler neler aylardır konuşuyoruz burda :) bi de sakınca görmeyen arkadaşlarımızla en azından instagram falan ortamından tanışabiliriz, tabi burdan isim soyisim vermeyelim, isteyen birbirine mesaj atıp söyler artık :) kaynaştırma etkinliği yapıyım dedim şurda :)
Ay bosvet olsn canim bole sonuc olsn da:) yok canm 8 gun kaldi heyecan dorkta:)
en son kan degerim 100 cikti canim.
Canım boyum 167 43 kiloyum ya yürüyen iskelet gibiyimKac kilo istiyorsun canim bende cok var veriyim 8 10kg .isin sakasi neden kilo alman lazim kaç kilosun
tsk ederimcnm @AloeeVeraa
Esrasvn seninde hamileligin hayirli olsun arkadasim. allah kucagina almayi nasip etsin
Amin canim insallah Allah razi olsun :)Teşekkür ederim cnm amin insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Sağol canım inşallah, bakalım ben bir iki daha hap dener aşılama ya da tüp bebek düşünürüm 32 yaşımdayım zaten, süreci uzatmaya gerek yok diye düşünüyoruö. Gerçi olmıycaksa öyle de olmuyorda, işte elinden geleni yapmak lazımhayirlisi olsun canim. en azindan esin hep yaninda her ay sansiniz var insallah bu yil bitmeden güzel haberler verirsin bize
Kac gün önce 100 du canim?kac haftalik oldun Sen,Ayy hadi hayırlı haberlerle kuzum dualarimdasin
Super cnm benimde en son 100 du bugun yaptidim 1070 olmus
Kac gün önce 100 du canim?kac haftalik oldun Sen,
Az öne test yaptım dayanamadım hiç çizgi çıkmadı bugun iğnenin 11. Günü burdan erken mi test için
Masallah canim.keseyi görmeye ne zaman gideceksen?doktorumda benden 4 gün sonra yine kan vermemi 10 gün Sonrada ultrasona gitmemi istedi.hayirlisi rabbimden5+2 deyim cnm ben 25 ekimde 100 du
Masallah canim.keseyi görmeye ne zaman gideceksen?doktorumda benden 4 gün sonra yine kan vermemi 10 gün Sonrada ultrasona gitmemi istedi.hayirlisi rabbimden
Canım boyum 167 43 kiloyum ya yürüyen iskelet gibiyim
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de 11. Günüm 1.95 çıktı, sizin negatif kaçtan kaça yükseldi, heycanlandım şimdi çok merak ettim, belirtiler falan nasıldı, azcık anlatsanız vaktiniz varsaCnm ben 12.gunu kan verdim negatif cikti 14.gun kan verdim pozitifti cok erken suanda bekle 3 gun daha
evet haklisin bende 31 yasindayim dr uma soracagim. bu ilk ignemdi belki bitane daha deneme yapariz sonra bizde diger asamalara geceriz ama insallah gerek kalmazSağol canım inşallah, bakalım ben bir iki daha hap dener aşılama ya da tüp bebek düşünürüm 32 yaşımdayım zaten, süreci uzatmaya gerek yok diye düşünüyoruö. Gerçi olmıycaksa öyle de olmuyorda, işte elinden geleni yapmak lazım
Tatlım bebe bisküvisini çok yedim artık midem kaldırmıyor onu yaCanim benim venim bir arkadadim vardi 38kg ydu.şimdi bir kizi bir oglu var aksamlari 1 tasa süt bebebüskivisi bal muz findik ezmesi koyup yiyordu. Birde kasuk kasik fistik ezmesi yerdi.bende keciboynuzu ozünü öneriyorum herkeze oglum 9 kg ydi kaburgalari giydirirken elime geliyordu.sabahlari aç karnina 1kasik yedirdim iştahini açti şuan 18kg
Insallah canim Hayirli olsun ins hayirla kucagimiza aliriz bebislerimizi:)Evt az var aramizda suanda,rabbim saglik versin ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah.Yarin gidecegiz cnm sabah kesemizi gormeyii insallah. Ben deger yukselmemesinden cok korkuyodum ama hayirlisiyla yukseliyor cnm aramizda aramizda 10 gun fgun felan var bebislerin :) hayirlisi olsun Rabbim herkese nasip etsin
Benim de aynı canım, hatta ilk bebek denememizdi :) doktorum istersen bu sefer bile aşılama yapabiliriz dedievet haklisin bende 31 yasindayim dr uma soracagim. bu ilk ignemdi belki bitane daha deneme yapariz sonra bizde diger asamalara geceriz ama insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?