Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayirlisi olsun canim. en azindan esin hep yaninda her ay sansiniz var insallah bu yil bitmeden güzel haberler verirsin bize

Sen harikasın

hayirlisi olsun canim. en azindan esin hep yaninda her ay sansiniz var insallah bu yil bitmeden güzel haberler verirsin bize
Sağol canım inşallah, bakalım ben bir iki daha hap dener aşılama ya da tüp bebek düşünürüm 32 yaşımdayım zaten, süreci uzatmaya gerek yok diye düşünüyoruö. Gerçi olmıycaksa öyle de olmuyorda, işte elinden geleni yapmak lazım

Masallah canim.keseyi görmeye ne zaman gideceksen?doktorumda benden 4 gün sonra yine kan vermemi 10 gün Sonrada ultrasona gitmemi istedi.hayirlisi rabbimden

Yarin gidecegiz cnm sabah kesemizi gormeyii insallah. Ben deger yukselmemesinden cok korkuyodum ama hayirlisiyla yukseliyor cnm aramizda aramizda 10 gun fgun felan var bebislerin :) hayirlisi olsun Rabbim herkese nasip etsin

Canım boyum 167 43 kiloyum ya yürüyen iskelet gibiyim

Canim benim venim bir arkadadim vardi 38kg ydu.şimdi bir kizi bir oglu var aksamlari 1 tasa süt bebebüskivisi bal muz findik ezmesi koyup yiyordu. Birde kasuk kasik fistik ezmesi yerdi.bende keciboynuzu ozünü öneriyorum herkeze oglum 9 kg ydi kaburgalari giydirirken elime geliyordu.sabahlari aç karnina 1kasik yedirdim iştahini açti şuan 18kg

Cnm ben 12.gunu kan verdim negatif cikti 14.gun kan verdim pozitifti cok erken suanda bekle 3 gun daha
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de 11. Günüm 1.95 çıktı, sizin negatif kaçtan kaça yükseldi, heycanlandım şimdi çok merak ettim, belirtiler falan nasıldı, azcık anlatsanız vaktiniz varsa

evet haklisin bende 31 yasindayim dr uma soracagim. bu ilk ignemdi belki bitane daha deneme yapariz sonra bizde diger asamalara geceriz ama insallah gerek kalmaz

Tatlım bebe bisküvisini çok yedim artık midem kaldırmıyor onu ya ama keçiboynuzu özü nasıl onu hiç denemedim onu deneyebilirim doktor bi kaç kilo alman lazım dddi ya o bile etkiler dddi

Yarin gidecegiz cnm sabah kesemizi gormeyii insallah. Ben deger yukselmemesinden cok korkuyodum ama hayirlisiyla yukseliyor cnm aramizda aramizda 10 gun fgun felan var bebislerin :) hayirlisi olsun Rabbim herkese nasip etsin
Insallah canim Hayirli olsun ins hayirla kucagimiza aliriz bebislerimizi:)Evt az var aramizda suanda,rabbim saglik versin ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…